Lens – Lille 1:1 (kon.) | Paríž – Nantes 4:2 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
4:2 (2:2)
FC Nantes
cz Sobota 04.03.2023, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 26. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Kylian MBAPPÉ - 4:2
     
    90+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! KYLIAN MBAPPÉ se právě stává nejlepším střelcem v historii Paris Saint-Germain! Pembélé mu z pravé strany poslal přihrávku do vápna, kterou si francouzský bombarďák zpracoval a z otočky poslal míč po zemi do levé části branky.
    60. DANILO - 3:2
     
    60
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Tak PSG si přeci jen bere své vedení zpět! Kylian Mbappé se zastavil na hraně velkého vápna a svůj dloubák posadil přesně na hlavu DANILA, jenž usměrnil míč nechytatelně k pravé tyči.
    38. Igniatius GANAGO - 2:2
     
    38
    Nantes právě vstřelili branku! Tak to je neuvěřitelné, Nantes srovnává skóre! Exekuce rohového kopu se ujal Florent Mollet, jehož centr byl IGNIATIUSEM GANAGEM od přední tyče protečován dál k tyči zadní. Tam si pro něj jako buldoci šli další hráči Nantes, avšak ani nemuseli, samotná Ganagova hlavička už šla za čáru.
    31. Ludovic BLAS - 2:1
     
    31
    Nantes právě vstřelili branku! Jako blesk z čistého nebe střílí Nantes kontaktní branku! Doslova z vody teď vařil LUDOVIC BLAS, jenž si na levé straně velkého vápna všiml trestuhodně špatně postaveného Donnarummy, kterého parádně nachytal na bližší tyči. Tohle si domácí gólman za rámeček nedá.
    17. Jaouen HADJAM - 2:0
     
    17
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Tak zatím to vypadá na propadák pro Nantes! Ke střele z levé strany šestnáctky se dostal Nuno Mendes, jehož střelu do branky ještě u zadní tyče dotlačil Nordi Mukiele. Posledním, kdo se míče dotknul, byl ale obránce JAOUEN HADJAM, kterému je tak připsána vlastní branka.
    12. Lionel MESSI - 1:0
     
    12
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Čekání na první gól dlouho netrvalo, jasný favorit dnešního utkání vede 1:0. Nuno Mendes vyslal z levé strany skákavý míč do vápna, který si našel LIONEL MESSI a bez přípravy jej usměrnil nechytatelně k levé tyči.

    Jakub Ruč

    Góly: 12. Messi (N. Mendes), 17. Hadjam (vla.), 60. Danilo (Mbappé), 90+2. Mbappé (Pembélé) – 31. Blas, 38. Ganago (Mollet)

    Karty:   63. Hadjam (NAT), 69. Girotto (NAT)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 7:8.
    Paríž Saint-Germain: Donnarumma – Mukiele (71. Soler), Ramos, Marquinhos (C) (77. Bitshiabu), N. Mendes – Vitinha, Danilo, Ruiz – Zaire-Emery (86. Pembélé) – Mbappé, Messi.
    Náhradníci: Letellier, Rico – Bernat, Gharbi, Ekitiké.

    Tréner: Christophe Galtier

    FC Nantes: Lafont – Centonze, Girotto, Pallois (70. João Victor), Castelletto, Hadjam (70. Simon) – Blas, Moutoussamy, M. Sissoko (81. Guessand), Mollet (69. Mohamed) – Ganago (81. Coco).
    Náhradníci: Petrić, Descamps – Doucet, Chirivella.

    Tréner: Antoine Kombouare

    Rozhodca: Jeremy Stinat