Vlci Žilina – SR 18 6:1 (kon.)
koniec
DOXXbet Vlci Žilina
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
Utorok 28.02.2023, 17:00 • Niké Aréna Žilina • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 68. kolo
Partner:
     
    48:14
    Vlci Žilina dali gól! Halama zakopol o ľad, ale podarilo sa mu buchnúť do puku, ktorý vyrazil Fürsten. RÓBERT VARGA sa nemýlil z dorážky. Asistencie: Marco Halama a Bruno Mráz.
     
    46:05
    Vlci Žilina dali gól! Na JANA POHLA Slováci zabudli a krásne sa presadil zakončením do ľavého horného rohu. Asistencie: Michal Kluka a Marco Halama.
     
    37:41
    Vlci Žilina dali gól! Úplne školácky sa nechal obrať Královič. Melcher sa vôbec nemusel snažiť, aby mu vzal puk za bránou, len sa do neho jemne oprel. PATRIK BEČKA reaguje najlepším spôsobom na následnú prihrávku medzi kruhy. Asistencia: Peter Melcher.
     
    30:06
    Vlci Žilina dali gól! RÓBERT VARGA nepohrdol možnosťou od Kluku, ktorý povozil za sebou Kupca. Žilinský kanonier trafil hore z ľavého kruhu. Asistencie: Michal Novák a Michal Kluka.
     
    19:54
    Slovensko U18 dalo gól! Oplatí sa hrať až do sirény. Mladíci vyťažujú z minima maximum. TIMOTEJ VARGA rozvlnil sieť za Patrikom Romančíkom, ktorý ale nie je vôbec rozchytaný. Asistencia: Stanislav Gron.
     
    15:10
    Vlci Žilina dali gól! Vlci dominujú a asi sa to už bude iba nabaľovať na konto SR 18. PETER MELCHER našiel úspešný recept zakončením po ľade. Asistencie: Samuel Rehák a Ján Nahálka.
     
    09:35
    Vlci Žilina dali gól! Hosťujúci kapitán Pišoja hľadal puk medzi korčuľami a nestihol sa zorientovať. Na ľavom kruhu bol PATRIK BEČKA a strela prepadla Fürstenovi cez ľavý betón. Asistencia: Samuel Rehák.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 10. Bečka (S. Rehák), 16. Melcher (S. Rehák, J. Nahálka), 31. R. Varga (M. Novák, Kluka), 38. Bečka (Melcher), 47. Pohl (Kluka, M. Halama), 49. R. Varga (M. Halama, Mráz) – 20. Varga (Gron)


    DOXXbet Vlci Žilina: P. Romančík – Grebenščikov, M. Novák, Pohl, Pacalaj, A. Sloboda, J. Nahálka, Jakubík – Kluka, M. Halama, R. Varga – Tibenský, Mráz, Macek – Melcher, Bečka, S. Rehák – Dubravík, Ferenyi, Lopušan – Benko.
    Tréner: Jarrod Skalde.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Fürsten – M. Pišoja, Královič, Beluško, Sakmár, Kupec, Šlank, Petras, R. Ďurina – Masnica, Párička, Ridzoň – Liščinský, Jobek, Maruna – K. Rohaľ, Gron, Varga – Liška, Sobotka, Feranec.
    Tréner: Tibor Tartaľ.

    Rozhodca: Bachúrik, Adamec – Hanko, Kollár.