Espanyol – Mallorca 2:1 (kon.) | Cadiz – Rayo Vallecano 1:0 (kon.) | Real Madrid – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
Valencia – Sociedad 1:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
1:0 (1:0)
Real Sociedad San Sebastian
cz Sobota 25.02.2023, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:12. (23:14:13)
     
    Více jak tříměsíční čekání na ligovou výhru je u konce. Valencia pod vedením nového trenéra Baraji uspěla při jeho druhém utkání na lavičce, doma porazila nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 favorizovaný Real Sociedad.

    Jediný gól střetnutí padl ve 40. minutě, kdy si po nahrávce Lina z levé strany šestnáctky na střed srazil balón do vlastní brány Igor Zubeldia. Místo zabezpečení defenzivy domácí pokračovali v ofenzivních choutkách a blízko k navýšení náskoku měl Samuel Lino, jeho tečovaná střela skončila na pravé tyči. Hosté si za celou dobu nevypracovali jedinou vážnější příležitost, proto nula v kolonce vstřelených branek po právu zůstala až do závěrečného hvizdu.

    Barajova družina minimálně do neděle poskočila mimo sestupové pásmo před Getafe a Almeríi na sedmnáctou příčku. Real Sociedad zůstává třetí, na čtvrté Atlético Madrid má k dobru jediný bod.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Domácí fotbalisté kontrolují poslední vteřiny nastaveného času na útočné polovině. Frustrovaní hráči v oranžových dresech nejsou schopni balón získat.
     
    90+6
    Již vystřídaný kapitán Valencie Gabriel Paulista pomáhá spoluhráčům šetřit čas i mimo hrací plochu. Za postranní čárou míč sebral a odmítl jej dát protihráči. Jenže tvrdě pyká, protože dostal za zdržování hry pátou žlutou kartu v sezóně a nezahraje si tak na Camp Nou proti Barceloně.
     
    90+5
    K dlouhému obrannému odkopu na útočnou polovinu sáhl Cenk Özkaçar. Álex Remiro rychle doběhl pro míč a po zemi ho nahrál Aihenu Muñozovi.
     
    90+4
    Pro změnu zleva centroval Mikel Merino. Z brankové čáry výborně vystartoval Giorgi Mamardašvili a kulatý nesmysl sebral do rukavic před dvěma protihráči.
     
    90+3
    Vysoký centr Illaramendiho sklepával Carlos Fernández do ohně, před Zubeldiou odkopával do bezpečí Ilaix Moriba.
     
    90+2
    Mouctar Diakhaby získal míč a vyslal do protiútoku Samuela Lina, jenž držel kulatý nesmysl u kopaček příliš dlouho a střelu z nouze zblokoval Zubeldia.
     
    90+1
    Tlak Realu Sociedad pokračuje. Hosté však mají obrovské problémy dostat míč do vápna, po většinu času kombinují jenom kolem něj.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    90
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází André Almeida, přichází Cenk Özkaçar.
     
    89
    Přetažený centr směřoval do prostoru, kam nabíhal Dimitri Foulquier. Míč k němu propadl, jenže Francouz balón podskočil.
     
    88
    Od pravé lajny centroval Igor Zubeldia. Ovšem hodně nepovedeně, napálil totiž prvního bránícího protihráče, jímž byl Samuel Lino.
     
    87
    Faul i na druhé straně. Po levé lajně chtěl proniknout do příležitosti Hugo Duro, Martín Zubimendi protihráče podrazil.
     
    86
    Domácí fotbalisté koncovku střetnutí kouskují nedovolenými zákroky. Další takový předvedl Thierry Correia při střetu s Alexanderem Sørlothem.
     
    85
    Po hlavičkovém souboji špatně dopadl zpátky na zem André Almeida. Jedná se o problém s pravým kolenem, domácí středopolař zkouší bolest rozběhat.
     
    84
    Brzy Aihen Muñoz pochopil, že nemá šanci doběhnout Merinův nákop. Zápas bude pokračovat autovým vhazováním Valencie.
     
    83
    Nejprve Asier Illarramendi naznačil centr, aby posléze přihrál k levé lajně Carlosu Fernándezovi, útočník neuspěl jeden na jednoho proti Correiovi.
     
    82
    Robin Le Normand si pod tlakem poradil na jedničku. Místo odkopu naslepo poslal přesnou nahrávku mezi dva protihráče k Merinovi, Real Sociedad pokračuje na míči.
     
    81
    Zdá se, že Mikel Oyarzabal bude moci v zápase pokračovat. Z tvrdého nárazu se vzpamatoval a vrací se do hry.
     
    80
    Dimitri Foulquier tvrdě, ale neúmyslně narazil do Mikela Oyarzabala. Otřesený hostující kapitán potřebuje ošetření.
     
    79
    Pojistku na vedení Valencie mohl dát Samuel Lino. Po rozehrávce rohu nakrátko střílel placírkou po zemi, Remira zachránila od druhého inkasovaného gólu pravá tyč.
     
    78
    Čerstvý Jesus Vázquez o sobě okamžitě dal vědět! Z levé strany mířil do bližšího horního růžku, Álex Remiro s vypětím všech sil vytlačil míč na roh.
     
    77
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Toni Lato, přichází Jesus Vázquez.
     
    77
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Ilaix Moriba.
     
    76
    Skvěle si u pravé lajny poradil Thierry Correia. Jelikož neměl komu nahrát, tak trefil nohu Merina a získal pro domácí autové vhazování.
     
    75
    Přestože měl dost času, tak se Asieru Illarramendimu centr vůbec nepovedl, kulatý nesmysl nasměroval přímo do brankářových rukavic.
     
    74
    Domácí se hodně zatáhli a hosté marně hledají cestičku do pokutového území. Dlouhou nahrávku Fernándeze zachytil Lato.
     
    73
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
    ze hřiště odchází Takefusa Kubo, přichází Carlos Fernández.
     
    73
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
    ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Asier Illarramendi.
     
    72
    Ze střední vzdálenosti vypálil pravačkou Mikel Oyarzabal. Giorgi Mamardašvili mohl být v klidu, úspěšný blok zaznamenal Thierry Correia.
     
    71
    Zmatky v pokutovém území způsobil rohový kop Valencie. Nakonec na dlouhou nohu střílel Hugo Guillamón, ale vysoko nad bránu.
     
    70
    Na polovině hřiště fauloval Takefusa Kubo. Proti Yunusovi Musahovi si viditelně pomohl v souboji pravou rukou.
     
    69
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou odkopu od brány Giorgi Mamardašvili. Arbitrovi Hernándezovi přetekl pohárek trpělivosti a brankáři udělil žlutou kartu.
     
    68
    Exekuci obstaral sám faulovaný Brais Méndez. Míč měl v úmysl poslat přes zeď, jenže ho zvedl málo, Mouctar Diakhaby odhlavičkoval balón na roh.
     
    67
    Zajímavá standardka pro Real Sociedad. Kousek za šestnáctkou Toni Lato kopl přes nohy Méndeze, kromě způsobení nebezpečí pro vlastního gólmana inkasoval ještě kartónek žluté barvy.
     
    66
    Narážečka mezi Samuelem Linem a Hugem Durem nevyšla. Zpětný pas očekával Aihen Muñoz a míč převzal do vlastního držení.
     
    65
    Situace dvou proti třem neskončila úspěchem. Takefusa Kubo si individuálně nevěřil a nahrával Mikela Merina, jehož Thierry Correia pokryl na jedničku.
     
    64
    Na trávníku zůstal ležet Hugo Duro po souboji s Martínem Zubimendim, který konkurenta evidentně podrazil.
     
    63
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
    ze hřiště odchází Diego Rico, přichází Aihen Muñoz.
     
    63
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Thierry Correia.
     
    62
    Mikel Merino centroval od levé lajny na přední tyč, kam si nabíhal Takefusa Kubo, v záklonu hlavičkoval výrazně vedle pravé tyče
     
    61
    Brejk podnikl pravou stranou André Almeida. Jenže se mu nedostalo podpory od spoluhráčů, takže nakonec nahrával dozadu Diakhabymu.
     
    60
    Martín Zubimendi zkoušel oblouček za defenzivní linii. Hledal Alexandera Sørlotha, toho ovšem Toni Lato pohlídal na jedničku.
     
    59
    Z hranice velkého vápna střílel Hugo Duro. Mířil technicky k levé tyči, kulatý nesmysl se vykroutil těsně vedle ní.
     
    58
    Na polovině hřiště Hugo Guillamón nevymýšlel žádné složitosti. Otočil se čelem k vlastní bráně a do hry nohama zapojil Giorgiho Mamardašviliho.
     
    57
    Nadějný brejk táhl Samuel Castillejo. Ránu doprostřed brány Álex Remiro vyrazil, dorážka téhož hráče zamířila vedle pravé tyče.
     
    56
    Rohový kop vybojoval Samuel Castillejo. Pod tlakem si poradil velmi dobře, když nastřelil do pravé nohy clonícího Zubeldiu.
     
    55
    Za nákopem Robina Le Normanda spěchal Mikel Oyarzabal. Balón zpracoval, načež neuspěl jeden na jednoho proti Yunusu Musahovi.
     
    54
    Po levé straně pronikl do vápna André Almeida. Rychle se k němu však sběhla dvojice protihráčů a Mikel Merino nahrávku do druhé vlny získal pro sebe.
     
    53
    Vyrovnání se hosté nedočkali ani z následného rohového kopu. Mikel Oyarzabal centroval na zadní tyč, kde se těsně bráněný Robin Le Normand k zakončení nedostal.
     
    52
    Zpoza levé strany velkého vápna střílel Diego Rico. S přispěním tečujícího Dimitriho Foulquiera míč skončil v boční síti.
     
    51
    Dva konkurenty na sebe navázal Mikel Merino. Vzápětí hledal na středu Mikela Oyarzabala, jenže nahrávku vystihl Hugo Guillamón.
     
    50
    Tak se také děje. Hugo Duro už si přichystal balón na bílý bod, ale sám v koutku duše určitě věděl, že jestli kontakt byl, tak minimální a pádu hodně přidal.
     
    49
    Arbitr Hernández si ještě běží opakovanou situaci prohlédnout k obrazovce. Opakované záběry nasvědčují spíše tomu, že Hugo Duro pád nafilmoval, takže by penalta měla být zrušena.
     
    48
    Domácí budou kopat penaltu! Pravou stranou pronikl do vnitra pokutového území Hugo Duro, jemuž podrazil levou nohu nově příchozí Álex Sola.
     
    47
    Oba trenéři udělali o poločasové přestávce jednu změnu v sestavě. Za domácí skončil stoper Paulista, za hosty pravý bek Barrenetxea. Novými muži na trávníku jsou Eray Cömert a Álex Sola.
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
    ze hřiště odchází Ander Barrenetxea, přichází Álex Sola.
     
    46
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Gabriel Paulista, přichází Eray Cömert.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
     
    První poločas utkání mezi Valencií a Realem Sociedad příliš fotbalové krásy nepobral. K vidění byla jediná pořádná akce, nicméně ta zrovna byla gólová, těsným náskokem disponují fotbalisté domácího celku. Ve 40. minutě Lino pláchl osobnímu strážci a z levé strany vápna nahrával před bránu Durovi, který se k míči nedostal, protože balón nasměroval za záda vlastního gólmana skluzující Igor Zubeldia. Hosté jsou častěji na míči, avšak není jim to nic platné, protože si nevytvářejí příležitosti, do druhé půle je na čem pracovat.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Mezi tři protihráče Brais Méndez prostrkával míč na Mikela Oyarzabala, hostující kapitán si hrací předmět ukopl mimo hrací plochu.
     
    45+1
    Netradičně na pravém křídle se zjevil Alexander Sørloth. Udělal kličku do středu a vyzkoušel ostré zakončení na zadní tyč, jenže přestřelil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu nastavuje dvě minuty.
     
    45
    Yunus Musah moc dobře věděl, co bude následovat poté, co zezadu stáhla za dres do protiútoku spěchajícího Braise Méndeze. Žlutá karta.
     
    44
    Po pěkné zasekávačce u pravého rohového praporku si chystal prostor k centru Dimitri Foulquier. Mikel Oyarzabal se v poslední chvíli zorientoval a pravou nohou srazil kulatý nesmysl do autu.
     
    43
    Gruzínský brankář Giorgi Mamardašvili dlouhým nákopem našel Samuela Lina, jenž tělem odstavil Andera Barrenetxeu a útok zklidnil zpětnou přihrávkou na Guillamóna.
     
    42
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Alexander Sørloth. Jednoho protihráče se pěknou kličkou zbavil, ale na Toniho Lata již nevyzrál.
     
    40
    Valencia právě vstřelila branku!
    Divácky neatraktivní první půle bez branek neskončí, vedení se ujímá domácí celek! Samuel Lino udržel na zádech Barrenetxeu a po levé straně naběhl do vápna, odkud přihrával na střed Durovi. Útočník se míče nedočkal, ale vůbec jej to mrzet nemuselo, protože skluzující bránící hráč IGOR ZUBELDIA balón smolně nasměroval za záda vlastního gólmana.
     
    39
    Takefusa Kubo unikal po levé lajně. Nahrávku na střed vápna Mikel Oyarzabal nesmyslně pouštěl za sebe do prostoru, kde byl protihráč Gabriel Paulista.
     
    38
    Netopýry zastavil v rozletu zdvižený praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd, za posledním obráncem stál v době spoluhráčovi přihrávky Samuel Lino.
     
    37
    Martín Zubimendi patou posunul míč k levé lajně na Takefusu Kuba, který centroval z prvního doteku do prostoru, který měl pod kontrolou gólman Giorgi Mamardašvili.
     
    36
    Hodně zbytečná žlutá karta pro Diega Rica. Španěl naletěl do Andrého Almeidy bez zjevné snahy hrát míč, arbitrovi Hernándezovi tak nedal jinou možnost.
     
    35
    Za průnikovým pasem Igora Zubeldii spěchal Mikel Oyarzabal. Sice předběhl osobního strážce, jenže míč chytil až za postranní čárou.
     
    34
    V ofsajdovém postavení nachytán Alexander Sørloth. Po přerušení hry dal Merinovi jasně najevo, že přihrávku očekával dříve.
     
    33
    Přetažený centr z přímého kopu nebyl v podání Takefusy Kuba dobrou volbou. Robin Le Normand v záklonu jenom prodloužil míč do zámezí.
     
    32
    Pravou stranou nabral vysokou rychlost Mikel Oyarzabal. Když už se chystal k centru, tak ho zezadu podrazil Yunus Musah.
     
    31
    Loktem si ve vzdušném souboji pomohl Igor Zubeldia proti Samuelu Linovi, arbitr Hernández správně odpískal faul.
     
    30
    Příliš dlouho otálel s rozehrávkou Robin Le Normand. Rázem se v jeho blízkosti zjevil Samuel Castillejo, stoper raději zvolil obranný odkop na útočnou polovinu.
     
    29
    Valencia zkusila štěstí po zemi. Samuel Castillejo přihrával z levého křídla na úroveň penalty, kde Hugo Duro prohrál v souboji jeden na jednoho s Igorem Zubeldiou.
     
    28
    Moc dobře si byl norský forvard Alexander Sørloth vědom, že nemá šanci dostihnout střílený centr Merina, pod mírnou vlnou frustrace nedovoleně postrčil Paulistu.
     
    27
    Ander Barrenetxea zvedl hlavu a těsně za šestnáctku nahrál Braisi Méndezovi, ten se přes Toniho Lata k zakončení neprocpal.
     
    26
    Oba celky hodně spoléhají na centry. Do vápna jeden vyslal Diego Rico, Hugo Guillamón měl celou situaci pod kontrolou.
     
    25
    Fauloval Mikel Merino. Vědom si blížícího se Samuela Castilleja si míč pokryl tělem, jenže zároveň protihráči bolestivě stoupl na pravou nohu.
     
    24
    Hodně nepovedený pas za defenzivní linii soupeře vyslal Hugo Guillamón, hrací předmět nasměroval přímo do brankářových rukavic.
     
    23
    Střílený centr Dimitriho Foulquiera z pravé strany lehce tečoval Takefusa Kubo přímo k nohám Yunuse Musaha, který v pádu přestřelil bránu.
     
    22
    V ofenzivě pro změnu hosté. Ander Barrenetxea centroval na Alexandera Sørlotha, ovšem norský forvard si byl vědom ofsajdového postavení, takže se ani nepokoušel hrát.
     
    21
    Hugo Guillamón zkoušel dlouhý nákop za obranu. Podle všeho hledal Samuela Castilleja, ten i přes velkou snahu na balón nedosáhl.
     
    20
    Po rozehrávce na krátkou vzdálenost centroval André Almeida na přední tyč, Robin Le Normand udržel na zádech Gabriela Paulistu.
     
    19
    Po levé straně pronikl do pokutového území Hugo Duro. Martín Zubimendi šel do odvážného skluzu, balón odvrátil na rohový kop.
     
    18
    Ander Barrenetxea si pěkně obhodil Toniho Lata, ale k centru se nedostal, protože mu cestu zkřížil Gabriel Paulista a čistým obranným zákrokem získal míč pro sebe.
     
    17
    Akce Realu Sociedad pokračovala rohovým kopem. Centr směřoval na hranici malého vápna, kde se nejvýše vyšponoval do vzduchu Toni Lato.
     
    16
    Diego Rico vysunul po levé lajně Mikela Oyarzabala, jenž místo očekávaného centru zkoušel vypálit na přední tyč. Prostor brány trefil, ovšem Giorgi Mamardašvili reagoval včas a míč udržel před brankovou čárou.
     
    15
    Zajímavý oblouček za obranu vymýšlel Mikel Oyarzabal. Alexander Sørloth pochopil úmysl spoluhráče pozdě, kulatý nesmysl nechytil na hrací ploše.
     
    14
    Útočný faul odpískán Yunusovi Musahovi. Američan cítil, že Igor Zubeldia váhá s rozehrávkou a tak jej dojel, jenže místo míče mu přišlápl pravou nohu.
     
    13
    Kousek za pokutovým územím centroval zleva Mikel Oyarzabal. Míč příliš podkopl, Alexander Sørloth neměl žádnou šanci na něj doskočit.
     
    12
    Z velké vzdálenosti vypálil Diego Rico. Giorgi Mamardašvili na balón velmi dobře viděl, vyrazil ho před sebe a vzápětí chytil do rukavic.
     
    11
    Na žluté karty je srovnáno. Dimitri Foulquier přiběhl pozdě do souboje s Mikelem Oyarzabalem a místo nakopnutí míče bolestivě trefil právě hostujícího kapitána.
     
    10
    Ačkoliv chtěl původně střídat, tak je Samuel Lino a zřejmě to s jeho stavem tak vážné nebude, protože první ostrý sprint po návratu zvládl bez komplikací.
     
    9
    Utkání pokračuje. Volný přímý kop rozehrával Samuel Castillejo, jenž přetáhl centr na zadní tyč, v tomto prostoru kraloval bránící Martín Zubimendi.
     
    8
    S Linem to nevypadá příliš dobře. Na střídačku signalizoval, že nejspíše bude muset dojít ke střídání, což není dobrá zpráva pro kouče Baraju.
     
    7
    Standardka pro Valencii. Na trávníku zůstává v bolestech ležet Samuel Lino, jehož Ander Barrenetxea dohrál nevybíravým způsobem.
     
    6
    Na levé straně si vytvořil prostor pro centr Hugo Guillamón. Vůbec mu nevyšel, ale paradoxně tím ohrozil brankáře, míč proletěl jen těsně vedle levé tyče.
     
    5
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Toni Lato. Udržel náskok na presujícího konkurenta a kulatý nesmysl poslal na jistotu brankáři.
     
    4
    Brzkou žlutou kartu inkasoval Martín Zubimendi. Podcenil rychlost Andrého Almeidy, pronikajícího konkurenta zezadu podrazil.
     
    3
    Takefusa Kubo po pravé straně pronikl do pokutového území. Přihrával podle očekávání na střed špičkou kopačky, ovšem Mikela Oyarzabala ukázkově pokryl Gabriel Paulista.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté Realu Sociedad oblékli dresy barvy oranžové.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Valencia CF: Mamardašvili – Foulquier, Paulista (C), Diakhaby, Lato – Musah, Almeida, Guillamón, Lino – Castillejo, Duro.
    Náhradníci: Herrerín, Rivero – Cömert, Correia, Guerra, Kluivert, Mosquera, Özkaçar, F. Pérez, J. Vázquez, Marí, Moriba.
    Trenér: Rubén Baraja

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Barrenetxea, Zubeldia, Le Normand, Rico – Méndez, Zubimendi, Merino – Kubo – Sørloth, Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Marrero, Zubiaurre – C. Fernández, Gorosabel, Illarramendi, P. Marín, Ande. Martín, A. Muñoz, R. Navarro, J. Pacheco, Sola, Turrientes.
    Trenér: Imanol Alguacil

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, Sánchez.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Zatímco Valencia hraje pod svoje očekávání, tak Real Sociedad letos předvádí nadprůměrné výkony. Odměnou mu je třetí místo a čtyřbodový náskok na pátý Betis, účast v příštím ročníku Ligy mistrů je každým zápasem blíž a blíž. Alguacilova družina zaznamenala v posledních třech utkáních prohru s Valladolidem, výhru nad Espanyolem a remízu se Celtou Vigo, v následující týdnech určitě pomýšlí na vyšší bodový zisk. Kromě ligy působí Real Sociedad i na evropské scéně, opanoval základní skupinu Evropské ligy ve společnosti Manchesteru United a zapojí se tedy až do osmifinálové fáze. Střelecké produktivitě mužstva vévodí třináctigólový Alexander Sørloth.
     
    Valencia CF

    Valencia prožívá v letošní sezóně obrovské trápení. Je namočena do sestupového pásma, pouze tragické devítibodové Elche posbíralo méně bodů. Každopádně není třeba klesat na mysli, protože svěřenci kouče Baraji ztrácí na sedmnáctou Almeríi pouhé dva body, takže po dnešním zápase může být vše jinak. Každopádně důležité bude výrazně zlepšit předváděné výkony, protože Valencia prohrála pět ligových utkání v řadě, naposledy 0:1 v Getafe. Nejlepším střelcem týmu je Edinson Cavani se sedmi góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 23. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Valencií a Realem Sociedad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Góly: 40. Zubeldia (vla.)

    Karty:   11. Foulquier (VAL), 45. Musah (VAL), 67. Lato (VAL), 69. Mamardašvili (VAL), 90+6. Paulista (VAL) – 4. Zubimendi (RSC), 36. Rico (RSC)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:12.
    Valencia CF: Mamardašvili – Foulquier, Paulista (C) (46. Cömert), Diakhaby, Lato (77. J. Vázquez) – Musah (77. Moriba), Almeida (90. Özkaçar), Guillamón, Lino – Castillejo (63. Correia), Duro.
    Náhradníci: Herrerín, Rivero – Guerra, Kluivert, Mosquera, F. Pérez, Marí.

    Tréner: Rubén Baraja

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Barrenetxea (46. Sola), Zubeldia, Le Normand, Rico (63. A. Muñoz) – Méndez (73. Illarramendi), Zubimendi, Merino – Kubo (73. C. Fernández) – Sørloth, Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Marrero, Zubiaurre – Gorosabel, P. Marín, Ande. Martín, R. Navarro, J. Pacheco, Turrientes.

    Tréner: Imanol Alguacil

    Rozhodca: Hernández – Naranjo, Sánchez

    Diváci: 37 465