Pittsburgh – Philadelphia 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.)
Tampa Bay – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – NJ Devils 1:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 2:5 (kon.)
Carolina – Vegas 0:4 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Toronto – Edmonton 7:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 1:5 (kon.) | Seattle – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.) | LA Kings – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Detroit – Boston 5:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.)
koniec
Detroit Red Wings
5:3 (1:0, 3:1, 1:2)
Boston Bruins
cz Nedeľa 12.03.2023, 18:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Andrew COPP - 5:3
     
    59:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na modré čáře Pastrňák nedokázal vrátit puk do útočné třetiny a přesila domácích jej přehrála. Suter posunul puk na ANDREWA COPPA, který trefil prázdnou branku. ANDREW COPP. Asistence: Pius Suter a Dylan Larkin.
    46:24 David PASTRŇÁK - 4:3
     
    46:24
    Boston právě vstřelil branku!
    Po ohromné šanci Detroitu skóruje soupeř! DAVID PASTRŇÁK dostal přihrávku na osu hřiště a z hranice mezikruží vypálil skrz bránícího hráče pod vyrážečku Hussa. Ten si na puk sice sáhl, ale nestačilo to. Asistence: Pavel Zacha a Matt Grzelcyk.
    43:37 Jake DEBRUSK - 4:2
     
    43:37
    Boston právě vstřelil branku!
    Jak se cítil Pastrňák při brance na 2:0 nyní pocítil autor té samé branky! Seider na modré ztratil kotouč a do kontru vyrazil JAKE DEBRUSK, na jehož svižné zakončení k levé tyči nenašel Husso odpověď. Bez asistence.
    36:55 Matt GRZELCYK - 4:1
     
    36:55
    Boston právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Bruins, který by tato branka mohla nakopnout. Zacha s Pastrňákem dostali puk na pravé křídlo, odkud na MATT GRZELCYK ranou na teploměr do protipohybu překonal Hussa. Asistence: David Pastrňák a Pavel Zacha.
    35:08 Adam ERNE - 4:0
     
    35:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Překvapivá branka domácích! Berggren od modré naprosto skvělou ranou pro diváky nastřelil levou spojnici branky, od které se puk odrazil do pravé tyče, před kterou vzápětí spadl. Swayman netušil, kde se puk nachází a ucítil ho až na svých zádech, do kterých ho trefil ADAM ERNE a puk už dopadl za brankovou čáru. Asistence: Jonatan Berggren a Jordan Oesterle.
    30:39 Dylan LARKIN - 3:0
     
    30:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Carlovo vyhození zpoza branky po hrazení domácí zastavili a pokračovali v útočné kombinaci. Po sehrávce se dostal ke střele z mezikruží DYLAN LARKIN, který měl dost času na přesnou koncovku, kterou překonal Swaymana. Asistence: Lucas Raymond a Moritz Seider.
    26:34 Moritz SEIDER - 2:0
     
    26:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Branka v oslabení! Pastrňáka na modré čáře připravil o puk vytažený MORITZ SEIDER, který okamžitě ujel a bekhendem překonal Swaymana. Obrovská radost na domácí střídačce. Bez asistence.
    12:22 Alex CHIASSON - 1:0
     
    12:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení. Larkin dostal přihrávku opět do prostoru mezikruží, odkud nastřelil výstroj Swaymana. Puk vypadl u levé tyče, kde jej ALEX CHIASSON bleskově dorazil. Asistence: Dylan Larkin a Lucas Raymond.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 13. Chiasson (Larkin, Raymond), 27. Seider, 31. Larkin (Raymond, Seider), 36. Erne (Berggren, Oesterle), 60. Copp (P. Suter, Larkin) – 37. Grzelcyk (Pastrňák, Zacha), 44. DeBrusk, 47. Pastrňák (Zacha, Grzelcyk)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Määttä, Chiarot, Hägg, Seider, Oesterle, Walman – Zadina, Copp, Czarnik – Raymond, P. Suter, Chiasson – Berggren, Perron, Larkin – Erne, Kubalík, Veleno.
    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Carlo, Forbort, Grzelcyk, McAvoy, Clifton, Orlov – Greer, Frederic, Coyle – Zacha, Hathaway, Bergeron – Krejčí, Bertuzzi, Marchand – DeBrusk, Pastrňák, Nosek.