Česko – Švajčiarsko 5:3 (kon.)
koniec
Česko
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
Švajčiarsko
cz Piatok 03.02.2023, 19:00 • SH Třebeš Hradec Králové • Přípravný zápas (muži)
    59:59 Rýpar J. - 5:3
     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je RÝPAR J.. Asistence: Tokoš M.. A přeci jen ještě padla jedna branka. Rýpar rychle po rozehrání z rohu Švýcarska vystřelil a přidal další branku v zápase společně se sirénou!
     
    58:17
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Langer F. – 2 min., Sekání.
     
    51:33
    Kisugite nastřelil z dálky tyčku švýcarské branky!
    46:44 Rýpar J. - 4:3
     
    46:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je RÝPAR J.. Asistence: Tokoš M.. No a jdeme zpátky do vedení. K Rýparovi se dostal odražený míček. Na nic nečekal a ze středu zakončil na branku.
    43:56 Steiner M. - 3:3
     
    43:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je STEINER M.. Asistence: Hollenstein A.. Steiner se dostal se spoluhráčem do brejku. Měl možnost ještě i nahrát na druhou stranu, ale rozhodl se pro zakončení. To se ukázalo jako dobré řešení, když tvrdou ránou z blízkosti srovnal.
     
    36:51
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Ziehli J. – 2 min., Sekání.
    34:34 Kreysa J. - 3:2
     
    34:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je KREYSA J.. Asistence: Malič J.. Kreysa se dostal před brankáře Schälina a přizvednutím míčku ho překonal. Češi si berou zpět vedení!
     
    30:26
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Beneš M., přichází Jurco T. Do branky si jde zachytat druhý český brankář.
    25:52 Hollenstein A. - 2:2
     
    25:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HOLLENSTEIN A.. Asistence: Fitzi Y.. Hollenstein to zkusil skoro z poloviny hřiště a povedlo se mu to! Český brankář měl možná trochu horší výhled na míček, každopádně máme srovnáno, když míček zapadl k pravé tyčce z pohledu brankáře Beneše.
    20:28 Laubscher S. - 2:1
     
    20:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LAUBSCHER S.. Asistence: Fitzi Y.. Je sníženo, a to poměrně dost rychle. Fitzi si sebral míček, aby jej mohl rozehrát, všiml si volného spoluhráče, který míček dostal a zakončil k tyčce!
    18:45 Buršík J. - 2:0
     
    18:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je BURŠÍK J.. Asistence: Forman F.. Další premiérová branka českého hráče! Forman si všiml na druhé straně úplně volného Buršíka, který pak rychle zakončoval na odkrytou branku, úspěšně!
    11:27 Čermák M. - 1:0
     
    11:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je ČERMÁK M.. Asistence: Zouzal M.. A máme tu první branku dnešního zápasu! Po rozehrávce ze švýcarského rohu se ke střele odhodlal Martin Čermák a přesným zásahem do horní části branky otevírá skóre utkání!
     
    03:46
    Ondrušek nastřelil tyčku! Velice rychlá výměna míčku skončila u útočníka první formace, ten pak orazítkoval tyč branky Schälina!

    Matěj Šoba

    Góly a asistencie: 12. Čermák M. (Zouzal M.), 19. Buršík J. (Forman F.), 35. Kreysa J. (Malič J.), 47. Rýpar J. (Tokoš M.), 60. Rýpar J. (Tokoš M.) – 21. Laubscher S. (Fitzi Y.), 26. Hollenstein A. (Fitzi Y.), 44. Steiner M. (Hollenstein A.)


    Česko: Beneš (Jurco) – Šindler, Rýpar, Tokoš, Ondrušek, Delong, Forman, Majer, Buršík, Gruber, Kisugite, Zouzal, Čermák, Kreysa, Malič, Vítovec, Langer, Hanák, Punčochář
    Tréner: Jaroslav Berka

    Švajčiarsko: Schälin (Haldemann) – Laubscher, Steiner M., Fitzi, Hollenstein, Bürki, Siegenthaler, Steiner S., Lauber, Wyss, Ziehli, Nigg, Willfratt, Püntener, Ruh, Conrad, Graf, Seiler, Tringaniello
    Tréner: Simon Linder

    Rozhodca: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc