Brno – Zlín 1:1 (kon.) | Pardubice – Ostrava 1:1 (kon.) | Hr. Králové – Jablonec 1:4 (kon.)
Plzeň – Sigma Olomouc 1:1 (kon.) | Sparta Praha – Teplice 4:1 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
1:4 (1:0)
FK Jablonec
cz Sobota 04.03.2023, 15:00 • Lokotrans Aréna, Mladá Boleslav • Česká FORTUNA:LIGA • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Jablonec právě vstřelil branku! Demolice pokračuje, Jablonec přidává čtvrtou branku a domácí jsou na ručník. Votroci opět propadli a hosté vtrhli do otevřené obrany. Chramosta se pak ocitl sám před Reichlem a ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na MATĚJE POLIDARA, jenž zakončil do prázdné brány.
     
    81
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec přidává třetí gól a zdá se, že je rozhodnuto! Domácí defenziva teď nebyla úplně důsledná a nechala spoustu prostoru Považancovi, který zvedl hlavu a našel na vápně číhajícího JANA CHRAMOSTU. Ten si rychle nachystal míč ke střele a poté ho poslal přesně k levé tyči.
     
    65
    Jablonec právě vstřelil branku! Severočeši během krátké chvíle otáčí zápas! Jovović potáhl balon středem hřiště a poté ho prostrčil na Sejka, kterého ještě vychytal Reichl. Balon se pak ale odrazil k dobíhajícímu PAVLU ŠULCOVI, jenž v souboji přetlačil Novotného a zakončil do prázdné brány.
     
    60
    Jablonec právě vstřelil branku! Jablonec hned z první šance po vyloučení Bajzy srovnává na 1:1! JAN CHRAMOSTA si vzal na starost standardní situaci a parádní střelou pod břevno nedal Reichlovi šanci. Ten tak po pár vteřinách na hřišti musel lovit balon ve své bráně.
     
    34
    Hradec Králové právě vstřelil branku! Hradec Králové se ujímá vedení! Po centru z levé strany pálil Kučera, kterému se ale střela vůbec nepovedla. Martinec pak ale nedokázal odkopnout balon a Ryneš ho hlavou posunul na FILIPA NOVOTNÉHO, jenž parádní ranou nedal Hanušovi šanci.

    Jáchym Tůma

    Góly: 34. Novotný (Ryneš) – 60. Chramosta, 65. Šulc, 81. Chramosta (Považanec), 85. Polidar (Chramosta)

    Karty:   52. Leibl (HKR), 75. Ryneš (HKR)   90+9. Leibl (HKR)   54. Bajza (HKR)

    Nepremenená penalta: 53. Sejk (JAB), brankár Bajza zneškodnil, 90+9. Hübschman (JAB), brankár Reichl zneškodnil


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:9.
    FC Hradec Králové: Bajza – Ja. Klíma, Kodeš (C), Leibl – Gabriel, J. Kučera, Pudhorocký (60. Reichl), Novotný (71. Trusa) – Smrž, Ryneš – F. Kubala (82. Koubek).
    Náhradníci: Vízek – Čech, Kutík, Hájek, Rada, Jurčenko, P. Dvořák.

    Tréner: Miroslav Koubek

    FK Jablonec: Hanuš – Martinec, Král, D. Souček – Šulc, Považanec, Hübschman (C), Polidar (90+5. Štěpánek) – Patrák (60. Jovović) – Chramosta (87. Ikaunieks), Sejk (90+5. Surzyn).
    Náhradníci: Surovčík – Heidenreich, Konda, Akpudje.

    Tréner: David Horejš

    Rozhodca: Miroslav Zelinka – Petr Kotalík, Jan Dohnálek

    Diváci: 676