Girona – Almería 6:2 (kon.)
koniec
Girona FC
6:2 (4:0)
UD Almería
cz Piatok 17.02.2023, 21:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španielska LaLiga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Almería právě vstřelila branku! Fantastické utkání až do závěrečných minut! EL BILAL TOURÉ si naběhl na přihrávku za obranu, dokázal obejít vyběhnutého brankáře a zakončil do sítě!
     
    80
    Girona právě vstřelila branku! Kanonáda nekončí! Girona sehrála parádní protiútok. Toni Villa pláchl po levém křídle, našel přihrávkou do vápna Martína, který ještě patičkou našel CRISTHIANA STUANIHO, který bez váhání napálil míč pod břevno!
     
    77
    Girona právě vstřelila branku! Tak tohle střídání se domácímu trenérovi povedlo skvěle! IVÁN MARTÍN se ihned po svém příchodu na hrací plochu dostal k centru z levé strany a se štěstím poslal míč k tyči!
     
    67
    Almería právě vstřelila branku! Hostující celek se dočkal alespoň čestného zásahu! Lucas Robertone se po levé straně dostal do vápna, krásně odcentroval a LARGIE RAMAZANI z voleje překonal brankáře!
     
    43
    Girona právě vstřelila branku! Domácí celek nakonec ještě před odchodem do kabin přidává čtvrtou branku! Po skvělé akci nedokázal Cygankov obejít brankáře, ale k odraženému míči se dostal JAVI HERNÁNDEZ, který jej poslal do sítě!
     
    37
    Girona právě vstřelila branku! Tak branka nakonec platí! Rozhodčí chvíli čekal na verdikt kolegy u videa, ale nakonec ukázal na střed hřiště! Domácí hned po rozehrávce získali míč a hnali se vpřed. Z levé straně se do vápna dostal RODRIGO RIQUELME, který s přehledem uklidil míč k zadní tyči!
     
    36
    Girona právě vstřelila branku! Tentokrát už domácí celek skutečně přidává druhou branku! Na centr z pravé strany si naběhl Rodrigo Riquelme, který míč hlavou vrátil na malé vápno a dobíhající VIKTOR CYGANKOV už měl snadnou práci!
     
    9
    Girona právě vstřelila branku! Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Na centr z pravé strany si naběhl VALENTÍN CASTELLANOS, který hlavičkoval nikým nehlídaný a koníčkem překonal hostujícího brankáře!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 9. Castellanos (A. Martínez), 36. Cygankov (Riquelme), 37. Riquelme (A. García), 43. J. Hernández (Cygankov), 77. I. Martín (Villa), 80. Stuani (I. Martín) – 67. Ramazani (Robertone), 82. Touré (Robertone)

    Karty:   61. B. García (GIR) – 90. L. Suárez (ALM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:8.
    Girona FC: Gazzaniga – A. Martínez, S. Bueno, Juanpe, J. Hernández (87. Callens) – Cygankov (66. Villa), A. García, Romeu, Riquelme (76. I. Martín) – B. García (84. Roca), Castellanos (76. Stuani).
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – Artero, Espinosa, Da. López, Reinier.

    UD Almería: F. Martínez – Mendes, Ely, Babić, Akieme – de la Hoz, S. Costa (46. Ramazani) – Robertone – Baptistão (46. Puigmal), L. Suárez, Embarba (46. Touré).
    Náhradníci: Fuoli – Eguaras, Centelles, Kaiky, Melero, Portillo, Sousa.