J. Kórea – Poľsko 0:7 (kon.) | Litva – Taliansko 4:6 (kon.) | Veľká Británia – Rumunsko 7:0 (kon.)
koniec
Veľká Británia
7:0 (0:0, 3:0, 4:0)
Rumunsko
cz Streda 03.05.2023, 20:30 • Motorpoint Arena, Nottingham • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:52 WALLER - 7:0
     
    57:52
    Velká Británie právě vstřelila branku! Ještě jedna trefa domácích! Neilson našl u pravého mantinelu Ruoppa, který následně křižnou nahrávkou našel na druhé straně pásma stojícího JOSHE WALLERA, který se trefil přesně nad beton Tokeho k jeho levé tyči. Asistence: Sam Ruopp a Cade Neilson.
    56:27 MOSEY - 6:0
     
    56:27
    Velká Británie právě vstřelila branku! Třetí využitá britská přesilovka znamená další trefu. Po závaru před Tokem zůstal puk po střele Perliniho mezi jeho betony, jenže kotouč mu následně propadl a zůstal ležet na brankovišti, odkud ho do prázdné branky bez větších problémů dorazil EVAN MOSEY. Asistence: Brett Perlini a Ben O´Connor.
    51:17 RUOPP - 5:0
     
    51:17
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové využívají přesilovku a vedou už 5:0! Kombinace v útočném pásmu skončila Lachowiczovou nahrávkou na pravý kruh, kde stál úplně volný SAM RUOPP, jenž ranou vedle betonu propálil Tokeho. Asistence: Robert Lachowicz a David Phillips.
    46:15 CURRAN - 4:0
     
    46:15
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové přidávají další gól a vedou už 4:0! Mosey se po nahrávce O´Connora zmocnil kotouče, objel s ním branku Tokeho, a pak z pravého kruhu vypálil. Jeho střelu těsně před brankou tečoval JOHNNY CURRAN a brankář Toke byl bez šance na nějaký zásah a puk proletěl nad jeho ramenem do horního růžku branky. Asistence: Evan Mosey a Ben O´Connor.
    34:18 J. PHILLIPS - 3:0
     
    34:18
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové přidávají další gól. Tetlow vypálil od pravého mantinelu a do jeho rány šikovně vložil hůl kapitán JONATHAN PHILLIPS, který zády k brance poslal puk za záda Tokeho a Britové vedou 3:0! Asistence: Josh Tetlow a Sam Jones.
    32:59 KIRK - 2:0
     
    32:59
    Velká Británie právě vstřelila branku! Britové využívají přesilovku a vedou o dva góly! LIAM KIRK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pak prostřelil Tokeho nad jeho rameno. Asistence: Nathanael Halbert.
    30:19 PERLINI - 1:0
     
    30:19
    Velká Británie právě vstřelila branku! Za polovinou utkání se první branky dočkali domácí! Kirk našel za brankou Dowda, který chtěl nahrát před branku. Měl štěstí, protože puk se odrazil od hole Tokeho přímo před bránu na hůl BRETTA PERLINIHO, který neměl problém trefit odkrytou část brány. Asistence: Robert Dowd a Liam Kirk.

    Mateo

    Góly a asistencie: 31. Perlini (Dowd, Kirk), 33. Kirk (Halbert), 35. Phillips (Tetlow, Jones), 47. Curran (Mosey, O´Connor), 52. Ruopp (Lachowicz, Phillips), 57. Mosey (Perlini, O´Connor), 58. Waller (Ruopp, Neilson)


    Veľká Británia: Bowns (Whistle) – Halbert, Richardson (A), O´Connor, Mosey, Ruopp, D. Phillips, Tetlow, Jones – Kirk, Perlini, Hammond, Betteridge, Neilson, Dowd (A), Waller, Lake, Curran, Lachowicz, Myers, J. Phillips (C)
    Tréner: Peter Russell

    Rumunsko: Toke (Polc) – Gecse, Sallo (C), Borysenko, Bors, Rasulov, Jemelianenko (A), Creanga, – Zo. Molnar, Zs. Molnar, Farkas, Kovacs, Peter, Constantin (A), Filip, Gajdo, Fodor, Casaneanu, Teamriuc, Lymansky
    Tréner: Julius Penzes

    Rozhodca: Hansen (NOR), Nagy (HUN) – Merten (GER)), Thomann (FIN)

    Diváci: 2506