Edmonton – Anaheim 3:4 (kon.) | Carolina – Dallas 5:4 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 3:6 (kon.)
Montreal – Tampa Bay 1:5 (kon.) | Washington – Toronto 5:2 (kon.) | NJ Devils – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:5 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 2:5 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:5 (kon.) | LA Kings – San Jose 3:2 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 4:2 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 18.12.2022, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Kyle OKPOSO - 2:5
     
    59:08
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A ještě jedna trefa do prázdné kasy. Skinner nebyl v takové pozici, aby si věřil na dovršení hattricku. Raději si vybral variantu přihrávky, z níž skóroval KYLE OKPOSO. Asistence: Jeff Skinner.
    58:32 Tyson JOST - 2:4
     
    58:32
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Čtvrté domácí vítězství v řadě Arizona patrně nezíská. Ještě z vlastního obranného pásma její manko zdvojnásobil TYSON JOST. Asistence: Alex Tuch.
    50:07 Tage THOMPSON - 2:3
     
    50:07
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Šavle díky druhému přesilovkovému zásahu poprvé vedou! Dahlinovo nahození vypadlo ze souboje na brankovišti. ke Cozensovi, jehož dorážku Ingram famózně vychytal. Zmatek v jeho pracovišti ale trval dál a díky práci Dahlina a Tucha se TAGE THOMPSON dostal k zakončení do poloopuštěné brány. Asistence: Alex Tuch, Rasmus Dahlin.
    36:42 Jeff SKINNER - 2:2
     
    36:42
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí defenziva se po Thompsonově vjezdu do útočného pásma nechala vyšachovat originální souhrou mezi Dahlinem a JEFFEM SKINNEREM, jenž z pravého kruhu zamířil přesně mezi tyč a levou ruku Connora Ingrama. Asistence: Rasmus Dahlin, Tage Thompson.
    32:16 Barrett HAYTON - 2:1
     
    32:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Lawrence Pilut potopil hosty chybou na útočné modré. Kotouč mu sebral BARRETT HAYTON, v úniku vypálil do pravého horního rohu a dočkal se prvního gólu v sezoně. Bez asistence.
    06:34 Jeff SKINNER - 1:1
     
    06:34
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Ani Arizona své první oslabení neubránila. Thompsonovu prudkou střelou zápěstím Ingram v lapačce neudržel a kotouč se od poblíž stojícího JEFFA SKINNERA odrazil do sítě. Asistence: Tage Thompson, Alex Tuch.
    03:35 Shayne GOSTISBEHERE - 1:0
     
    03:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Od Schmaltze na modré přijal puk SHAYNE GOSTISBEHERE a po narážečce s Chychrunem prostřelil Andersona, kterému zhoršili výhled clonící Bjugstad a Ritchie. Asistence: Jakob Chychrun, Nick Schmaltz.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 4. Gostisbehere (Chychrun, Schmaltz), 33. Hayton – 7. J. Skinner (T. Thompson, Tuch), 37. J. Skinner (Dahlin, T. Thompson), 51. T. Thompson (Tuch, Dahlin), 59. Jost (Tuch), 60. Okposo (J. Skinner)


    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Chychrun, Gostisbehere, Moser, J. Brown, Nemeth, Stecher, Välimäki – Keller (A), Boyd, Schmaltz – Crouse (A), Bjugstad, Maccelli – Fischer (A), McBain, N. Ritchie – Hayton, Jeník.
    Tréner: André Tourigny

    Buffalo Sabres: Cra. Anderson (Luukkonen) – Clague, Dahlin (A), Samuelsson, Pilut, Fitzgerald, Davies – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Jost, Mittelstadt – Okposo (C), Krebs, Girgensons (A).
    Tréner: Don Granato

    Rozhodca: Brenk, Markovic – Baker, Mills

    Diváci: 4 600