Tampa Bay – Calgary 4:1 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (po pr.) | Florida – Dallas 4:6 (kon.)
Columbus – Montreal 6:4 (kon.) | Toronto – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Boston – Philadelphia 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:4 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Washington 5:4 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | San Jose – Detroit 4:7 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:4 (3:1, 1:1, 1:2)
New York Islanders
cz Piatok 18.11.2022, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:39 Jean-Gabriel PAGEAU - 5:4
     
    55:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ještě to bude drama! Barzalovu střelu vyrazil Saros za bránu, odkud Lee zadovkou poslal puk do prostoru před ni a JEAN-GABRIEL PAGEAU bez problémů nasměroval touš za záda ne úplně ideálně zorientovaného brankáře. Asistence: Anders Lee a Mathew Barzal.
    49:52 Juuso PÄRSSINEN - 5:3
     
    49:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    To byla rychlovka, Predátoři využili přesilovku za deset vteřin! Josi po buly poslal kotouč do pravého kruhu na Granlunda. Forhendové zakončení ještě posunul do sítě JUUSO PÄRSSINEN, pro nějž se jedná o druhý úspěšný zásah v zápase. Asistence: Mikael Granlund a Roman Josi.
    44:32 Kyle PALMIERI - 4:3
     
    44:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Svěřenci trenéra Lamberta se dostali na kontakt! Pageau nahrál zpoza brány mezi kruhy KYLEOVI PALMIERIMU, proti svižné střele ze zápěstí k pravé tyči byl Saros krátký. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Alexandr Romanov.
    35:41 Cal CLUTTERBUCK - 4:2
     
    35:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované střílí gól naděje. Dlouho Pelech kvedlal s kotoučem na modré čáře. Trpělivost se každopádně vyplatila, protože nahodil do prostoru, kde se pohyboval Martin a ten ztečoval kus černé gumy do spoluhráče CALA CLUTTERBACKA, od nějž se puk odrazil za záda bezmocného brankáře. Asistence: Matt Martin a Adam Pelech.
    25:01 Juuso PÄRSSINEN - 4:1
     
    25:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Adaptace v nejlepší lize světa JUUSU PÄRSSINENOVI příliš dlouho netrvala! Ve třetím zápase přidává svůj třetí kanadský bod, když k němu Sorokin vyrazil Forsbergem tečovanou ránu Fabbra od modré, finský forvard nasměroval pohotovou forhendovou dorážku k pravé tyčce. Asistence: Filip Forsberg a Dante Fabbro.
    09:41 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    09:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    V táboře Nashvillu je ještě o něco veseleji! McDonagh udržel touš v útočné třetině a posunul ho doprava na NINA NIEDERREITERA, jehož forhendový pokus po ledě nebyl z nejlepších, ale s přispěním teče blokujícího protihráče skončil za zády brankáře. Asistence: Ryan McDonagh a Roman Josi.
    08:43 Colton SISSONS - 2:1
     
    08:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jsou znovu o krok napřed! Po pravém mantinelu nabral rychlost Cole Smith, aby nakonec v pravý čas nahrál před bránu, kde COLTON SISSONS pohotově nastavil hokejku proti puku, Sorokin neměl šanci reagovat. Asistence: Cole Smith a Roman Josi.
    02:43 Adam PELECH - 1:1
     
    02:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Dlouho se Hynesova družina z těsného náskoku neradovala! Pulock po modré čáře přihrál po levé ruce ADAMU PELECHOVI, jenž si povyjel do kruhu a vypálil forhendem, načež to byl blokující Fabbro, kdo smolně ztečoval do protipohybu Sarose. Asistence: Ryan Pulock.
    01:03 Filip FORSBERG - 1:0
     
    01:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Počáteční tlak Predátorů přináší vedoucí gól! První střelu z pravé strany FILIP FORSBERG v gól nepřetavil, Sorokin zasáhl. Akce však pokračovala a kotouč se posléze příhodně odrazil ke švédskému útočníkovi pro změnu doleva, v tomto případě forhendem bezpečně trefil volný prostor u bližší tyče. Asistence: Roman Josi a Juuso Pärssinen.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 2. F. Forsberg (Josi, Pärssinen), 9. Sissons (Co. Smith, Josi), 10. Niederreiter (McDonagh, Josi), 26. Pärssinen (F. Forsberg, Fabbro), 50. Pärssinen (Granlund, Josi) – 3. Pelech (Pulock), 36. Clutterbuck (M. Martin, Pelech), 45. Palmieri (Pageau, Romanov), 56. Pageau (Lee, Barzal)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Lauzon, McDonagh – Granlund (A), Pärssinen, F. Forsberg – Duchene, R. Johansen, Niederreiter – Jeannot, Jankowski, McCarron – Tolvanen, Sissons, Co. Smith.
    Tréner: John Hynes

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Dobson, Romanov, Mayfield, Aho – Wahlstrom, Barzal, Parise – Beauvillier, Nelson, Lee (C) – Palmieri, Pageau, R. Johnston – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Tréner: Lane Lambert

    Rozhodca: Hebert, Rehman – Suchánek, Kelly

    Diváci: 17 159