Pardubice B – Kladno 4:6 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice B
4:6 (2:1, 0:3, 2:2)
Rytíři Kladno
cz Štvrtok 30.03.2023, 18:00Prípravný zápas
Partner:
     
    59:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kotouče se ujal ve středním pásmu MARTIN PROCHÁZKA a poslal jej přímo do prázdné branky, zkompletoval tak svůj dnešní hattrick.
     
    54:20
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Nejprve na kladenského brankáře vystřelil Zeman, na jeho ránu ještě Brízgala reagoval a vyrazil ji do strany, k jeho neštěstí ale ne dost daleko a DANIEL HERČÍK se postaral o dorážku.
     
    51:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po nahození od modré na bránu, se kotouč odrazil do prostoru mezikruží, kde se jako první zorientoval JAKUB KLEPIŠ a z otočky poslal touš za záda Frodla.
     
    41:07
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Další dělovku od modré dokázal domácí celek přetavit v gól. Pálil Zdráhal a v předbrankovém prostoru se o dorážku postaral TOMÁŠ ZEMAN.
     
    25:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po necelých deseti vteřinách Kladno opět navyšuje svůj náskok, autorem branky je nyní už dvougólový MARTIN PROCHÁZKA.
     
    24:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    O přihrávku od Adama Kubíka si řekl v prostoru mezikruží OSKARS CIBULSKIS a neomylně umístil kotouč těsně pod víko Frodlovy brány.
     
    20:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesnou střelou z pravého kruhu dopravil kotouč do vzdálenějšího horního rohu brány domácích MIROSLAV INDRÁK.
     
    07:05
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Tvrdou dělovkou od modré vyslal Michal Hrádek a těsně před brankou ji úspěšnou tečí dopravil za záda Brízgaly DOMINIK PAVLATA.
     
    03:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté nenechávají Pardubice ve vedení dlouho, nerozhodný stav vrací MARTIN PROCHÁZKA.
     
    02:02
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Po souboji u mantinelu po levici Brízgaly dokázal puk získat Michal Pochobradský, který jej krátký pasem poslal na TOMÁŠE URBANA, ten už dokázal kotouč dorazit za záda kladenského gólmana.

    Tereza Víšková

    Góly a asistencie: 3. Urban (Pochobradský, Rohlík), 8. Pavlata (Hrádek, Kaštánek), 42. Zeman (Zdráhal), 55. Herčík (Zeman, Matýs) – 4. Procházka (Indrák, Sotnieks), 21. Indrák (Dotchin), 25. Cibulskis (Kubík, Jágr), 26. Procházka (Dotchin, Jágr), 52. Klepiš, 60. Procházka (Filip, Zikmund)


    HC Dynamo Pardubice B: Frodl (Nečas) – Hrádek, Zdráhal (A), Nedbal (A), Koudelka, Hanousek, Tvrdík, Kubíček, Kaštánek – Urban, Pochobradský, Rohlík O., Matýs, Kaut (C), Kaplan, Herčík, Zeman, Rouha, Paleček, Rohlík M., Pavlata
    Tréner: Václav Baďouček

    Rytíři Kladno: Brízgala (Jordán) – Dotchin (C), Kehar, Ticháček, Cibulskis, Sotnieks, Slováček – Kubík, Brodecki, Jágr, Procházka, Klepiš, Indrák, Michnáč, Zikmund (A), Filip, Babka, Pytlík, Bláha
    Tréner: Otakar Vejvoda