Chrudim – Jihlava 0:4 (kon.) | Termalica – Sigma Olomouc 0:3 (kon.) | WSG TIrol – Jablonec 1:2 (kon.)
Dunajská Streda – Rapid Viedeň sk 4:2 (kon.) | Ružomberok – Pohronie 2:1 (kon.) | Kluž – Žilina sk 1:1 (kon.)
koniec
Bruk-Bet Termalica Nieciecza
0:3 (0:2)
SK Sigma Olomouc
cz Utorok 04.07.2023, 11:00 • Wodzislaw • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    85. Juraj CHVÁTAL - 0:3
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po pravé straně hřiště skvělou kombinaci předvedla dvojice Chvátal a Přichystal. Jakub PŘICHYSTAL se poté uvolnil přes obránce Bruku a přihrávkou pod sebe našel JURAJE CHVÁTALA, který střelou na zadní tyč zvyšuje na 3:0.
    84. Jeden z hráčů Termalici přestřelil prázdnou bránu.
     
    84
    Jednoduše se do vápna Sigmy dostal jeden z hráčů Bruku a okamžitě pálil, jenže Macík jeho střelu vyrazil pouze k dobíhajícímu hráči, který neuvěřitelně přestřeluje poloodkrytou branku.
     
    82
    Denis Kramář se skvěle uvolnil přes několik hráčů, až se objevil před brankářem Termalicy, jenže místo střely hledal Přichystala, který vstřelil dokonce branku, ale rozhodčí ho nachytal v ofsajdu.
     
    68
    Dele skvělou přihrávkou znovu vyslal do samostatného úniku Kramáře, který chtěl gólmana překonat přízemní střelou, jenže brankář skvěle nohou vyráží na roh.
     
    58
    Jakub Přichytal náběhovou přihrávkou našel Muritala, který si poradil s obranou soupeře a následně střílel na zadní tyč, jenže branku o kousek minul.
     
    51
    Skvělý dlouhý balón našel Matouška, který těžký pas zpracoval a sklepl do běhu Kramářovi a ten střelou na bližší tyč provětral rukavice brankáři Termalicy.
     
    48
    Jeden ze záložníků Termalicy si skvěle navedl balón na svoji levou nohu. Prudkou střelou chtěl překonat Macíka, který ovšem s problémy vyráží střelu do bezpečného prostoru.
     
    46
    Do druhé půle udělaly oba týmy nastoupili v nových jedenáctkách:

    Termalica – 2.pol: Pauliuchenka – Wacławek, Putiwcew, Ambrosiewicz – Karasek, Rep, Radwański, Purece, Zaviiskyi, Fassbender – Poznar.

    Olomouc – 2.pol: Macík – Chvátal, Pokorný, Křišťál, Cahel – Přichystal, Dele, Breite, Kramář, Matoušek – Muritala
    31. Lukáš JULIŠ - 0:2
     
    31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Skvělou rychlou akci rozehrál Martin Pospíšil, který posunul na Pavla Zifčáka, ten přihrávkou oslovil Jana VODHÁNĚLA, záložník Sigmy skvělým pasem našel osamoceného LUKÁŠE JULIŠE, který střelou po zemi k tyči překonal bezmocného brankáře.
    27. Jiří SLÁMA - 0:1
     
    27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Za následný přímý kop vzal JIŘÍ SLÁMA. Skvělou technickou střelou levou nohu na vzdálenější pravou tyč nedal brankáři Topórovi žádnou šanci.
     
    19
    Martin Pospíšil se znovu pokusil o střelu, tentokrát trefil bránu soupeře, ale brankář Topór předvedl velmi jednoduchý zákrok.
     
    9
    Jeden z útočících hráčů Termalicy si navedl míč na hranici vápna a přízemní střelou prověřil Macíka, který těžkou vyrazil k osamocenému dorážejícímu hráčí, jenže fantastický gólman Sigmy chytil i následnou dorážku.

    Matyáš Kotlan

    Góly: 27. Sláma, 31. Juliš, 85. Chvátal


    Bruk-Bet Termalica Nieciecza: 1.pol: Topór – Zaviiskyi, Putiwcew, Farbiszewski – Ambrosiewicz, Nowakowski, Radwanski, Fassbender, Branecki, Polyarus – Hilbrycht
    2.pol: Pauliuchenka – Wacławek, Putiwcew, Ambrosiewicz – Karasek, Rep, Radwański, Purece, Zaviiskyi, Fassbender – Poznar.

    Tréner: Mariusz Lewandowski

    SK Sigma Olomouc: 1.pol: Macík – Zmrzlý, Vraštil, Matys – Křišťál, Zmrzlý, Pospíšil, Sláma – Vodháněl, Juliš, Zifčák
    2.pol: Macík – Chvátal, Pokorný, Křišťál, Cahel – Přichystal, Dele, Breite, Kramář, Matoušek – Muritala

    Tréner: Václav Jílek