Cadiz – Osasuna 0:1 (kon.) | Girona – Real Madrid 4:2 (kon.) | Real Betis – Sociedad 0:0 (kon.)
koniec
Girona FC
4:2 (2:1)
Real Madrid
Utorok 25.04.2023, 19:30Španielska LaLiga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Real Madrid dal gól! Hostia znižujú stav stretnutia! Vinícius Júnior sa preklučkoval po ľavej strane pokutového územia. Prihrávkou našiel LUCASA VAZQUÉZA, ktorý prekonáva Gazzanigu v domácej bráne.
     
    62
    Tím Girona práve strelil gól! Neuveriteľné veci sa dejú! Domáci zahrávali rohový kop na krátko. Následne prišla do pokutového územia centrovaná lopta na ktorú si najvyššie vyskočil VALENTÍN CASTELLANOS, ktorý pridáva svoj štvrtý gól v zápase!
     
    46
    Tím Girona práve strelil gól! Fantastický úvod Girony do druhého polčasu! Domáci krídelník Couto poslal dobrý center z pravej strany na úplne voľného VALENTÍNA CASTELLANOSA, ktorý strieľa tretí gól v dnešnom zápase!
     
    34
    Real Madrid dal gól! Hostia znižujú stav stretnutia! Asensio poslal výborný center do pokutového územia na VINÍCIUSA JÚNIORA, ktorý hlavou prekonáva Gazzanigu v domácej bráne.
     
    24
    Tím Girona práve strelil gól! Domáci pridávajú aj druhý gól v zápase! Girona prežila veľký tlak Realu. Následne sa do samostatného úniku dostal VALENTÍN CASTELLANOS, ktorý chladnokrvne prepálil Lunina v bráne hostí.
     
    12
    Tím Girona práve strelil gól! Domáci otvárajú skóre dnešného zápasu! Riquelme poslal výbornú prihrávku na Martina, ktorý loptu posunul na Gutiérreza. Krídelník domáceho mužstva následne doslova posadil loptu na hlavu VALENTÍNA CASTELLANOSA pre ktorého už nebol problém poslať loptu do siete.

    Lissko

    Góly: 12. Castellanos, 24. Castellanos, 46. Castellanos, 62. Castellanos – 34. Vinícius Júnior, 85. L. Vázquez

    Karty:   43. A. Martínez (GIR) – 37. Vinícius Júnior (REA), 66. Militão (REA)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:6.
    Girona FC: Gazzaniga – A. Martínez, S. Bueno, Juanpe (C), Gutiérrez (89. J. Hernández) – Romeu – Couto, Cygankov (72. V. Fernández), I. Martín (90+2. Artero), Riquelme (89. Reinier) – Castellanos (72. Stuani).
    Náhradníci: Carlos, Fuidias – Espinosa, Callens.

    Tréner: Míchel

    Real Madrid: Lunin – Carvajal (79. L. Vázquez), Militão, Rüdiger, Na. Fernández (C) (52. Camavinga) – Valverde, Modrić (65. Tchouaméni), Kroos – Asensio, Rodrygo (79. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: L. López, De Luis – J. Vallejo, Odriozola, M. Martín, Arribas.

    Tréner: Carlo Ancelotti

    Rozhodca: Iglesias – Bueno, Cerezo

    Diváci: 13306