Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:1 (kon.) | HC Slovan – Košice 0:0 (odl.) | B. Bystrica – Michalovce 3:2 (kon.)
Poprad – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.) | Nové Zámky – Prešov 2:1 (kon.)
koniec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 09.12.2022, 17:30 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Rastislav Gašpar priviezol puk bližšie k bránke súpera a následnou prihrávkou našiel dobre postaveného JAKUBA SUKEĽA medzi kruhmi. Pred ním stála už len poloprázdna bránka, ktorú nemal problém z prvej trafiť. Stav stretnutia je 3:2! Asistencia: Rastislav Gašpar, Andrej Bíreš.
     
    32:40
    Banská Bystrica dala gól!
    MARKUS KOJO poslal tvrdú ranu od modrej čiary, ktorá zdá sa aj s prispením teču skončila za chrbtom bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 2:2! Asistencia: Rastislav Gašpar, Jakub Sukeľ.
     
    22:47
    Banská Bystrica dala gól!
    ALEX TAMÁŠI si počas presilovej hry našiel priestor medzi kruhmi, kde mu poslal presnú prihrávku Kristoff Kontos. Do puku sa oprel z prvej a poslal puk do siete. Stav stretnutia je 1:2! Asistencia: Kristoff Kontos, Victor Björkung.
     
    09:26
    Dukla Michalovce dala gól!
    FILIP VAŠAŠ chcel najprv puk prihrávať vedľa stojacemu spoluhráčovi, ale tento jeho úmysel bol zblokovaný. Puk sa však odrazil späť k nemu a tentoraz ho poslal priamo na bránu. Prekvapivý pokus napokon zapadol na vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Peter Galamboš.
     
    00:31
    Dukla Michalovce dala gól!
    Christián Michalčin presnou prihrávkou vysunul do brejku VITALIJSA PAVLOVSA. Ten mal dostatok času a priestoru k zakončeniu. Ocitol sa zoči-voči gólmana, ktorého prekonal strelou k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Christián Michalčin, Ivan Glazkov.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Tamáši (Kontos, Björkung), 33. Kojo (Gašpar, Sukeľ), 49. Sukeľ (Gašpar, Bíreš) – 1. Pavlovs (Michalčin, Glazkov), 10. Vašaš (Galamboš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Sedláček (Belányi) – Pavlin, Bačik, Björkung, Kojo, Holenda, Ďatelinka, Frídel – Výhonský, Tamáši, Urbánek – Troock, Kontos, Jendek – Gašpar, Bíreš, Sukeľ – Kabáč, Jamrich, Gabor
    Tréner: Douglas Shedden

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Košarišťan) – Michalčin, Glazkov, Osburn, Hammond, Mihalik, Macejko – Zabusovs, Pavlovs, Paločko – Žitný, Buc, Bjalončík – Szypula, Suja, Bezúch – Vašaš, Galamboš, Chalupa
    Tréner: Roman Stantien

    Rozhodca: Výleta – Snášel – Haringa, Kontšek

    Diváci: 1 633