Florida – NJ Devils 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
koniec
Vegas Golden Knights
5:2 (0:0, 1:1, 4:1)
Arizona Coyotes
cz Štvrtok 22.12.2022, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Michael AMADIO - 5:2
     
    57:20
    Vegas právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající Vegas dává další branku, střelu od modré čáry dokázal před brankou šikovně tečovat mimo dosah brankáře MICHAEL AMADIO. Asistence: Nicolas Hague a Reilly Smith.
    52:35 Mark STONE - 4:2
     
    52:35
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Měli bychom to všechno. Vegas dalo dva góly v přesilovce, jeden při hře pět na pět a nyní také v oslabení. Díky důrazné hře a dobrému sledování kotouče se prosazuje kapitán MARK STONE. Dokázal dorazit svou střelu, důležitý moment v zápase. Asistence: Chandler Stephenson.
    51:43 Christian FISCHER - 3:2
     
    51:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hodně nenápadná akce hostů končí gólem a je zaděláno na drama. Kotouč z bezprostřední blízkosti dostal do odkryté branky. CHRISTIAN FISCHER. Asistence: Travis Boyd a Nick Schmaltz
    49:51 William CARRIER - 3:1
     
    49:51
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté propadli v útočném pásmu a domácí pokračovali do útočného pásma v situaci tři na jednoho. Po rychlé kombinaci poslal kotouč přesně pod horní tyč WILLIAM CARRIER. Asistence: Chandler Stephenson a Mark Stone.
    48:57 Mark STONE - 2:1
     
    48:57
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Vegas využívá přesilovku a jde do vedení, šikovnou tečí po střele Pietrangela od modré čáry se prosazuje a svou třináctou branku v sezoně dává MARK STONE. Asistence: Alex Pietrangelo a Jonathan Marchessault.
    24:47 Juuso VÄLIMÄKI - 1:1
     
    24:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tento gól jde za brankářem Vegas, nepohlídal si prostor u tyče, a tak mohl celkem snadno mezi tyč a brusli gólmana poslat puk JUUSO VÄLIMÄKI. Asistence: Christian Fischer a Nick Ritchie.
    23:28 Daniil MIROMANOV - 1:0
     
    23:28
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Las Vegas jde do vedení, v přesilovce se prosazuje ránou od modré čáry a svou druhou branku v sezoně dává DANIIL MIROMANOV. Asistence: William Karlsson a Phil Kessel.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 24. Miromanov (W. Karlsson, Kessel), 49. Ma. Stone (Pietrangelo, Marchessault), 50. W. Carrier (Stephenson, Ma. Stone), 53. Ma. Stone (Stephenson), 58. Amadio (Hague, R. Smith) – 25. Välimäki (Fischer, N. Ritchie), 52. Fischer (Boyd, Schmaltz)


    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Martinez, Pietrangelo (A), McNabb, Miromanov, Hutton, Hague – Amadio, Stephenson, Ma. Stone (C) – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Röndbjerg, Leschyshyn, Kessel – W. Carrier, N. Roy, Kolesar.
    Tréner: Bruce Cassidy

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Chychrun, Gostisbehere, Moser, J. Brown, Nemeth, Stecher, Välimäki – Keller (A), Boyd, Schmaltz – N. Ritchie, Hayton, Fischer (A) – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – McBain, Kassian.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: Rank, Chmielewski – McNamara, Murray

    Diváci: 17 711