Prešov – Slovan Bratislava U21 2:1 (kon.) | KFC Komárno – Dubnica 3:3 (kon.) | Považská Bystrica – Myjava 2:4 (kon.)
Košice – Trebišov 2:0 (kon.)
koniec
MŠK Považská Bystrica
2:4 (2:3)
Spartak Myjava
Sobota 15.04.2023, 16:00 • Futbalový štadión - MŠK Považská Bystrica • MONACObet liga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    64
    Myjava dala gól!
    Keby sme boli na hokejovom zápase, už by sme videli na hracej ploche šiltovky. Hostia založili rýcly brejk, loptu potiahol po pravej strane Legnani, ktorý priťukol loptu do stredu Pekárovi, tomu síce zakončenie nevyšlo, no na zadnej žrdi doťukol loptu do bránky DÁVID COPKO,ktorý tak skompletizoval svoj hetrik – 2:4.
     
    45
    Myjava dala gól!
    Čo sa to deje v Považskej Bystrici? Pekár odcentroval loptu z ľavej strany, finálnou prihrávkou našiel ARTHURA LEGNANIHO, ktorý sa síce najprv zblízka nepretlačil cez Teplana, no na druhýkrát už bol úspešný – 2:3.
     
    43
    Považská Bystrica dala gól!
    Domáca odpoveď dlho netrvala. Považania sa dostali k rohovému kopu z ľavej strany, Zuziak odcentroval loptu pred bránku, tam došlo ku skrumáži, v ktorej sa najlepšie zorientoval LUKÁŠ SLÁVIK a rezolútne napálil loptu za chrbát Koníčka – 2:2.
     
    41
    Myjava dala gól!
    DÁVIDA COPKA nebudú zahodené tutovky mrzieť, pretože Myjave prinavracia vedenie. Čurik vystrelil z pravej strany, jeho strelu stečoval Pekár, loptu sa snažil zachytiť Teplan, no v kľúčovom okamihu mu vypadla, čo potrestal spomínaný Copko, ktorému dorážka zblízka vyšla úspešne – 1:2.
     
    28
    Považská Bystrica dala gól!
    Skóre sa opäť mení po rohovom kope. Zuziak poslal z ľavej strany center na zadnú žrď, našiel ním hlavu Kucharčíka, s ktorého pokusom si síce Koníček poradil, no na dorážku ROLANDA GEREBENITSA už nestačil – 1:1.
     
    17
    Myjava dala gól!
    Pekár zahrával z ľavej strany dva rohové kopy v krátkom časovom slede. Prvý odvrátili Považania, no po druhom brankár Teplan vyrazil loptu k Čurikovi, ktorému síce zakončenie nevyšlo, no loptu poslal pred bránku k DÁVIDOVI COPKOVI, ktorý sa zblízka nemýlil – 0:1.

    Samuel Brecko


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 28. Gerebenits, 43. Slávik – 17. Copko, 41. Copko, 45. Legnani, 64. Copko

    Karty:   13. Matejčík (PBY), 19. Teplan (PBY), 23. Jakuš (PBY), 49. Nagy (PBY), 75. Zuziak (PBY) – 11. Pekár (MYJ), 14. Svatík (MYJ), 78. Flamik (MYJ)


    MŠK Považská Bystrica: Teplan – Ďungel, Matejčík, Kucharčík (C), Vaculík, Nagy, Boris, Zemko, Slávik, Gerebenits, Zuziak
    Náhradníci: Hodál – Begáň, Čiernik, Demjan, Hapal, Mihál, Mitáš

    Tréner: Peter Jakuš

    Spartak Myjava: Koníček – Štefánek, Flamik, Tancík, Benovič, Pekár (C), Boledovič, Legnani, Čurik, Copko, Svatík
    Náhradníci: Odráška – Brezina, Zmeko, Mareček, Sivák, Lopušan, Mareš

    Tréner: Daniel Kvasnica

    Rozhodca: Batiz – Jánošík, Tůma

    Diváci: 720