Česko Red – Maďarsko 4:0 (kon.) | Česko Blue – Slovensko 2:4 (kon.) | Česko Red – Česko Blue 1:3 (kon.)
Maďarsko – Slovensko 1:9 (kon.)
koniec
Česko Red
4:0 (2:0, 2:0)
Maďarsko
cz Sobota 01.07.2023, 10:30 • Svijanská aréna 1 • Majstrovstvá sveta hráčov do 14 rokov
    26:42 Michal SCHNAUBELT - 4:0
     
    26:42
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého týmu, výsledkem je čtvrtý balónek v maďarské síti! Matěj Havlík za bránou soupeře zlomil odpor dvou protihráčů a s hlavou nahoře nahrál mezi kruhy MICHALU SCHNAUBELTOVI, ten ránu z první napálil nechytatelně do pravého víka. Asistence: Matěj Havlík.
     
    22:57
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Česká čtrnáctka dělá další důležitý krok směrem k vítězství. Po asistenci na druhou trefu zapisuje MICHAL SCHNAUBELT i vstřelený gól, po pobídce od Šimice se nenechal dlouho přemlouvat a svou střelou propálil bezmocného Hustiho. Asistence: Vojta Šimic.
    13:21 Matěj HAVLÍK - 2:0
     
    13:21
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to vyšlo! Měli jsme možnost vidět další nástřel Schnaubelta, s nímž si ještě defenziva Maďarska poradila, stejně tak s pokusem Šimice, ale na další dorážku MATĚJA HAVLÍKA byla nejen obrana, ale i brankář Husti krátký. Asistence: Vojta Šimic a Michal Schnaubelt.
     
    08:56
    Také druhé vyloučení míří do českých řad. Trestu se nevyvaroval Filip Dvořák, který hasil zaváhání v obraně držením.
    08:36 Max URBAN - 1:0
     
    08:36
    Česko Red právě vstřelilo branku!
    Vedoucí gól střílí Češi! Macháň po pravé straně nastartoval MAXE URBANA, který tělem odmítl protihráče, dostal se před bránu, forhendovou kličku skvěle protáhl po levé ruce a ve finále trefila odrytou část brány, Husti nezabránil ani gólu ani tygřím skokem. Asistence: Matyáš Macháň.
     
    06:14
    První přesilovou hru si zahrají Maďaři. Na trestnou lavici již usedl Michal Schnaubelt, jenž jednoho ze soupeřů ostře poslal na hrazení.
     
    01:16
    Velká příležitost Maďarska! Krásnou kličkou se posledního obránce zbavil Kadosa Boroznaki, mezeru mezi betony Voženílka však nenašel!

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 9. Urban (Macháň), 14. Havlík (Šimic, Schnaubelt), 23. Schnaubelt (Šimic), 27. Schnaubelt (Havlík)


    Česko Red: Voženílek (Vykouk) – Šimic, Mareček (C), Potužák, Blažek, Dvořák, Martinec, Šlechta – Pachner, Osička, Havlík, Macháň, Švec, Urban, Vaniš, Drechsler, Schnaubelt, Jordán.
    Maďarsko: Husti (Cseri) – Alapi (A), Sági, Séfer, Szilágyi (C) – Boroznaki (A), Ekker, Gál, Zalán Kiss, Zétény Kiss, Kóródi, Mazzag, Nagy, Németh, Somogyi, Tóth.

    Rozhodca: Laczko, Jarvis