Freiburg – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Brémy – Leverkusen 2:3 (kon.) | Wolfsburg – Union Berlín 1:1 (kon.)
koniec
Werder Brémy
2:3 (1:1)
Bayer Leverkusen
cz Nedeľa 12.03.2023, 17:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Werder právě vstřelil branku! Je sníženo! K penaltě se postvil NICLAS FÜLLKRUG a s přehledem zakončil do protipohybu brankáře!
     
    84
    Leverkusen právě vstřelil branku! Leverkusen přidává třetí branku a rozhoduje o svém vítězství! Na levé straně se uvolnil Adli, který odcentroval do vápna a ADAM HLOŽEK hlavičkou poslal míč k tyči!
     
    57
    Leverkusen právě vstřelil branku! Leverkusen otáčí vývoj dnešního souboje! Hosté se prosadili s velkou dávkou štěstí. JEREMIE FRIMPONG vypálil uvnitř pokutového území. Jeho rána se od obránce odrazila do protipohybu Pavlenky a zapadla do sítě!
     
    35
    Leverkusen právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Hostující celek předvedl rychlý přechod do útoku. Diaby našel Frimponga, jehož centr propadl k volnému MITCHELU BAKKEROVI, jenž levačkou vymetl horní roh branky!
     
    31
    Werder právě vstřelil branku! Domácí celek se dostává do vedení! Werder využil nedůraz hostující obrany. Niclas Füllkrug dostal přihrávku do pokutového území, posunul míč na pravou stranu, kde byl osamocený MARVIN DUSKSCH a jeho dělovka skončila pod břevnem!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 31. Ducksch (Füllkrug), 87. Füllkrug (pen.) – 35. Bakker (Frimpong), 57. Frimpong (Palacios), 84. Hložek (Adli)

    Karty:   77. Stark (BRM), 80. Schmidt (BRM) – 90. Kossounou (LEV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 12:10.
    Werder Brémy: Pavlenka – Pieper, Stark, Veljković – Weiser, Schmidt, Grujev (79. Dinkci), Stage (70. M. Philipp), Jung (85. Buchanan) – Füllkrug, Ducksch.
    Náhradníci: Zetterer – Berger, Dietrich, Chiarodia, Salifou.

    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Kossounou, Tah, Hincapié – Frimpong (63. Tapsoba), Palacios, Andrich, Bakker – Diaby (75. Amiri), Hložek (89. Azmoun), Adli (89. Sinkgraven).
    Náhradníci: Lomb, Pentz – Demirbay, Fosu-Mensah, Mbamba.