Litoměřice – Zlín 5:2 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 2:0 (kon.) | Sokolov – Jihlava 1:2 (kon.)
Prostějov – Vsetín 1:3 (kon.) | Slavia – Frýdek-M. 1:2 (0:1 po s.n.) | Kolín – Pardubice B 2:1 (kon.)
Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
HC Slavia Praha
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Frýdek-Místek
cz Streda 16.11.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance Liga (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Vladimír SVAČINA - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Frýdek-Místek.
    Autorem vítězné branky je VLADIMÍR SVAČINA.
     
    64:52
    Mokry má další důležitý zákrok! Slavia dobře přečetla rozehrávku po straně a Knotek znovu puk napálil na branku. Morky byl ale připraven a puk kryje.
     
    63:15
    Daniel Kowalczyk se ocitl ve velké příležitosti! S pukem se dostal až metr a půl před Málka a snažil se ho rozpohybovat a zakončit bekhendem. Slávistický brankář ale jeho záměr přečetl a zachránil situaci.
     
    56:09
    Všetečka dostal perfektní přihrávku , která přenesla těžiště hry na druhou stranu kluziště a celá obrana se tak musela přesunout. Všetečkova rána z voleje ale nakonec zamířila do zabrankového prostoru.
     
    52:35
    Po rychlém protiútoku domácích přichází vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Ramik – 2 min., hákování.
     
    48:52
    Před Maximem Havrdou se na středu kluziště otevřelo hodně prostoru. Mladý slávista měl navíc dostatek času na to, aby zamířil do odkryté části branky. Jeho střela mířila těsně nad beton hostujícího golmana, puk ale neletěl dostatečně rychle na to, aby rozsekl vyrovnaný stav utkání.
     
    44:40
    Na rychlý průnik domácího týmu po levé straně navázala přesná křížná přihrávka na Žejdla. Vojtěch Mokry ale chytá skvělé utkání a i nyní svůj tým podržel.
     
    39:00
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Nico Geidl.
     
    30:41
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Vlastimil Dostálek – 2 min., krosček.
     
    26:13
    Po šikovné teči jednoho z domácích hráčů přelétl puk hostující branku. Hosté na nic nečekali, vzali odražený puk a pokusili se o stejnou situaci. Před Málkem se pohybovali hned dva hostující hráči, sešívaný golman ale i tak viděl a s přehledem zasáhl pravým betonem.
    21:20 Robin VŠETEČKA - 1:1
     
    21:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    ROBIN VŠETEČKA vypálil ze stejného místa jako v první třetině hostující Matěj. I výsledek je stejný – Slavia konečně využívá příležitost a vyrovnává utkání. Asistence: Tomáš Knotek a Jaroslav Brož.
    17:32 Pavel MATĚJ - 0:1
     
    17:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem první branky utkání je PAVEL MATĚJ, který si najel do mezikruží a bez problémů zamířil do odkrytého prostoru Málkovy branky. Asistence: Michal Ramik.
     
    14:56
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Dominik Němeček.
     
    12:29
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Adam Zeman – 2 min., hákování.
     
    10:33
    Podél levého mantinelu přebruslil celou hostující obranu Jaroslav Brož! Vznikla z toho situace dav na jednoho, Ročák ale dobře zalehl prostor a rychlonohý sešívaný útočník tak musel vystřelit. Jeho pokus ale výbornému golmanovi hostů nenadělal větší problémy.
     
    09:48
    Hned několik dalších velkých šancí Slavie! Barák našel na straně volného Stranda, který si ještě najel do výhodnější gólové pozice a poté vypálil. Mokry znovu puk vyrazil, ale jen na hole domácích. Puk tak ukořistil Poletín, který vyslal razantní střelu. Ta navíc změnila po doteku jednoho z beků směr a vznikla z toho pořádná skrumáž u hostující klece. Ani z tohoto velkého závaru ale sešívaný nevstřelili první gól utkání.
     
    06:45
    Třetí formace Slavie teď prověřila pozornost celé frýdecko-místecké defenzivy! Schovanou střelu jednoho ze sešívaných beků vyrazil Mokry do rohu, kde ale na puk číhal neobsazený Havrda. Hostující strážce branky ale nakonec zvládl i druhou těžkou situaci a dál drží nerozhodné skóre.
     
    04:20
    Robin Všetečka se pohyboval na pravém kruhu, po jednom z odrazů puku k němu kotouč přiskočil a slávistický forward toho využil. Najel si z pravého kruhu a poprvé vážněji prověřil hostujícího golmana. Mladý útočník ale v rozhodujícím momentu podklouzl a střela tak nakonec neměla gólové parametry.
     
    Na zápase s Frýdkem proběhne sbírka potřebných věcí pro děti z Klokánku, zapojit se můžete i do aukce, v níž se budou dražit hokejové předměty napříč Chance ligou.

    Michael Schuster

    Góly a asistencie: 22. Všetečka (Knotek, J. Brož) – 18. Matěj (Ramik), rozh. náj. Svačina

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jaroslav Brož (SLA)
    0:0   Oskar Haas (FRM)
    2. séria:
    0:0   Vladimír Růžička (SLA)
    0:0   Lukáš Bednář (FRM)
    3. séria:
    0:0   Tomáš Knotek (SLA)
    0:1   Vladimír Svačina (FRM)
    4. séria:
    0:1   Robin Všetečka (SLA)
    0:1   Vlastimil Dostálek (FRM)
    5. séria:
    0:1   Vladimír Roth (SLA)


    HC Slavia Praha: Málek (Volevecký) – Klikorka, Matyáš, Barák, Roth, Žovinec, Szathmáry, D. Němeček – Mrňa, Simon, Žejdl – J. Brož, Knotek, Všetečka – Havrda, Růžička, Kern – Pšenička, Poletín, Strnad.
    Tréner: Daniel Tvrzník

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Šimonů) – Kowalczyk, Zeleňák, Ročák, Š. Havránek, Žůrek, J. Adámek, Homola – Svačina, Vrdlovec, Dostálek – A. Zeman, Haas, Hotěk – Bednář, Matěj, Ramik – Geidl, Jobánek, Macháček.
    Tréner: Martin Janeček

    Rozhodca: Svoboda, Valenta – Beneš, Kotlík