NHL
NY Rangers – Columbus 6:2 (kon.) | Philadelphia – Montreal 3:2 (kon.) | Boston – Nashville 1:2 (kon.)
Carolina – Tampa Bay 0:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 6:5 (po pr.)
Chicago – Dallas 1:4 (kon.) | Calgary – LA Kings 2:1 (kon.) | Vegas – Edmonton 4:7 (kon.)
San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
4:7 (2:3, 1:3, 1:1)
Edmonton Oilers
cz Streda 29.03.2023, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Jonathan MARCHESSAULT - 4:7
     
    58:28
    Vegas právě vstřelilo branku! Ještě jedna změna skóre. Alex Pietrangelo zavezl kotouč do útočného pásma a vypálil. Jeho pokus vyrazil Skinner pouze k JONATHANU MARCHESSAULTOVI, který poté doklepl kotouč do odryté sítě. Asistence: Alex Pietrangelo, Jack Eichel.
    44:24 Brett KULAK - 3:7
     
    44:24
    Edmonton právě vstřelil branku! Parádní návrat z trestné lavice! BRETT KULAK dostal puk rovnou při návratu z trestné lavici a pádil sám na branku. Přesnou střelou zápěstím na zadní tyčku propálil Brossoita, takže ani náhradní brankář Vegas neudrží čisté konto. Bez asistence.
    35:34 Zach HYMAN - 3:6
     
    35:34
    Edmonton právě vstřelil branku! Hosté využívají i třetí přesilovku zápasu! Connor McDavid dostal puk do levého rohu od Ryan Nugent-Hopkins, vyvezl ho před branku a naznačil střelu. Místo toho však parádním pasem našel před odkrytou brankou ZACHA HYMANA, který v klidu poslal kotouč do odkryté branky Quicka. Asistence: Connor McDavid, Ryan Nugent-Hopkins.
    33:30 Evander KANE - 3:5
     
    33:30
    Edmonton právě vstřelil branku! Další parádní akce hostujícího celku a poprvé vedou Oilers o dvě branky! Leon Draisaitl vyvezl kotouč do útočného pásma, kde si v jízdě vyměnil kotouč s Kailerem Yamamotem a poté našel přesným pasem před odkrytou brankou EVANDERA KANEA, který to už měl opravdu jednoduché a zametl puk do sítě. Asistence: Leon Draisaitl, Kailer Yamamoto.
    26:01 Darnell NURSE - 3:4
     
    26:01
    Edmonton právě vstřelil branku! Překvapivá rána hostujícího beka končí v síti! DARNELL NURSE si našel odražený kotouč od mantinelu na levé straně útočného pásma a poměrně překvapivě se ho rozhodl napálit na branku. Tvrdou ránu k tyči Quick nereflektoval a hosté se vrací do vedení. Asistence: Warren Foegele, Ryan Nugent-Hopkins.
    23:13 Michael AMADIO - 3:3
     
    23:13
    Vegas právě vstřelilo branku! Máme tu znovu vyrovnáno! I s trochou štěstí se dostal před brankou ke kotouč MICHAEL AMADIO, který nejprve trefil beton Skinnera, napodruhé už ale bezpečně zasunul kotouč do odkryté branky Oilers. Asistence: Phil Kessel, Chandler Stephenson.
    09:48 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    09:48
    Edmonton právě vstřelil branku! Kdo dnes přišel pozdě, tak může opravdu litovat! Hosté využívají přesilovku a zase vedou. Ryan Nugent-Hopkins našel z levé strany na pravém kruhu svého kapitána Connora McDavida, jež na nic nečekal a z voleje vybídl LEONA DRAISAITLA. Německý kanonýr z brankovišti doklepl kotouč do odkryté branky Vegas. Asistence: Connor McDavid, Ryan Nugent-Hopkins.
    09:24 William KARLSSON - 2:2
     
    09:24
    Vegas právě vstřelilo branku! Golden Knights vyrovnávají stav utkání v oslabení! Dlouhé vyhození od hráčů Vegas si nepohlídal Bouchard, kterého lehce obral WIILLIAM KARLSSON a šel sám na brankáře. Tomu prohodil kotouč mezi betony. Asistence: Alex Pietrangelo.
    08:40 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:2
     
    08:40
    Edmonton právě vstřelil branku! Chyba domácí rozehrávky potrestána a Oilers obrací skóre zápasu! Na středu obranného pásma propadl kotouč mezi dvěma beky Vegas, poté si ho našel RYAN NUGENT-HOPKINS a přesnou ranou k tyči poslal svůj tým do vedení. Bez asistence.
    01:49 Evan BOUCHARD - 1:1
     
    01:49
    Edmonton právě vstřelil branku! Hosté okamžitě využívají přesilovku a na konci druhé minuty tu máme srovnáno! Connor McDavid přiťukl puk na modrou čáru EVANU BOUCHARDOVI, který přesnou ranou ze zápěstí k tyči vrátil skóre do nerozhodného stavu. Asistence: Connor McDavid, Ryan Nugent-Hopkins.
    01:12 Jonathan MARCHESSAULT - 1:0
     
    01:12
    Vegas právě vstřelilo branku! Začátek druhé minuty a máme tu hned první branku zápasu! Ivan Barbašev dostal puk na střed útočného pásma, odkud našel na brankovišti JONATHANA MARCHESSAULTA, který bekhendem překonal brankáře Skinnera. Asistence: Ivan Barbašev.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 2. Marchessault (Barbašev), 10. W. Karlsson (Pietrangelo), 24. Amadio (Kessel, Stephenson), 59. Marchessault (Pietrangelo, Eichel) – 2. Bouchard (McDavid, Nugent-Hopkins), 9. Nugent-Hopkins, 10. Draisaitl (McDavid, Nugent-Hopkins), 27. Nurse (Foegele, Nugent-Hopkins), 34. E. Kane (Draisaitl, Yamamoto), 36. Hyman (McDavid, Nugent-Hopkins), 45. Kulak


    Vegas Golden Knights: Quick (41. Brossoit) – Pietrangelo (A), Martinez (A), Theodore, McNabb, Whitecloud, Hague – Marchessault, Eichel, Barbašev – Dorofejev, W. Karlsson (A), Amadio – Kessel, N. Roy, Stephenson – Kolesar, Blueger, Howden.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse, Bouchard, Ekholm, Desharnais, Kulak, Broberg – Yamamoto, McDavid (C), E. Kane – Hyman, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins (A) – Janmark, Bjugstad, Foegele – Ryan, Shore, Kostin.
    Tréner: Jay Woodcroft

    Rozhodca: L’Ecuyer, Nicholson – MacPherson, Fournier