Bohemians – Liberec 8:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
8:3 (3:1, 3:1, 2:1)
FBC Liberec
cz Streda 21.12.2022, 10:00 • UNYP Arena, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:19
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Šimon Stránský – 2 min. + 10 min., Nesportovní chování.
     
    58:09
    Filip Forman se parádně dostal po pravé straně hřiště před branku soupeře, kde si přehodil míček na forhend a orazítkoval rameno Mücka.
     
    57:26
    Další šanci domácích zapsal Jaroslav Petrák, který nedokázal míček na forhendu zkrotit a napálil jen Mücka.
    53:06 Jaroslav PETRÁK - 8:3
     
    53:06
    Bohemians právě vstřelili branku! Martin Kisugite se skvěle uvolnil na polovině hřiště a křížnou nahrávkou na levou stranu našel JAROSLAVA PETRÁKA, jehož voleje skončil pod horní tyčkou liberecké branky. Asistence: Martin Kisugite.
     
    47:01
    Jan Světlík šikovně utekl soupeři na levé straně a následně předložil míček Valešovi, jehož fantasticky vychytal domácí strážce branky Zavřel.
    44:40 Michal VÁCLAVÍK - 7:3
     
    44:40
    Liberec právě vstřelil branku! Zavřel překonán potřetí. Jakub Kárník dostal míček na střed hřiště a pohotovou ránou orazítkoval tyč domácí branky. Od ní se míček odrazil na čepel MICHALA VÁCLAVÍKA. Ten už neměl problém dorazit míček do sítě. Asistence: Jakub Kárník.
    42:47 Karel PETRÁK - 7:2
     
    42:47
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácí využívají přesilovou hru a opět zvyšují své vedení! Filip Forman si vyvezl míček na pravé straně, rozhlédl se a viděl úplně volného KARLA PETRÁKA před brankou Mücka. Domácí útočník vyšší nahrávku skvěle dorazil do sítě. Asistence: Filip Forman.
     
    42:16
    Jaroslav Petrák dostal parádní nahrávku na střed hřiště a z voleje trefil tyč branky bezmocného Mücka!
     
    39:54
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Jan Malič – 2 min. + 10 min., Nesportovní chování.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Prokop Ferdan – 2 min., opakované přestupky + 2 min., Nesportovní chování.
     
    37:45
    Gólovku měl na čepeli Ferdan. Byl úplně sám na levé straně hřiště, odkrytou branku Bohemky ale významně přestřelil.
     
    37:09
    Jakub Buršík se dostal do samostatného úniku. Střela do pravé části branky však úspěch neměla. Parádním zákrokem se prezentoval brankář Daniel Mück.
     
    33:30
    Z voleje pálil Šimon Stránský, proti němu se vytáhl fantastickým zákrokem Jakub Zavřel.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu FBC Liberec:
    Radek Valeš – 2 min., Nedovolené vrážení.
     
    29:05
    Z levé strany se vytočil Smutný, jehož tvrdá rána trefila nejprve Zavřela a pak si poskočila na břevně domácí klece.
    26:43 Jakub BURŠÍK - 6:2
     
    26:43
    Bohemians právě vstřelili branku! Další míček v síti Liberce! Ondřej Kawulok se uvolnil s míčkem na levé straně a předložil přesnou nahrávku JAKUBU BURŠÍKOVI, který zametl v klidu míček za záda Mücka. Asistence: Ondřej Kawulok.
    23:38 Jan SVĚTLÍK - 5:2
     
    23:38
    Liberec právě vstřelil branku! Hosté snižují skóre. Šimon Stránský se vrátil do hry a od pravého hrazení nahodil míček před branku pro JANA SVĚTLÍKA, jehož dorážka byla podle pravidel. Asistence: Šimon Stránský.
    23:19 Karel PETRÁK - 5:1
     
    23:19
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácí už se rozjeli a Liberec je bude zastavovat jen velmi těžko. Filip Forman vybojoval míček na soupeři a následně vypálil na branku, Mück jeho pokus vyrazil pouze před sebe, kde byl nachystán KAREL PETRÁK a dopravil míček do sítě. Asistence: Filip Forman.
    21:48 Jakub BURŠÍK - 4:1
     
    21:48
    Bohemians právě vstřelili branku! První formace Bohemians už boduje! Filip Forman dostal míček na pravou stranu a okamžitě před brankou hledal JAKUBA BURŠÍKA, jež z voleje poslal míček do prázdné branky. Asistence: Filip Forman.
    14:48 Jaroslav PETRÁK - 3:1
     
    14:48
    Bohemians právě vstřelili branku! Třetí branka domácích v tomto utkání! Samuel Virga dostal míček na střed hřiště, natáhl na sebe trojici hráčů a poté našel na levé straně JAROSLAVA PETRÁKA, který se z voleje do odkryté branky nemýlil. Asistence: Samuel Virga.
    13:38 Jan ŘEHOŘ - 2:1
     
    13:38
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácí tým obrací skóre zápasu! Jaroslav Petrák na levé straně pálil. Jeho rána skončila pouze na výstroji Mücka. Tam si ho našel JAN ŘEHOŘ, hodil si ho do bekhendu a zasunul do sítě. Asistence: Jaroslav Petrák.
     
    09:46
    Na druhé straně se protáhl kolem hrazení Světlík. Ten následně vypálil a Zavřel reflexivním zákrokem vyrazil míček vysoko nad sebe.
     
    08:12
    Po rychlém přechodu domácích vpřed měl na holi vedení Patrik Rozkovec, který míček nedokázal usměrnit do prázdné branky.
    05:43 Patrik ŠEBEK - 1:1
     
    05:43
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácí poměrně rychle reagují na vedoucí gól Liberce. PATRIK ŠEBEK vytáhl míček po levé straně a následnou přesnou ranou prostřelil poprvé v utkání brankáře Mücka a srovnal skóre zápasu. Asistence: Samuel Virga.
     
    03:08
    Stránský hodně lacino přišel o míček na polovině hřiště a Petrák okamžitě zakončoval z levé strany. Míček poslal jen kousek nad branku.
    00:32 Šimon STRÁNSKÝ - 0:1
     
    00:32
    Liberec právě vstřelil branku! Máme tu první branku zápasu! Šimon Stránský se skvěle obtočil okolo branky Zavřela a zasunul míček přesně k tyči. Parádní práce nejproduktivnějšího hráče Liberce. Bez asistence.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 6. P. Šebek (Virga), 14. Řehoř (J. Petrák), 15. J. Petrák (Virga), 22. Buršík (Forman), 24. K. Petrák (Forman), 27. Buršík (Kawulok), 43. K. Petrák (Forman), 54. J. Petrák (Kisugite) – 1. Stránský, 24. Světlík (Stránský), 45. Václavík (Kárník)


    FbŠ Bohemians: Zavřel (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Řehoř, Malič, Čihák, Pastor, Virga – P. Šebek, Dobisík, Kawulok, K. Petrák, Buršík, Rozkovec, Bílek, Hronek, Gajdoš, J. Petrák, Forman.
    FBC Liberec: Mück (Futschik) – Kárník, Bitman, Dlesk, Stránský, Václavík, Pařízek – Valeš, Mádlo, Smutný, Ferdan, Šoltys, D. Sedláček, Světlík.

    Rozhodca: Čížek – Laštovička