Pittsburgh – Carolina 3:4 (po pr.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 2:3 (po pr.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.) | LA Kings – Calgary 4:3 (po pr.) | San Jose – Minnesota 5:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
New York Islanders
cz Piatok 23.12.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Vincent TROCHECK - 5:3
     
    58:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po buly to hosté zkusili v šesti, ale trvalo to zhruba deset sekund. Rangers se rychle vymanili z tlaku a VINCENT TROCHECK poslal kotouč do opuštěné klece Ostrovanů. 5:3. Asistence: Barclay Goodrow a Ryan Lindgren.
    57:13 Kaapo KAKKO - 4:3
     
    57:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    KAAPO KAKKO napravil svou chybu, kterou udělal před druhým gólem hostů. Miller poslal kotouč před brankoviště, kde si právě finský útočník poradil nejlépe. Rychle zakončil pod horní tyč, takže domácí poprvé v utkání vedou. 4:3. Asistence: K'Andre Miller a Alexis Lafreniere.
    43:00 Barclay GOODROW - 3:3
     
    43:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesně po třech minutách ve třetí části je znovu srovnáno! Harpur přihrál na levý kruh Gauthierovi, jehož střelu tečoval mezi betony Sorokina poměrně šťastným způsobem BARCLAY GOODROW. 3:3. Asistence: Julien Gauthier a Ben Harpur.
    28:45 Alexandr ROMANOV - 2:3
     
    28:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté znovu vedou! Barzal přidržel puk v útočném pásmu a pak jej posunul k modré čáře, odkud pálil ALEXANDR ROMANOV, jenž vstřelil svou první branku v této sezoně. Igor Šesťorkin proti jeho tvrdé a přesně umístěné ráně mnoho neviděl. 2:3. Asistence: Mathew Barzal.
    25:30 Julien GAUTHIER - 2:2
     
    25:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Opět ale máme srovnáno, z následné protiakce domácí skórovali! JULIEN GAUTHIER dostal skvělou žabičku do jízdy a rázem se objevil sám před Sorokinem. Touš si stáhl do bekhendu a posunul jej mezi betony. 2:2. Asistence: Barclay Goodrow.
    22:39 Mathew BARZAL - 1:2
     
    22:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované jdou podruhé v duelu do vedení! Kakko v útočném pásmu u modré čáry ztratil puk, a tak Bailey posunul rozjetému MATHEWU BARZALOVI, jenž se dostal do samostatného úniku. Zvolil bekhendový blafák a Igor Šesťorkin byl bez šance. 1:2. Asistence: Josh Bailey.
    17:14 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    17:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přece jen se domácím podařilo využít přesilovku a opět tedy začínáme od nuly! Fox posunul na modrou čáru Zibanejadovi, který z první vybídl ARTĚMIJE PANARINA, který trefil poloprázdnou klec. Sorokin se přemístit nestačil. 1:1. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    12:48 Anders LEE - 0:1
     
    12:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující tým se dostává do vedení! Romanov zkusil štěstí od modré čáry, ale jeho rána se neujala. Před brankou se ke kotouči dostal ANDERS LEE, který z otočky přihrával před brankoviště, kde si nešťastně hrací předmět do sítě srazil bruslí Ryan Lindgren. 0:1. Asistence: Alexandr Romanov a Noah Dobson.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 18. Panarin (Zibanejad, Fox), 26. Gauthier (Goodrow), 43. Goodrow (Gauthier, Harpur), 58. Kakko (K. Miller, Lafreniere), 59. Trocheck (Goodrow, R. Lindgren) – 13. Lee (Romanov, Dobson), 23. Barzal (Bailey), 29. Romanov (Barzal)


    New York Rangers: Šestorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Harpur – Goodrow, Zibanejad (A), Panarin – Kakko, Chytil, Lafreniere – Vesey, Trocheck, Kreider (A) – Gauthier, Brodzinski, Kravcov.
    Tréner: Gerard Gallant

    New York Islanders: Sorokin (C. Schneider) – Pulock, Salo, Dobson, Romanov, Mayfield, S. Aho I – Wahlstrom, Barzal, Bailey (A) – Beauvillier, Nelson (A), Lee (C) – Holmström, Pageau, Parise – Fasching, Cizikas, M. Martin.
    Tréner: Lane Lambert

    Rozhodca: St. Pierre, Lambert – Pancich, Fournier