Minnesota – Chicago 3:1 (kon.) | Florida – NY Rangers 3:4 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 0:2 (kon.)
Montreal – Columbus 8:2 (kon.) | NJ Devils – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Toronto 5:3 (kon.)
Dallas – Vancouver 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 4:3 (kon.) | Edmonton – Vegas 3:4 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 3:6 (kon.) | Arizona – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Boston 3:4 (0:2 po s.n.)
koniec
New Jersey Devils
5:3 (1:1, 2:2, 2:0)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 26.03.2023, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Tomáš TATAR - 5:3
     
    59:18
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. TOMÁŠ TATAR dostal přihrávku na pravý kruh odkud bez problému trefuje prázdnou klec Ottawy. Asistence: Nico Hischier a John Marino.
    43:34 Dougie HAMILTON - 4:3
     
    43:34
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Pravidlo nedáš, dostaneš? Tak to v tomhle případě opravdu platilo. Ottawa se totiž dostala do šance, ale nedokázala jí využít a puku a na to konto ujali domácí. Po sérii přihrávek dostal puk na hokejku DOUGIE HAMILTON, který z téměř nulového úhlu prostřelil Fergusona. Asistence: Jack Hughes a Ondřej Palát.
    36:03 Mark KASTELIC - 3:3
     
    36:03
    Je srovnáno, ale tahle branka jde jednoznačně za brankářem. MARK KASTELIC do dostal po přihrávce ke střele od modré Blackwood před sebou neměl skoro nikoho a ani přes to se nenatlačil k boční tyčce, což bylo přesně místo, kam padl puk. Asistence: Travis Hamonic.
    29:22 Thomas CHABOT - 3:2
     
    29:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už branka platí a Ottawa snižuje na rozdíl jedné branky. THOMAS CHABOT dostal přihrávku na modrou, trochu si sjel na kruh a vypálil Blackwood neměl proti střele žádnou šanci, protože měl od hostujícího hráče zcela zakrytý výhled. Asistence: Drake Batherson a Tim Stützle.
    23:33 Dawson MERCER - 3:1
     
    23:33
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí se rychle dostávají do dvoubrankového vedení. Podařilo se jim usadit v útoku a DAWSON MERCER dostal přihrávku na kruh odkud pálil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Nico Hischier.
    22:24 Jesper BRATT - 2:1
     
    22:24
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Chyba v přihrávce a i v obraně. JESPER BRATT stál mezi dvěma hráči Ottawy a ještě v útoku zachytil přihrávku. Sám se rozjel proti brance a dostal do ní puk.
    10:21 Jack HUGHES - 1:1
     
    10:21
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak tomuhle se říká gól. JACK HUGHES si sám vybruslil z prostředku hřiště, za modrou se dostal mezi tři hráče Ottawy a následně zakončoval bekhendem mezi betony Fergusona. Velmi povedená branka mladého útočníka..
    03:14 Brady TKACHUK - 0:1
     
    03:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je tu prcní branka zápasu. BRADY TKACHUK dostal při útočné akci Senators přihrávku na po modré, sjel si více ke kruhu a trefoval se nad rameno Blackwooda.. Asistence: Tim Stützle.

    Natálie Poláčková

    Góly a asistencie: 11. J. Hughes, 23. Bratt, 24. Mercer (Hischier), 44. Hamilton (J. Hughes, Palát), 60. Tatar (Hischier, Marino) – 4. B. Tkachuk (Stützle), 30. Chabot (Batherson, Stützle), 37. Kastelic (Hamonic)


    New Jersey Devils: Blackwood (Vaněček) – Siegenthaler, Severson, Bahl, Graves, Marino, Hamilton, B. Smith – Tatar, Hischier, Mercer – Palát, J. Hughes, Bratt – Haula, Meier, N. Foote – M. McLeod, Šarangovič, Wood.
    Tréner: Lindy Ruff

    Ottawa Senators: Ferguson (Sögaard) – Sanderson, Zub, Holden, Hamonic, Chabot, Brännström – B. Tkachuk, Stützle, Giroux – DeBrincat, Pinto, Batherson – Brassard, Gambrell, Gauthier – P. Brown, Kastelic, Watson.
    Tréner: D. J. Smith

    Rozhodca: Hanson, Blandina – Hughes, Kovachik

    Diváci: 16 514