Kladno – Pardubice B 8:4 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
8:4 (5:2, 3:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice B
cz Streda 05.04.2023, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Michnáč krásně přihrál Zikmundovi, který se ocitl úplně sám v mezikruží. Jeho tvrdá střela však skončila jen na výstroji pardubického gólmana.
     
    48:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Babka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    46:05
    Brodecki sám proti Červinkovi neuspěl a mezeru mezi betony nenašel.
     
    43:30
    Pardubice B právě vstřelily branku! K TOMÁŠI URBANOVI se příhodně odrazil kotouč a před Brízgalou zůstal úplně sám, čehož využil trefou do růžku. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    40:30
    Jakub Klepiš neuvěřitelně zrychlil a s Adamem Brodeckim se dostali do přečíslení. Jejich kombinace však gólem také neskončila.
     
    39:17
    Naopak Tomáš Plekanec se vydal do úniku, ale jeho pokus zastavil nadzvednutou hokejkou Zdráhal.
     
    38:48
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Pytlík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:30
    Kladno právě vstřelilo branku! MATĚJ BERAN kompletuje hattrick, když vyrazil sám do úniku, ale ještě stačil přihrát Ondřeji Bláhovi. Ten však poslal puk zpět na Berana a ten navyšuje skóre na 8:3. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    35:56
    Pardubice B právě vstřelily branku! MICHAL ROUHA překonal poprvé v zápase Adama Brízgalu, když dokázal z ostrého úhlu vyslat nechytatelnou střelu. Asistence: Michal Pochobradský, Daniel Herčík.
     
    35:26
    Můžeme vidět zajímavé šance na obou stranách. Matýs vyslal na Brízgalu nebezpečnou střelu, kterou ale Brízgala vyrazil ramenem do ochranné sítě.
     
    32:35
    Pochobradský vyzkoušel Brízgalu, když projel mezi všemi hráči, a chtěl zakončit z blízkosti. Ale jeho střela skončila též jen v ochranné síti.
     
    30:33
    Kladno právě vstřelilo branku! ALBERT MICHNÁČ se dostal do samostatného úniku a trefou mezi betony navyšuje na 7:2. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    29:53
    Střídání v týmu Rytíři Kladno:
    ze hřiště odchází Bow, přichází Brízgala.
     
    29:27
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    ze hřiště odchází Nečas, přichází Červinka.
     
    28:36
    Také na druhé straně měl Bow plné ruce práce, když nejdříve na něj poslal střelu Zeman a poté ještě zkoušel dorážet Herčík. Na hostující straně se však skóre zatím nemění.
     
    27:34
    Matyáš Filip ve velké šanci poslal střelu přes obránce hostů, ale jeho pokus Nečas viděl a kotouč odklidil raději do rohu.
     
    23:29
    Kladno právě vstřelilo branku! Rytíři využívají přesilovou hru. Tomáš Plekanec s Kubíkem sehráli svoji klasickou kombinaci. Plekanec přihrál křížem ADAMU KUBÍKOVI a ten z první prostřelil Nečase. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    23:19
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Pavlata – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:08
    Kladno právě vstřelilo branku! JAROMÍR PYTLÍK tečoval do sítě Ticháčkovu střelu do modré a posílá svůj tým do vedení 5:2. Asistence: Jiří Ticháček a Matěj Beran.
     
    14:39
    Pardubice B právě vstřelily branku! Pardubice B odpovídají na kladenské rychlé branky. ONDŘEJ ROHLÍK nenápadnou střelou napálil Bowa a dává gól mezi jeho betony. Asistence: Jan Zdráhal
     
    13:54
    Kladno právě vstřelilo branku! A už je skóre 4:1. KRISTAPS SOTNIEKS si sjel mezi kruhy a přesnou ranou propálil Nečase. Asistence: Matyáš Filip a Albert Michnáč.
     
    13:30
    Kladno právě vstřelilo branku! LADISLAV ZIKMUND poslal krásnou střelu do horního růžku. Asistence: Oskars Cibulskis, Jiří Ticháček.
     
    12:58
    Klepiš byl úplně sám před brankovištěm, ale nedokázal kotouč zkrotit a zakončit bekhendem za Nečasova záda.
     
    04:43
    Kladno právě vstřelilo branku! A Kladno je opět ve vedení. MATĚJ BERAN se dostal k odraženému puku od zadního mantinelu a našel mezeru mezi Nečasem a tyčkou. Asistence: Kristaps Sotnieks a Jaromír Pytlík.
     
    02:54
    Pardubice B právě vstřelily branku! A ještě v téže minutě je vyrovnáno. Do úniku se dostal ONDŘEJ ROHLÍK, který se nemýlil. Asistence: Tomáš Urban.
     
    02:10
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno se ujímá vedení. Svůj tým posílá do vedení MATĚJ BERAN, který dojel až skoro do brankáře a doklepl Pytlíkovu přihrávku bez problémů do sítě. Asistence: Jaromír Pytlík, Ondřej Slováček.

    Anna Ardonová

    Góly a asistencie: 3. Beran (Pytlík, Slováček), 5. Beran (Sotnieks, Pytlík), 14. Zikmund (Cibulskis, Ticháček), 14. Sotnieks (Filip, Michnáč), 16. Pytlík (Ticháček, Beran), 24. Kubík (Plekanec), 31. Michnáč (Slováček), 38. Beran (Bláha) – 3. O. Rohlík (Urban), 15. O. Rohlík (Zdráhal), 36. Rouha (Pochobradský, Herčík), 44. Urban (Zeman)


    Rytíři Kladno: Bow – Babka, Slováček, Sotnieks, Kehar, Ticháček, Cibulskis – Jágr, Plekanec, Kubík – Indrák, Klepiš, Brodecki – Zikmund, Filip, Michnáč – Bláha, Pytlík, Beran.
    Tréner: O. Vejvoda

    HC Dynamo Pardubice B: Nečas – Tvrdík, Zdráhal, Hanousek, Koudelka, Bukač, Hebek, Kubíček, Kaštánek – Urban, Pochobradský, O. Rohlík – Matýs, Zeman, Kaplan – Herčík, M. Rohlík, Rouha – Paleček, Pavlata.
    Tréner: V. Baďouček

    Rozhodca: Ondráček, Dundr – Řešátko, Koželský

    Diváci: 387