Toronto – Anaheim 7:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:0 (kon.) | NJ Devils – Dallas 1:4 (kon.)
Buffalo – LA Kings 6:0 (kon.) | Boston – NY Islanders 4:3 (2:0 po s.n.) | Detroit – Carolina 0:1 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:6 (kon.) | Winnipeg – Vegas 5:6 (kon.) | Chicago – Washington 3:7 (kon.)
Colorado – Philadelphia 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
cz Streda 14.12.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:14 Sam REINHART - 4:0
     
    58:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! SAM REINHART nejprve v zakončení selhal, když ho chtěl nechat vyniknout Tkachuk, ovšem střelu do prázdné branky dokázal obětavě zablokovat obránce Bjork. O chvíli později však dostal Reinhart další možnost a tentokrát se ze středního pásma nemýlil. Bez asistence.
    39:16 Aleksander BARKOV - 3:0
     
    39:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru třetiny hodně přidali a dávají třetí gól! Od modré čáry vypálil Gustav Forsling. Puk sice na branku neprolétl, ale odrazil se k ALEKSANDEROVI BARKOVOVI. Ten si ho před Merzlikinsem stáhl na bekhend a zvedl mimo jeho dosah – 3:0. Asistence: Gusfav Forsling a Matthew Tkachuk.
    23:47 Matthew TKACHUK - 2:0
     
    23:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Po buly ve vlastním obranném pásmu vyrazili dopředu. Tkachuk puk ve střední třetině předal doleva Samovi Reinhartovi. Ten dobruslil až k brankové čáře, odkud nahrál na levý kruh právě MATTHEWOVI TKACHUKOVI a ten zamířil pod víko nad lapačku klekajícího Merzlikinse – 2:0. Asistence: Sam Reinhart a Aleksander Barkov.
    09:04 Brandon MONTOUR - 1:0
     
    09:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí zavřeli soupeře do jeho obranné třetiny a ze svého tlaku vytěžili vedoucí gól! Gustav Forsling nahrál BRANDONOVI MONTOUROVI, který střílel z vrcholu levého kruhu a dokonale využil dobré clony Matthewa Tkachuka. Kotouč tak zapadl k bližší tyčce Merzlikinsovy svatyně. Asistence: Gustav Forsling a Sam Reinhart.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 10. Montour (Forsling, Reinhart), 24. M. Tkachuk (Reinhart, Barkov), 40. Barkov (Forsling, M. Tkachuk), 59. Reinhart


    Florida Panthers: Bobrovskij (Lyon) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Kiersted, Mahura – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Reinhart – White, Bennett, Luostarinen – Tierney, E. Staal, Cousins – Děnisenko, Dalpe, Lomberg.
    Tréner: Paul Maurice

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Tarasov) – M. Bjork, Gavrikov, Gudbranson, Berni, Peeke, Christiansen – Nyquist (A), Jenner (C), J. Gaudreau – Činachov, Roslovic, Laine – K. Johnson, Sillinger, Marčenko – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Tréner: Brad Larsen

    Rozhodca: McIsaac, Dunning – Flemington, Alphonso

    Diváci: 15 819