Teplice – Pardubice 1:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 5:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
5:1 (5:1)
FC Spartak Trnava
Utorok 29.11.2022, 10:30 • Mestský štadión Trenčín • Tipsport liga
Predzápasové kurzy
     
    39
    Trenčín dal gól! Áno, áno, Eynel Soares. Kto iný má prsty v góle AS. Zbavil sa dvoch protihráčov na svojej ceste do šestnástky a naservíroval bravúrny pas na os ihriska. ARTUR GAJDOŠ s pohodlným zakončením na 5:1.
     
    26
    Trenčín dal gól! Predčasný adventný kalendár pre futbalistov spod hradu Matúša Čáka. Nezastaviteľný Eynel Soares si pripisuje ďalšiu asistenciu, keď prebehol ako nôž maslom po ľavej strane a asistoval do pokutového územia. LUKÁŠ LETENAY sa k lopte dostal, aby ju cez obrancu a brankára poslal do brány.
     
    20
    Trenčín dal gól! Prestrelka pokračuje! Opäť to bol Soares, ktorý preletel ľavým krídlom, vnikol do šestnástky a z bránkovej čiary hľadal spoluhráča pred bránou. Lopta prešla viac k zadnej žrdi, odkiaľ pohodlne do poloprázdnej brány zvýšil na 3:1 WITAN SULAEMAN.
     
    18
    Trenčín dal gól! Krásna individuálna akcia EYNELA SOARESA. Získal loptu v strede poľa, prešiel s ňou k pokutovému územiu, odkiaľ technickou strelou k ľavému dolnému rohu brány prekonal Vantrubu!
     
    11
    Trnava dala gól! Odpoveď na seba nenechala dlho čakať. Zlý odkop v obrane domácich zachytil SEBASTIAN NAGY. Loptu si posunul zhruba sedemnásť metrov od brány a svojou ranou k pravej tyči vyrovnal. Kukučka zostal stáť na mieste.
     
    9
    Trenčín dal gól! Blesková akcia po ľavej strane, center dovnútra šestnástky od Soaresa a DOMINIK HOLLÝ otvára skóre! Stredopoliar si výborne nabehol z druhej vlny a zakončením z prvej k pravej žrdi otvoril skóre.

    Viktor Kalinács

    Góly: 9. Hollý, 18. Soares, 20. Sulaeman, 26. Letenay, 39. Gajdoš – 11. Nagy


    AS Trenčín: Kukučka – Ďuriška, Pires, Stojsavljevič, Kozlovský – Gajdoš, Bainovič (C), Hollý – Witan, Letenay, Soares
    Náhradníci: Sláviček – Kerkez, Ogunmola, Okunola, Dos Santos, Kranthove, Prekop

    FC Spartak Trnava: Vantruba – Boledovič, Vaško, Čurma, Bolaji, Horvát, Paur, Nagy, Ali Baba, Abubakar, Repa
    Náhradníci: Kamenár, Vasiľ – Šarmír, Oseni, Iván, Škrtel, Ferenčík, Rusnák, Olejník, Azevedo