Pardubice – Česká Lípa 7:6 (kon.)
koniec
Sokoli Pardubice
7:6 (1:1, 2:1, 4:4)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
cz Streda 18.01.2023, 10:00 • enteria arena Pardubice • Livesport Superliga (CZ) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
    59:26 Štěpán SLANÝ - 7:6
     
    59:26
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Gólové hody ve třetí třetině pokračují! Po střele od poloviny hřiště se k dorážce na brankovišti dostal ŠTĚPÁN SLANÝ, který z voleje poslal míček za brankáře Haleše. Asistence: Milan Tichý.
    59:12 Adam ŠMÍD - 7:5
     
    59:12
    Pardubice právě vstřelily branku! Risk hostů potrestán a je pravděpodobně hotovo! Ivo Teichman nachystal míček na pravou stranu pro ADAMA ŠMÍDA, jehož volej do prázdné branky kompletuje hattrick. Asistence: Ivo Teichman.
    57:18 Radek KRAJCIGR - 6:5
     
    57:18
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Obrovskou chybu v rozehrávce Marka Ďopana hosté trestají. Míček vybojoval před brankou RADEK KRAJCIGR a bekhendem přehodil bezmocného Haleše. Asistence: Václav Vavruška.
    54:49 Jan PEŠKA - 6:4
     
    54:49
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Ležérní kombinace domácích na polovině soupeře potrestána. JAN PEŠKA si vzal míček, prošel středem hřiště a nachytal nepozorného Haleše v pardubické brance. Asistence: Štěpán Slaný.
    53:34 Adam ŠMÍD - 6:3
     
    53:34
    Pardubice právě vstřelily branku! Nádherná kombinace pardubických hráčů a další míček za Dvořákem! Ivo Teichman výborně podržel míček na útočné polovině a předložil ho Martinu Zozulákovi, jehož přesný pas na pravou stranu hřiště zužitkoval v další branku ADAM ŠMÍD. Asistence: Martin Zozulák.
    48:45 Adam ŠMÍD - 5:3
     
    48:45
    Pardubice právě vstřelily branku! Sokoli opět vedou o dvě branky! Martin Zozulák vybojoval míček na středu hřiště a pak nádherně předložil míček na levou stranu pro osamoceného ADAMA ŠMÍDA, který z voleje trefil odkrytou část českolipské branky. Asistence: Martin Zozulák.
    45:20 Ondřej KOPIČ - 4:3
     
    45:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Úplně stejná situace jako při první brance hostí a je sníženo. Daniel Štěrba přesným pasem přes osu hřiště na pravou stranu pro ONDŘEJE KOPIČE, který z voleje poslal míček do sítě domácí klece. Asistence: Daniel Štěrba.
    42:29 Lukáš KUČERA - 4:2
     
    42:29
    Pardubice právě vstřelily branku! Video nakonec odhalilo branku, která zůstala rozhodčím skryta. LUKÁŠ KUČERA dostal nahrávku na střed hřiště z rohu od Milana Bíny a poté napálil míček přesně k tyči. Ten rychle vylétl a rozhodčí ho proto neviděli. Asistence: Milan Bína.
    32:04 Milan BÍNA - 3:2
     
    32:04
    Pardubice právě vstřelily branku! Sokoli se znovu vrací do vedení! Lukáš Kučera dostal parádní nahrávku na levý mantinel, odkud vyslal ještě lepší pas před branku na osamoceného MILANA BÍNU, který už míček jednoduše uklidil do odkryté branky Dvořáka. Asistence: Lukáš Kučera.
    30:23 Radek KRAJCIGR - 2:2
     
    30:23
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Máme znovu srovnáno! K trestnému střílení se postavil RADEK KRAJCINGR, který svůj nájezd zakončil přesným bekhendovým zakončením pod horní tyčku brankáře Haleše. Bez asistence.
    28:38 Jakub BURIAN - 2:1
     
    28:38
    Pardubice právě vstřelily branku! Sokoli jdou opět do vedení. Lukáš Prix dostal míček na vrcholek pardubické kombinace, odkud našel přesně JAKUBA BURIANA, jehož přesná rána na zadní tyčku skončila v brance České Lípy. Asistence: Lukáš Prix.
    09:23 Ondřej KOPIČ - 1:1
     
    09:23
    Česká Lípa právě vstřelila branku! Krátce po konci přesilovky srovnává hostující tým skóre! Daniel Štěrba přesnou krosovou nahrávkou našel na pravé straně ONDŘEJE KOPIČE, který míček napálil z voleje do sítě. Asistence: Daniel Štěrba.
    01:26 David ŽÁČEK - 1:0
     
    01:26
    Pardubice právě vstřelily branku! Máme tu první branku dnešního zápasu! Lukáš Kučera se parádně uvolnil na levé straně hřiště a předložil naprosto přesnou nahrávku DAVIDU ŽÁČKOVI, jež z voleje napálil míček pod horní tyčku českolipské branky. Asistence: Lukáš Kučera.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 2. Žáček (L. Kučera), 29. J. Burian (Prix), 33. M. Bína (L. Kučera), 43. L. Kučera (M. Bína), 49. A. Šmíd (Zozulák), 54. A. Šmíd (Zozulák), 60. A. Šmíd (Teichman) – 10. Kopič (Štěrba), 31. Krajcigr (t.s.), 46. Kopič (Štěrba), 55. Peška (Slaný), 58. Krajcigr (Vavruška), 60. Slaný (Tichý)


    Sokoli Pardubice: Haleš (Denemark) – Šimák, Kohoutek, Nezval, Slabý, Prix, Ďopan – Zozulák, Viterna, L. Kučera, Teichman, Žáček, Klein, A. Šmíd, Křinka, Machatý, J. Burian, Černý, M. Bína.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (D. Jukl) – Peška, Tichý, Kadlec, Slaný, Štěrba – Pekárek, Dzierža, Kouba, Kopič, Jirsa, Krajcigr, Staněk, Vavruška.

    Rozhodca: Martin Both, Vladimír Černín

    Diváci: 4175