Lille – Lyon 3:3 (kon.)
koniec
Lille OSC
3:3 (0:0)
Olympique Lyon
cz Piatok 10.03.2023, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Alexandre LACAZETTE - 3:3
     
    89
    Lyon právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE LACAZETTE ukazuje, jak je pro Lyon nepostradatelný. Vrátil se po zranění jako žolík a hned dal dva góly. A tenhle ten stál vážně za to! Barcola mu nahrál balon do nohy a milimetrově přesná rána zevnitř pokutového území zapadla přímo do vinklu. Opravdu skvostná trefa!
    83. Alexandre LACAZETTE - 3:2
     
    83
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tohle sehráli Les Gones mistrně! Míč postupně putoval z levé strany na pravou, Kumbedi ho pak zvedl na hlavu ALEXANDRA LACAZETTA a ten před brankou vyskočil ze všech nejvýš. Na střelu do protipohybu neměl Lucas Chevalier sebemenší nárok. Ještě to bude drama!
    79. Jonathan DAVID - 3:1
     
    79
    Lille právě vstřelilo branku!
    Hattrick! Jeden gól ze hry a dva z penalt. JONATHAN DAVID poslal brankáře na opačnou stranu a v tabulce střelců jde na první místo před hvězdu PSG Kylliána Mbappého.
    64. Bradley BARCOLA - 2:1
     
    64
    Lyon právě vstřelil branku!
    No vida, Olympique je zpátky ve hře! Chytrou patu jednoho z hráčů Les Gones uvnitř vápna nedokázali domácí fotbalisté odvrátit, odraz přesně na nohu dostal BRADLEY BARCOLA a křižnou střelou vrátil Lyon do hry – 2:1.
    61. Jonathan DAVID - 2:0
     
    61
    Lille právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv Rémy Riou odhadl směr, na míč kopnutý přesně k tyči nedosáhl a loví ho ze sítě. Proměněnou penaltou a osmnáctým gólem v sezoně se může pyšnit JONATHAN DAVID.
    46. Jonathan DAVID - 1:0
     
    46
    Lille právě vstřelilo branku!
    Dosud neviditelný JONATHAN DAVID se ukázal hned po návratu z šatny! Kanadský útočník si naběhl před branku na kolmici z levé strany a sedmnáctou trefou v sezoně se osamostatnil na druhém místě tabulky střelců.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 46. David (J. Bamba), 61. David (pen.), 79. David (pen.) – 64. Barcola, 83. Lacazette (Kumbedi), 89. Lacazette (Barcola)

    Karty:   38. Gudmundsson (LIL), 73. André (LIL), 75. Chevalier (LIL), 90+7. J. Bamba (LIL), 90+8. And. Gomes (LIL) – 24. Lepenant (LYO), 59. Cherki (LYO), 85. Kumbedi (LYO), 90+4. Lovren (LYO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:19.
    Lille OSC: Chevalier – Gudmundsson, Yoro, Alexsandro, Weah – André (C), And. Gomes – Cabella, Ang. Gomes (74. Ounas), J. Bamba – David (84. Virginius).
    Náhradníci: Jakubech, Costil – Baleba, Bayo, Martin, Ramet, Žegrova.

    Tréner: Paulo Fonseca.

    Olympique Lyon: Riou – Diomande (71. Kumbedi), Lovren, Lukeba, Tagliafico – Lepenant (87. M. Dembélé), Caqueret, Tolisso (C) – Barcola, A. Sarr, Cherki (72. Lacazette).
    Náhradníci: Bonnevie – Aouar, Henrique, El Arouch, Mam. Sarr, T. Mendes.

    Tréner: Laurent Blanc.

    Rozhodca: Bastien – Zakrani, Berthomieu.