Poľsko – Rumunsko 6:2 (kon.) | Litva – J. Kórea 1:2 (kon.) | Taliansko – Veľká Británia 3:5 (kon.)
koniec
Taliansko
3:5 (1:1, 2:3, 0:1)
Veľká Británia
cz Piatok 05.05.2023, 20:30 • Motorpoint Arena, Nottingham • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:50 NEILSON - 3:5
     
    57:50
    Velká Británie právě vstřelila branku! A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Jeden z italských obránců za brankou upadl, čehož využil Kirk, který pak zpoza branky našel v mezikruží nikým nehlídaného CADEA NEILSONA, který trefil prázdnou branku Itálie. Asistence: Liam Kirk.
    35:57 PERLINI - 3:4
     
    35:57
    Velká Británie právě vstřelila branku! Ovšem Britové zase odskakují do vedení. V ponechané výhodě se Britové prosadili krásnou kombinací na jeden dotek, která skončila přihrávkou Hammonda na BRETTA PERLINIHO, který stál u levé tyčky a pouze doklepl kotouč do odkryté brány. Asistence: Mike Hammond a Liam Kirk.
    34:29 GLIRA - 3:3
     
    34:29
    Itálie právě vstřelila branku! A máme znovu srovnáno! Italové vyrazili ve dvou dopředu a Frigo pak od mantinelu našel v mezikruží DANIELA GLIRU, který se trefil přesně vedle Bownsova betonu. Asistence: Luca Frigo a Daniel Mantenuto.
    28:43 HAMMOND - 2:3
     
    28:43
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové znovu odskakují do vedení! Betteridge vysunul svou nahrávku dopředu MIKEA HAMMONDA, který se na pravém kruhu zmocnil puku, naznačil bekhendovou kličku, a pak elegantně přehodil pravý natažený Faziův beton. Asistence: Ollie Betteridge.
    24:34 PETAN - 2:2
     
    24:34
    Itálie právě vstřelila branku! Italové ovšem znovu srovnávají! Jeden z italských hráčů pálil od modré čáry, ale trefil jenom bránícího britského hráče. Tomu se ale nepovedla rozehrávka a poslal puk na hůl ALEXI PETANOVI, který následně Bownse prostřelil ke vzdálenější tyči nad jeho beton. Bez asistence.
    20:59 NEILSON - 1:2
     
    20:59
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové hned na začátku druhé třetiny znovu vedou. Od zadního mantinelu dostal hezkou nahrávku na levý kruh CADE NEILSON, jehož rána prošla mezi betony Fazia do sítě. Asistence: Robert Dowd.
    11:21 LARKIN - 1:1
     
    11:21
    Itálie právě vstřelila branku! Za polovinou první třetiny je vyrovnáno! Kapitán Italů THOMAS LARKIN dostal hezkou nahrávku od Tedesca do prostoru mezi kruhy a jeho pokus, který nikdo před brankou netečoval projel mezi betony Bownse a skončil za jeho zády. Asistence: Daniel Ross Tedesco.
    05:40 PERLINI - 0:1
    05:40 PERLINI - 0:1
     
    05:40
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové bleskurychle využívají přesilovku a otevírají skóre! Mosey prodloužil puk na Hammonda, který pak střílenou přihrávkou našel u levé tyčky stojícího BRETTA PERLINIHO, který už měl jednoduchou pozici a zametl kotouč do odkryté branky. Asisstence: Mike Hammond a Evan Mosey.

    Mateo

    Góly a asistencie: 12. Larkin (Tedesco), 25. Petan, 35. Glira (Frigo, Mantenuto) – 6. Perlini (Hammond, Mosey), 21. Neilson (Dowd), 29. Hammond (Betteridge), 36. Perlini (Hammond, Kirk), 58. Neilson (Kirk)


    Taliansko: Fazio (Clara) – Spornberger, Larkin (C), Trivellato (A), Pietroniro, Glira, Miglioranzi, Insam, Gios – Deluca, Petan (A), Tedesco, Frigo, Mantenuto, Zanetti, Brunner, Hannoun, Miceli, McNally, Traversa, Marchetti
    Tréner: Michael Edward Keenan

    Veľká Británia: Bowns (Whistle) – Halbert, Richardson (A), O´Connor, Mosey, Ruopp, D. Phillips, Tetlow, Jones – Kirk, Perlini, Hammond, Betteridge, Neilson, Dowd (A), Waller, Lake, Curran, Lachowicz, Myers, J. Phillips (C)
    Tréner: Peter Russell

    Rozhodca: Borga, Hinterdobler – Muzsik, Nyqvist

    Diváci: 5538