NHL
Toronto – Chicago 5:2 (kon.) | Arizona – Tampa Bay 1:0 (2:1 po s.n.) | Edmonton – Detroit 4:5 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 3:7 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 4:6 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
3:7 (0:2, 3:2, 0:3)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 16.02.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Tak tohle je hodně zbytečný trest Franka Vatrana (ANA), který po odpískaném ofsajdu napálil puk do Dahlina a ještě jej i krosčekoval.
     
    56:09
    A tak je tu ještě jedno vyloučení na domácí straně, když Clague (BUF) natlačil Ryana Stroma (ANA) na mantinel, který to neunesl, a tak jej praštil. Nicméně to zase nezkousl obránce Buffala, jenž ho následně krosčekoval a oba kohouti si ještě vyměnili pár pěstních názorů. Oba hráči nakonec dostali dvě minuty za hrubost a deset minut za nesportovní chování Hrát se bude ve čtyřech.
     
    49:18
    Buffalo si zahraje další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za vysokou hůl vyloučen Simon Benoit (ANA).
     
    44:06
    Přesilovou hru si nyní zahrají domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Alex Tuch (BUF).
     
    41:44
    Tak tohle je obrovská škoda pro Anaheim, který byl opět ve velké tlaku, ale Jakob SIlfverberg (ANA) míří na dvě minuty na trestnou lavici za hákování.
     
    18:09
    Nakonec je z toho první přesilová hra Anaheimu, protože za Buffalo mří na trestnou lavici první obranný pár Rasmus Dahlin (BUF) a Henri Jokiharju (BUF) a za domácí pouze Frank Vatrano (ANA).
     
    14:02
    Sabres si zahrají druhou přesilovou hru, jelikož na trestnou lavici míří Jakob Silfverberg (ANA), jenž dostane dvě minuty za hákování.
     
    03:46
    Kevin Shattenkirk (ANA) je prvním vyloučeným hráčem v utkání, když si jde odpočinout na dvě minuty za krosček, ale nutno dodat, že tohle bylo velmi přísné vyloučení.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 27. Shattenkirk (Zegras, Grant), 28. Fowler (Kulikov, R. Strome), 34. Fowler (Grant, Shattenkirk) – 7. Jost (Dahlin, Jokiharju), 16. Ta. Thompson (Dahlin, J. Skinner), 34. Krebs (Quinn, Clague), 39. Mittelstadt (Krebs, Samuelsson), 47. Tuch (Cozens, Okposo), 52. Girgensons (Quinn, Jost), 59. Cozens (Tuch, Mittelstadt)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler, Kulikov, Beaulieu, Klingberg, Benoit, Shattenkirk – Grant, Zegras, R. Strome – Henrique, McTavish, Vatrano – Max Jones, Lundeström, Silfverberg – Leason, Jays. Megna, Carrick.
    Tréner: Dallas Eakins

    Buffalo Sabres: Comrie (Luukkonen) – Dahlin, Jokiharju, Samuelsson, Power, Clague, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Peterka, Cozens, V. Olofsson – Mittelstadt, Krebs, Quinn – Girgensons, Jost, Okposo.
    Tréner: Tony Granato

    Rozhodca: Rank, Kozari – Cormier, O´Quinn

    Diváci: 15 165