St. Louis – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Anaheim 2:3 (kon.)
Montreal – Ottawa 2:5 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 7:0 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 0:3 (kon.)
Vegas – Dallas 2:3 (0:2 po s.n.) | Colorado – Calgary 4:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Buffalo – Washington 7:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.) | Winnipeg – NY Islanders 0:4 (kon.)
NY Rangers – LA Kings 5:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 26.02.2023, 23:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:26 Mika ZIBANEJAD - 5:2
     
    45:26
    Rangers právě vstřelili branku! Domácí celek využívá přesilovku a přidává pátou branku! Po rychlé výměně přihrávek v útočném pásmu dostal pobídku na levý kruh MIKA ZIBANEJAD, který se sice musel otáčet, ale pohotově napálil puk do branky! Asistence: Adam Fox, Artěmij Panarin.
    42:11 Artěmij PANARIN - 4:2
     
    42:11
    Rangers právě vstřelili branku! Domácí si opět berou zpět dvoubrankové vedení! Po chybě hostujícího brankáře při rozehrávce zpoza branky získali domácí puk. Přihrávku na levou stranu dostal ARTĚMIJ PANARIN, jehož první ránu ještě Copley zastavil, ale na dorážku už nedosáhl. Asistence: Vincent Trocheck.
    41:27 Matt ROY - 3:2
     
    41:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Hosté dramatizují třetí třetinu! Los Angeles se dostalo do přečíslení dva na jednoho. Po levé straně projel do útočného pásma Danaul, který přihrál do lepší pozice a MATT ROY snížil na rozdíl jediné branky! Asistence: Phillip Danault.
    38:12 Viktor ARVIDSSON - 3:1
     
    38:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku! Je sníženo! Hosté využívají přesilovku a dostávají se zpátky do zápasu! Arthur Kaliyev střílel z prostoru mezi kruhy. Jeho rána se odrazila od břevna a VIKTOR ARVIDSSON puk doklepl za záda brankáře! Asistence: Arthur Kaliyev, Phillip Danault.
    23:37 Vincent TROCHECK - 3:0
     
    23:37
    Rangers právě vstřelili branku! Domácí celek bleskově přidává i třetí branku! VINCENT TROCHECK si tentokrát troufl na individuální průnik. Z obranného pásma projel do pásma útočného a zápěstím nedal Quickovi nárok! Asistence: Adam Fox.
    22:02 Vincent TROCHECK - 2:0
     
    22:02
    Rangers právě vstřelili branku! Domácí celek hned v úvodu prostřední periody přidává druhou branku! Rangers přestáli pětiminutové oslabení a ihned udeřili. VINCENT TROCHECK střílel z mezikruží a od hole soupeře se puk odrazil pod břevno. Asistence: Mika Zibanejad.
    14:00 Alexis LAFRENIERE - 1:0
     
    14:00
    Rangers právě vstřelili branku! Domácí celek se dostává do vedení! Rangers pokračovali v napadání rozehrávky soupeře v jeho obranném pásmu. Kaapo Kakko z prostoru před brankou ještě přihrál na levou stranu a ALEXIS LAFRENIERE z ostrého úhlu překonal Quicka! Asistence: Kaapo Kakko, Filip Chytil.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 14. Lafreniere (Kakko, Chytil), 23. Trocheck (Zibanejad), 24. Trocheck (Fox), 43. Panarin (Trocheck), 46. Zibanejad (Fox, Panarin) – 39. Arvidsson (Kaliyev, Danault), 42. M. Roy (Danault)


    New York Rangers: Šestorkin (Halák) – Fox, Mikkola, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Harpur – Vesey, Zibanejad (A), Kreider – Tarasenko, Trocheck, Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – Goodrow (A), Carpenter, Motte.
    Los Angeles Kings: Quick (24. Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Fiala – Vilardi, Lizotte, Iafallo – Kaliyev, Kupari, Anderson-Dolan.

    Rozhodca: Furlatt, Schrader – McNamara, Smith

    Diváci: 18 006