Pittsburgh – Montreal 4:6 (kon.) | NJ Devils – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Philadelphia – Vegas 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 5:3 (kon.) | Carolina – Winnipeg 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:1 (kon.)
Chicago – Boston 6:3 (kon.) | Edmonton – Ottawa 6:3 (kon.) | Arizona – Calgary 4:3 (po pr.)
Vancouver – Dallas 5:2 (kon.) | LA Kings – NY Islanders 5:2 (kon.) | San Jose – Columbus 5:6 (po pr.)
koniec
New Jersey Devils
1:4 (1:1, 0:3, 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Streda 15.03.2023, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    39:59 Nikita KUČEROV - 1:4
     
    39:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká gól do šatny! NIKITA KUČEROV si po přejetí útočné modré narazil s Pointem a bekhendem zvedl puk mimo dosah Vítka Vaněčka. Do konce třetiny zbývalo jen pár desetinek. Asistence: Brayden Point, Ian Cole.
    33:55 Alex KILLORN - 1:3
     
    33:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Třetí gól Tampy a potřetí je u něj Brandon Hagel, který se zase postaral o překlenutí středního pásma. Před levým kruhem dal zadovku na ALEXE KILLORNA a ten trochu zaskočil Vaněčka střelou na přední tyč. Asistence: Brandon Hagel.
    28:51 Brandon HAGEL - 1:2
     
    28:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po spoustě neproměněných šancí Devils přichází gól na druhé straně! Sergačjov z rohu obranného pásma dostal puk na BRANDENA HAGELA. Ten se vysmekl Marinovi a spolu s nevyužitým Kučerovem jel proti Gravesovi s Vaněčkem, kterého prostřelil z levého kruhu. Asistence: Michail Sergačjov.
    16:17 Anthony CIRELLI - 1:1
     
    16:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts ve druhém utkání po sobě skórují v oslabení! Brandon Hagel vytáhl puk po pravé straně do útočného pásma. Tam už to vypadalo, že prováhal nejlepší chvíli na přihrávku, nicméně Hamilton najednou přestal bránit ANTHONY CIRELLIHO a ten bekhendem přehodil Vaněčka. Asistence: Brandon Hagel, Erik Černák.
    05:55 Damon SEVERSON - 1:0
     
    05:55
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils ruší bezbrankový stav! Hughes měl uprostřed útočného pásma Meiera, jehož vyraženou střelu z otočky dorazil vysunutý obránce DAMON SEVERSON. Asistence: Timo Meier, Jack Hughes.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 6. Severson (Meier, J. Hughes) – 17. Cirelli (Hagel, Černák), 29. Hagel (Sergačov), 34. Killorn (Hagel), 40. Kučerov (Point, Cole)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Hamilton, Siegenthaler, Marino, Graves, Severson, B. Smith – Mercer, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Meier – J. Boqvist, Haula, Palát (A) – Lazar, M. McLeod, Wood.
    Tréner: Lindy Ruff

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Elliott) – Perbix, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačov, Černák, Cole – Kučerov (A), Point, Hagel – Killorn, Cirelli, Paul – Maroon, Eyssimont, Jeannot – Perry, Colton, Bellemare.
    Tréner: Jon Cooper

    Rozhodca: Pollock, Dunning – Smith, Mills

    Diváci: 15 622