Česko – USA 1:2 (kon.)
koniec
Česko
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
USA
cz Sobota 11.02.2023, 11:30 • Eissportzentrum Oberthurgau, Romanshorn, Švýcarsko • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    43:19 STIGA - 1:2
     
    43:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!

    Američané ale přesto skórují! TEDDY STIGA si sjel mezi kruhy a zamířil Maříkovi mezi nohy. Ten vypadal, že sklapl betony včas, kotouč mu ale propadl za čáru. Asistence: Christian Humphreys a Dakoda Rheaume-Mullen.
    28:45 CURRAN - 1:1
     
    28:45
    Česko právě vstřelilo branku!

    Už jsem psal, že se Češi prakticky vůbec nedostávají do koncovky a v ten moment máme srovnáno! Kosovi nesedla střela od modré, celkem ostrého úhlu ale prostřelil Kempfa pod rukou MAXMILLIAN CURRAN. K němu se totiž kotouč nějakým zvláštním způsobem odrazil. Asistence: Ondřej Kos a Jakub Fibigr.
    24:40 Van VLIET - 0:1
     
    24:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!

    Američané jdou do vedení! LUCAS VAN VLIET dostal přihrávku na kruh, šikovně si počkal, až obránce udělá pohyb a pak zamířil do vzdálenější šibenice. Asistence: Dakoda Rheaume-Mullen.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 29. Curran (Kos, Fibigr) – 25. Van Vliet (Rheaume-Mullen), 44. Stiga (Humphreys, Rheaume-Mullen)


    Česko: Mařík (Milota) – Svozil, Hlinský (C), Fibigr, Chaloupka, Skok, Ošmera, Král – Kos, Curran, Jecho – Titlbach, Benák, Král – Klíma, Pavlík, Humeník – Špilka, Pastor, Veselský – Vaculík
    Tréner: Václav Eismann

    USA: Kempf (Parsons) – Hutson, Skahan (C), Hensler, Whipple, Lapointe, Laurila, Rheaume-Mullen, Emerry – Epperson, Bednarik, Ziemer – McMorrow, Van Vliet, Pardue – Baker, Stiga, Humphreys – Eiserman, Hagens, Plante
    Tréner: Nick Fohr

    Rozhodca: Massy, Imbach – Bachelut, Francey