Vítkovice – Ostrava 6:4 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:4 (2:1, 2:0, 2:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Nedeľa 16.04.2023, 14:00 • O2 arena, Praha • Bigboard Superfinále (ženy) • Finále
Predzápasové kurzy
    49:43 Vendula MAROSZOVÁ - 6:4
     
    49:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    A zřejmě zafungovalo více to kritizování, protože Vítkovice přidávají šestou trefu. Dominika Buczek využila chyby ostravské hráčky, která si za svou bránou chtěla pomoci narážečkou o mantinel. Místo toho vítkovická sniperka zadovkou našla u tyčky VENDULU MAROSZOVOU, která okamžitě Tomšovou prostřelila. Asistence: Dominika Buczek.
    48:24 Michaela MLEJNKOVÁ - 5:4
     
    48:24
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Tak tady bude opravdu ještě pořádné horko! Na pravém křídle Hudáková vybojovala míček v rohu a zadovkou ho poslala na MICHAELU MLEJNKOVOU, která se trefila na zadní tyč. Asistence: Paulína Hudáková
    46:18 Pavlína BAČOVÁ - 5:3
     
    46:18
    Ostrava právě vstřelila branku!

    A pozor, Ostrava se ke zmiňovanému zázraku možná skutečně blíží! PAVLÍNA BAČOVÁ dostala přihrávku na pravé křídlo a brutální dělovkou nedala Příleské žádnou šanci na přesun, natož na zákrok. Asistence: Karolína Bínová.
    45:10 Michaela MLEJNKOVÁ - 5:2
     
    45:10
    Ostrava právě vstřelila branku!

    A jakmile se šampionky dostaly opět do plné síly, tak přichází snížení. Nikola Příleská byla hodně mimo bránu a dosti dezorientovaná. Míček se nakonec po několika pěkných passech dostal k MICHAELE MLEJNKOVÉ, která ho dostala do prázdné. Asistence: Karolína Bínová.
    42:08 Dominika BUCZEK - 5:1
     
    42:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Devatenáct vteřin potřebovaly domácí hráčky k páté brance! Denisa Ferenčíková našla křižným passem za obranou u levé tyče nepokrytou DOMINIKU BUCZEK, která měla volejí jednoduchou práci a kompletuje hattrick! Asistence: Denisa Ferenčíková.
    39:13 Barbora HUSKOVÁ - 4:1
     
    39:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Kopírujeme první třetinu! Vítkovice přečkaly oslabení a skórují! Eliška Planková vybojovala v rohu míček pro Seevaldovou, která na ose branky našla BARBORU HUSKOVOU a ta z první bez problému zamířila do levého růžku. Asistence: Sára Seevaldová.
    27:41 Dominika BUCZEK - 3:1
     
    27:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    DOMINIKA BUCZEK opět úřaduje! Nejprve rozrušila Kotzurovou, pak obrala Pudišovou a v úniku bekhendovou kličkou obhodila rozpláclou Tomšovou. Bez asistence.
    16:56 Malwina ZAGÓRSKA - 2:1
     
    16:56
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Další akce ovšem a ano a je sníženo! Kotzurová skvěle z otočky našla po lajně MAWINU ZAGÓRSKOU a na její střelu nedokázala dosáhnout ani Nikola Příleská ani Denisa Ferenčíková dlouhou holí. Asistence: Denisa Kotzurová.
    15:46 Michaela KUBEČKOVÁ - 2:0
     
    15:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    MICHAELA KUBEČKOVÁ skóruje legitimní druhou branku Vítkovic! Přehodila si míček na bekhend, udělala dva kroky doprava a položenou Veroniku Tomšovou přehodila obloučkem na zadní tyč.
    12:28 Dominika BUCZEK - 1:0
     
    12:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nedáš – Dostaneš! Po nevyužitém oslabení otevírá skóre střelou z úhlu DOMINIKA BUCZEK! Tomšová tuto střelu vůbec nečekala a hráčka zůstala nepokrytá. Asistence: Michaela Kubečková.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 13. Buczek (Kubečková), 16. Kubečková (t.s.), 28. Buczek, 40. Husková (Seevaldová), 43. Buczek (Ferenčíková), 50. Maroszová (Buczek) – 17. Zagórska (Kotzurová), 46. Mlejnková (Bínová), 47. Bačová (Bínová), 49. Mlejnková (P. Hudáková)


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 14:20.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Krištofová) – Matýsková, Trošková, Staňková, Hrobařová, Lenfeldová, Willlmanová – Šponiarová, Kubečková, Maroszová, Buczek, Ferenčíková, Seevaldová, Husková, Liberdová, Planková, Hyršová, Krzywak, Kubalčíková.
    Tréner: Dušan Dudešek

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Zagórska, Rybičková, Kotzurová, Hurníková, Chalupová, Zuzaníková, Pudišová, Bínová, Bačová – Vrlíková, Sigmundová, Gálová, Káčová, Mlejnková, Klubalová, K. Hudáková, Feiková, P. Hudáková.
    Tréner: Jakub Robenek

    Rozhodca: Prouza – Rogowski

    Diváci: 10 122