Frýdek-M. – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.) | Berani Zlín – Prostějov 6:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Sokolov 4:2 (kon.) | Kolín – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice B – Třebíč 2:5 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 6:3 (kon.)
koniec
Berani Zlín
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Utorok 27.12.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Maxa Liga (CZ) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:59 Daniel GAZDA - 6:1
     
    52:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je návrat! DANIEL GAZDA si vyměnil puk s Honejskem, sjel si do mezikruží, opřel se do toho zápěstím a parádně trefuje. Kotouč končí až v síti a ostrostřelec od modré Gazda se po štaci v Budějovicích opět připomíná zlínskému publiku – 6:1. Asistence: Antonín Honejsek.
    47:55 Petr MRÁZEK - 5:1
     
    47:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tady to zavání debaklem... Ševci na chvíli ztratili puk, nicméně následně jej zpět získal Antonín Honejsek, který sice měl trošku problémy s přihrávkou, nakonec však dostal kus černé gumy na PETRA MRÁZKA, jenž si najel pravou stranou kde byl úplně sám, chladnokrevně zamířil a trefil ke vzdálenější tyči – 5:1. Asistence: Antonín Honejsek.
    41:29 Pavel KUBIŠ - 4:1
     
    41:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hattrick! Staré známé nedáš, dostaneš se opět potvrdilo, podobně jako před chvíli ševci propadli tentokrát hosté a do přečíslení 2 na 1 šli právě Berani! Srdcař a kapitán PAVEL KUBIŠ to na rozdíl od svého předchůdce vzal na sebe, zamířil a náramně trefil – 4:1! Jestli si správně vzpomínám, tak posledním mužem, který na zimním stadionu Luďka Čajky vsítil hattrick byl před třemi lety právě Pavel Kubiš, tehdy ještě v extralize.
    39:00 Jan MARUNA - 3:1
     
    39:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Gól při vlastním oslabení! Jestřábi šli do přečíslení 2 na 1, Maruna našel Kubeše, ten si však vylámal zuby na výtečném Danielu Hufovi. Situaci ale přeci jen dojel JAN MARUNA, který už bezmocného brankáře Hufa, který dělal co mohl překonal a Prostějov je zpět ve hře – 3:1. Asistence: Jakub Kubeš.
    35:57 Pavel KUBIŠ - 3:0
     
    35:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ukázkový růžek! Denis Kindl si chtěl nejprve obhodit jednoho z beků, kotouč mu však byl vypíchnut. Naštěstí pro ševce za Kindlem pokračoval PAVEL KUBIŠ, jenž si na kruhu srovnal puk a vyslal opravdu náramnou ránu. Zlínský kapitán posílá svůj tým do trháku – 3:0! Asistence: Denis Kindl.
    25:13 Pavel KUBIŠ - 2:0
     
    25:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou do dvoubrankového vedení! Skvělou práci na modré čáře odvedl benjamínek týmu, juniorský lídr Adam Burian, jenž nahodil do brankoviště, ke kotouči se ještě na pravé tyči dostal Sedlák, který puk už jen přistrčil na PAVLA KUBIŠE, který se před poloprázdnou bránou nemýlil – 2:0. Asistence: Zdeněk Sedlák a Adam Burian.
    06:03 Jiří ONDRÁČEK - 1:0
     
    06:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výtečná práce Darka Hejcmana a Berani jdou do vedení! Všestranný centr s číslem "72" si potáhl puk, objel branku a zkušeně našel úplně volného JIŘÍHO ONDRÁČKA, který už jen zametá do odkryté sítě, Pavelka neměl šanci – 1:0! Asistence: Darek Hejcman.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 7. Ondráček (Hejcman), 26. Kubiš (A. Burian, Z. Sedlák), 36. Kubiš (Kindl), 42. Kubiš, 48. Mrázek (Honejsek), 53. Gazda (Honejsek) – 39. Maruna (Kubeš)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Gazda, Zbořil, Suhrada, M. Novotný, Husa, Talafa, A. Burian – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Luža, Kindl, Z. Sedlák – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Zabloudil, Gago, Köhler (A).
    Tréner: Miloš Říha ml.

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (48. J. Němeček) – Valenta, Hamšík, Malák, Kubeš, Bartko, Poledna, Benda – Jiránek (A), Vlach, Veselý – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec (C), Jansa – Jandus, Maruna.
    Tréner: Aleš Totter

    Rozhodca: Koziol, Šudoma – Beneš, Blažek