Izrael – Austrália 1:7 (kon.) | Gruzínsko – Chorvátsko 6:0 (kon.) | Island – Španielsko 4:7 (kon.)
koniec
Izrael
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
Austrálie
cz Piatok 21.04.2023, 12:30 • Pista de Hielo Madrid • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. A • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Robert MALLOY - 1:7
     
    58:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hodně kuriózní trefa, o níž se Austrálie postarala při vlastní přesilovce. Odražený puk si našel Wehebe Darge. Střela zápěstím mířila mimo tři tyče, ale od obličeje ROBERTA MALLOYE se odrazila za záda dokonale zaskočeného Kaliaeva. Asistence: Wehebe Darge a Mackenzie Caruana.
    51:41 Robert MALLOY - 1:6
     
    51:41
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Do statistik zápasu se zapisuje i čtvrtá formace! Taylor zpoza brány přihrál ROBERTU MALLOYOVI, jenž se rozhodl podpořit ofenzivu a forhendovou střelou z mezikruží našel odkrytý levý horní růžek. Asistence: Beau Taylor.
    39:30 Vadim VIRJASSOV - 1:5
     
    39:30
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Gól do šatny, favorit má k dobru už čtyři góly. Tomas Landa najel do útočného pásma po levém mantinelu, aby ve finále zvolil křižnou nahrávku na VADIMA VIRJASSOVA, Kaliaev se bez úspěchu natahoval za projektilem poslaným na přední tyč. Asistence: Tomas Landa.
    35:27 Mackenzie CARUANA - 1:4
     
    35:27
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme tu hattrick! Tvrdá střela od modré v podání Caseyho Kubary se od zadního mantinelu odrazila příhodně pro MACKENZIEHO CARUANU a ten forhendem zdárně přehodil položený pravý beton Kaliaeva. Asistence: Casey Kubara.
    29:41 Daniel MAZOUR - 1:3
     
    29:41
    Izrael právě vstřelil branku!
    Početní převaha je nakonec přeci jen využita a Izrael alespoň lehce dramatizuje střetnutí. Jednalo se o hodně šťastnou trefu, protože DANIEL MAZOUR po kličce v pravém kruhu nahrával před bránu v pádu a byl to jeden z obránců, kdo poslal touš za záda vlastního gólmana. Asistence: Itay Ben Tov a David Levin.
    25:16 Mackenzie CARUANA - 0:3
     
    25:16
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Země od protinožců disponuje už vedením o tři góly. Casey Kubara vyprodukoval krásnu přihrávku k pravé soupeřově tyčce, odtud MACKENZIE CARUANA bekhendovým píchnutím snadno zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Asistence: C. Kubara a Wehebe Darge.
    17:48 Mackenzie CARUANA - 0:2
     
    17:48
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Luomaova družina odskakuje na rozdíl dvou branek! V další šanci si už MACKENZIE CARUANA počínal o poznání lépe, když si v pravém kruhu srovnal puk na čepel hole a ránu zápěstím pověsil nechytatelně do protějšího víka. Asistence: Casey Kubara.
    03:44 John KENNEDY - 0:1
     
    03:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hráči v bílém jsou za tlak v úvodu odměněni vedoucím gólem! Virjassov přihrál na levou stranu JOHNU KENNEDYMU, jenž vyzkoušel střelu z ostrého úhlu a překvapený Kaliaev nechal volné místo u bližší tyče. Asistence: Vadim Virjassov a Robert Haselhurst.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 30. Mazour (Ben Tov, Levin) – 4. Kennedy (Virjassov, Haselhurst), 18. Caruana (C. Kubara), 26. Caruana (C. Kubara, Darge), 36. Caruana (C. Kubara), 40. Virjassov (Landa), 52. Malloy (Taylor), 59. Malloy (Darge, Caruana)


    Izrael: Kaliaev (Tichon) – Galejev, M. Koževnikov (C), Sigalov, Kozev, Ben Tov – Milner, Levin (A), Spektor – Aharonovič, J. Koževnikov (A), Mazour – Kapulkin, Halpert, Vorobjov – Chubašvili, Segal, Raskin – Vaitz.
    Tréner: Ty Newberry

    Austrálie: Kimlin (Smart) – Kennedy, Haselhurst, Malloy (C), Woodman (A), Lodge, McGregor, B. Kubara, Pataky – Virjassov, Todd (A), Landa – Caruana, C. Kubara, Darge – T. Kubara, Newmark, Manwarring – Taylor, Camenzind, Webster.
    Tréner: Matti Luoma

    Rozhodca: Požar (SRB) – Biec (ESP), Wilhelmsen (NOR)

    Diváci: 374