Washington – Anaheim 2:4 (kon.) | Tampa Bay – Buffalo 5:6 (po pr.) | Pittsburgh – Edmonton 2:7 (kon.)
NJ Devils – LA Kings 4:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 0:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 4:1 (kon.)
St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Vegas – Calgary 4:3 (po pr.) | San Jose – Nashville 2:6 (kon.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
Vancouver Canucks
cz Piatok 24.02.2023, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:45 Elias PETTERSSON - 2:3
     
    64:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec v závěru prodloužení dokázali vstřelit gól a úspěšně otáčí skóre tohoto zápasu! ELIAS PETTERSSON předvedl perfektní průnik skrz střední pásmo po levém křídle, najel si až do kruhu pro vhazování a střelou na vzdálenější tyč rozhoduje o vítězství Vancouveru. Asistence: Anthony Beauvillier, Ethan Bear.
    59:31 Andrej KUZMENKO - 2:2
     
    59:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí měli tolik šanci, jak definitivně rozhodnout, ale žádnou příležitost neproměnili. A tak sami dostávají gól! ANDREJ KUZMENKO se dokázal před brankovištěm, kam poslal puk Pettersson z pravého kruhu, nejlépe zorientovat a nadvakrát procpat puk za záda Binningtona. Asistence: Elias Pettersson, J.T. Miller.
    49:08 J. T. Miller - 2:1
     
    49:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté vyrazili v oslabení do protiútoku ve dvou proti jednomu a dokázali něco, o co se marně snažili celý zápas – dávají gól! Pettersson po najetí do levého kruhu přenesl hru na pravou stranu, odkud z voleje vystřelil J.T. MILLER a propálil přesouvajícího se Binningtona. Asistence: Elias Pettersson.
    26:45 Tyler TUCKER - 2:0
     
    26:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí převzali v poslední minutě hry iniciativu a hned je z toho další gól v síti Šilovse! Svůj první gól v NHL dává obránce TYLER TUCKER, který od modré čáry podstřelil beton brankáře Vancouveru, který šel na led trochu později, než potřeboval. Asistence: Robert Bortuzzo, Ivan Barbašev.
    15:29 Alexej TOROPČENKO - 1:0
     
    15:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácím se povedlo v oslabení otevřít skóre zápasu! ALEXEJ TOROPČENKO se dostal na útočné modré čáře k puku po přiťuknutí od Bučněviče, projel až mezi kruhy a povedlo se mu prostřelit brankáře Šilovse. Asistence: Pavel Bučněvič.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 16. Toropčenko (Bučnevič), 27. Tucker (Bortuzzo, Barbašev) – 50. J. Miller (E. Pettersson), 60. Kuzmenko (E. Pettersson, J. Miller), 65. E. Pettersson (Beauvillier, Bear)


    St. Louis Blues: Binnington (Greiss) – Parayko (A), Leddy, Scandella, Faulk, Bortuzzo, Tucker – Saad, Thomas (A), Kyrou – Barbašev, Bučnevič, B. Schenn (A) – L. Brown, Leivo, Blais – Toropčenko, N. Walker, T. Pitlick.
    Tréner: Craig Berube

    Vancouver Canucks: Šilovs (Delia) – Q. Hughes (A), Bear, T. Myers, Burroughs, Wolanin, Brisebois – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Beauvillier – Boeser, Garland, J. Miller (A) – Räty, Podkolzin, Dries – Studnicka, Aman, Joshua.
    Tréner: Rick Tocchet

    Rozhodca: O'Rourke, Markovic – Alphonso, Barton

    Diváci: 18096