Zlín – Žilina sk 2:2 (kon.) | Dunajská Streda – Rapid Buk. sk 1:1 (kon.) | Příbram – Dukla Praha 2:2 (kon.)
Michalovce – Humenné 0:0 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:2 (kon.) | Jablonec – Karkonosze 5:2 (kon.)
Košice – Ružomberok 2:3 (kon.) | Plzeň – Táborsko 8:2 (kon.) | Ostrava – Myjava sk 8:1 (kon.)
Hr. Králové – Vyškov 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Považská Bystrica 4:0 (kon.) | Hajduk Split – Trnava sk 1:1 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
8:2 (6:0)
FC SILON Táborsko
cz Streda 28.06.2023, 17:00 • Hřiště Senco Doubravka, Plzeň • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    74. Vladimír ZEMAN - 8:2
     
    74
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci panečku. Uběhlo jen pár vteřin a hosté snižují již na rozdíl šesti branek. VLADIMÍR ZEMAN utekl středem plzeňské obraně a následně se trefil přesně k levé tyči.
    73. Jakub ŠAŠINKA - 8:1
     
    73
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali čestné branky v dnešním zápase. Centr z pravé si našel na vápně JAKUB ŠAŠINKA, který se z první trefil přesně pod horní tyčku. Hezký fotbalový moment, za který se sluší hosty pochválit.
    70. Erik JIRKA - 8:0
     
    70
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásně vyřešený protiútok! ERIK JIRKA rozkmital své rychlé nohy, nejprve přihrál na pravou stranu Vydrovi, ten svému spoluhráči míč ve vápně šikovně vrátil a slovenský reprezentant si poté s brankářem nebral servítky a tvrdou ranou mu poslal míč přesně k tyči.
    49. Tomáš CHORÝ - 7:0
     
    49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hráči Táborska už mají gólů ve své bráně jak Sněhurka svých trpaslíků. TOMÁŠ CHORÝ na hraně pokutového území obral protihráče o balon, vzápětí se podíval a plzeňský útočník se přesnou ranou k levé tyči nemýlil.
    39. Milan HAVEL - 6:0
     
    39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je naprostá exhibice plzeňské Viktorie! Rafiu Durosinmi dostal z levé strany přihrávku do pokutového území, leč ten ještě viděl lépe postaveného MILANA HAVLA, který se s míčem otočil a posléze se trefil naprosto přesně k levé tyči.
    35. Milan HAVEL - 5:0
     
    35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další hrubá chyba v hostující obraně a Viktoria již vede o pět branek. Brankář Pastornický si sice zařval, avšak stoper Mamadou Kone ho neposlechl, chtěl mu míč přihrát. Ve finále akce dopadla tak, že se míč odrazil k MILANU HAVLOVI, který měl před sebou jen opuštěnou prázdnou bránu, jelikož gólman Táborska byl zcela mimo.
    26. Rafiu DUROSIMNI - 4:0
     
    26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňský express nezastavuje! Milan Havel u levé postranní čáry doběhl zdánlivě ztracený balon, následně v pokutovém území našel přesně hlavu RAFIA DUROSINMIHO, který ve vzdušném souboji přeskočil brankáře a uklidil míč počtvrté do sítě. Třetí gól domácího celku během pěti minut.
    24. Jan KOPIC - 3:0
     
    24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A bleskově vedou Západočeši již o tři branky. Sýkora z pravé strany znovu servíroval míč před branku, tam klubko těl neprostřelil Rafiu Durosinmi, leč balon se přívětivě odrazil k JANU KOPICOVI, který si již věděl rady a ranou po zemi vstřelil svou druhou branku v zápase.
    21. Jan SÝKORA - 2:0
     
    21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria zdvojnásobuje své vedení. Milan Havel dostal balon na levou stranu, krajní bek Plzně poté přenesl hru na druhou stranu, kde byl JAN SÝKORA. Ten udělal kličku do hřiště a poté se trefil utaženou ranou přesně k pravé tyči.
    3. Jan KOPIC - 1:0
     
    3
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria jde již ve třetí minutě do vedení. Hosté udělali v obraně hrubou chybu, míče se zmocnil JAN KOPIC, který posléze udělal kličku brankáři a balon následně dopravil do prázdné brány.

    Jakub Štěrba

    Góly: 3. Kopic, 21. Sýkora, 24. Kopic, 26. Durosimni, 35. Havel, 39. Havel, 49. Chorý, 70. Jirka – 73. Šašinka, 74. Zeman


    FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Tvrdoň – Řezník, Paluska, Hejda, Havel – Kalvach, Květ – Sýkora, Vlkanova, Kopic – Durosinmi.
    2. poločas: Tvrdoň – Holík, Čihák (85. Paluska), Jemelka, Jirka, Bucha, Traoré, Mosquera, Kliment, Vydra, Chorý.

    Tréner: Miroslav Koubek.

    FC SILON Táborsko: 1. poločas: Pastornický – J. Šplíchal, Schindler, Koné, Plachý – Skopec, Kopřiva – Sylla, Javorek, Svatek – Mach (30. Aloizio).
    2. poločas: Kerl – Varačka, Koné, Foltýn, Tusjak – Kateřiňák, Bláha – Zeman, Sojka, Kalousek – Šašinka.

    Tréner: Roman Nádvorník.

    Diváci: 700