Ottawa – Detroit 6:2 (kon.) | Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Dallas – Vancouver 4:5 (po pr.)
Colorado – Vegas 3:0 (kon.) | Anaheim – Chicago 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:5 (1:3, 2:1, 1:0 - 0:1)
Vancouver Canucks
cz Utorok 28.02.2023, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:48 Andrej KUZMENKO - 4:5
     
    60:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto, bonusový bod berou hosté! Hughes dlouhou nahrávkou oslovil Beauvilliera který po pravém mantinelu nabruslil do útočného pásma a bekhendem jej nabídl před bránu, kde ANDREJI KUZMENKOVI stačil jeden dotek k nasměrování puku k levé tyčce. Asistence: Anthony Beauvillier a Quinn Hughes.
    43:25 Nils LUNDKVIST - 4:4
     
    43:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Po souboji u mantinelu Marchment posunul puk na střed k NILSU LUNDKVISTOVI. Švédský zadák si sjel blíže bráně a s pomocí teče hokejky zakleknuvšího Boesera a pravé tyče vyzrál na vyrážečku neúspěšně natahujícího Demka. Asistence: Mason Marchment a Ty Dellandrea.
    37:46 Roope HINTZ - 3:4
     
    37:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Rychle využitá početní převaha vrací domácí mužstvo na dostřel! ROOPE HINTZ si po přechodu přes útočnou modrou čáru vyměnil hrací předmět s Bennem, aby ho následně svižnou střelou po ledě poslal brankáři mezi betony. Asistence: Jamie Benn a Joe Pavelski.
    31:28 Anthony BEAUVILLIER - 2:4
     
    31:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky si berou zpět vedení o dvě branky. Klíčem k úspěchu bylo vyhrané buly v útočné třetině, po němž Hughes vymyslel pěkný pas zleva napříč kruhy, jehož adresátem byl ANTHONY BEAUVILLIER, pětadvacetiletý Kanaďan forhendovou ránou z první nasměroval puk nad levé Oettingerovo rameno. Asistence: Quinn Hughes a Andrej Kuzmenko.
    24:33 Jevgenij DADONOV - 2:3
     
    24:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama! JEVGENIJ DADONOV ukázal v plné rychlosti šikovné ruce. Položil si Demka, v poslední chvíli si ještě dokázal přehodit touš na forhend a podél pravého betonu brankáře jej nasměroval za brankovou čáru a zaznamenal první zásah v dresu Stars hned při svém debutu. Asistence: Wyatt Johnston a Ryan Suter.
    15:03 Vasilij PODKOLZIN - 1:3
     
    15:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tocchetova družina odskakuje do dvoubrankového náskoku! Räty nahrál k modré čáře VASILIJOVI PODKOLZINOVI. Ruský forvard se krásnou kličkou zbavil protihráče a z mezikruží vypálil přesnou ránu k levé tyčce, přičemž měl štěstí, že netrefil vlastního spoluhráče Driese, ten totiž ztratil rovnováhu po střetu s obráncem a skončil v bráně. Asistence: Aatu Räty a Quinn Hughes.
    09:00 Sheldon DRIES - 1:2
     
    09:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Na gól v oslabení hosté okamžitě reagují trefou v pokračující přesilovce! Od modré vypálil Garland a byl to SHELDON DRIES, kdo před bránu šikovně ztečoval kus černé gumy mimo Oettingerův dosah. Asistence: Conor Garland a Christian Wolanin.
    08:37 Jamie BENN - 1:1
     
    08:37
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají při vlastním oslabení! Seguin vyslal do úniku kapitána JAMIEHO BENNA, který po bekhendovém blafáku střílel mezi Demkovy betony. Brankář jej mezi nimi udržel, jenže spolu s kotoučem doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Tyler Seguin.
    03:27 Anthony BEAUVILLIER - 0:1
     
    03:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí poněkud překvapivě hosté! Elias Pettersson v obležení dvou protihráčů vystřelil z pravého kruhu z otočky. Oettinger vyrazil puk přímo na hokejku osamoceného konkurenta ANTHONYHO BEAUVILLIERA v levém kruhu, jenž během chvilky zamířil a křižnou ránou do protějšího horního růžku prostřelil na přední tyči přilepeného brankáře. Asistence: Elias Pettersson a Andrej Kuzmenko.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 9. Ja. Benn (Seguin), 25. Dadonov (W. Johnston, R. Suter), 38. Hintz (Ja. Benn, Pavelski), 44. Lundkvist (Marchment, Dellandrea) – 4. Beauvillier (E. Pettersson, Kuzmenko), 9. Dries (Garland, Wolanin), 16. Podkolzin (Räty, Q. Hughes), 32. Beauvillier (Q. Hughes, Kuzmenko), 61. Kuzmenko (Beauvillier, Q. Hughes)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, Lundkvist, R. Suter, Hakanpää, Lindell (A) – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Dadonov, Seguin (A), Marchment – Karlström, Faksa, F. Olofsson.
    Tréner: Peter DeBoer

    Vancouver Canucks: Demko (Delia) – T. Myers (A), Q. Hughes (A), Burroughs, Wolanin, Juulsen, Brisebois – Beauvillier, E. Pettersson (A), Kuzmenko – Boeser, Studnicka, Kravcov – Garland, Räty, Podkolzin – Dries, Aman, Joshua.
    Tréner: Rick Tocchet

    Rozhodca: Lambert, Charron – Shewchyk, Kelly

    Diváci: 17 876