Pov. Bystrica – Brezno 2:6 (kon.) | Humenné – Skalica 6:0 (kon.)
koniec
HK 95 Považská Bystrica
2:6 (0:4, 0:1, 2:1)
Brezno Knights
Utorok 15.11.2022, 18:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:12
    Tím Brezno práve strelil gól!
    DANIEL VLADIMÍR TKÁČ pridáva šiesty gól svojho tímu, ktorý padá v oslabení. Opäť sa mohol spýtať Pajpacha, kam to chce. Išiel do bekhendového blafáku a puk zdvihol pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Patri Oško
     
    49:21
    Považská Bystrica dala gól!
    P. Bystrica ťažila ešte z presilovkového tlaku. Z obrannej tretiny vysunul Komloša jeden z domácich bekov, Komloš na seba naviazal dvojicu brániacich hráčov a potom zadovkou našiel hokejku ARTEMA DMITRIEVA, ktorý prekonal Suráka.
    Asistencia: Matej Komloš
     
    44:46
    Považská Bystrica dala gól!
    Domáci sa radujú z premiérového presného zásahu! L. Ďurkech zamiešal s pukom, prihral na os na strelu z prvej J. Ďurkechovi, ktorého projektil Surák vyrazil a ROMAN TOMÁNEK skóroval zblízka z dorážky do odkrytej brány.
    Asistencie: Juraj Ďurkech, L. Ďurkech
     
    32:55
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Síce to Breznu nevyšlo v presilovke, ale hráči ťažili z tohto tlaku a strieľajú piaty gól. Domáci v skrumáži pre bránou puk neupratali do bezpečia a PATRIK OŠKO ho poslal bekhendom pod hornú žŕdku.
    Asistencia: Dalibor Ďuriš
     
    12:06
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Neuveriteľné, ďalší gól domácej sieti. Veľmi pripomínal ostatné, vyhodený puk opri mantineli, na ktorý si nakorčuľoval MAROŠ SUROVÝ a strelou z pravého kruhu prestrelil Lampera. Surový zaznamenal hetrik za 6 minút a 17 sekúnd!
    Asistencia: Adrián Zubák
     
    10:13
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Tak toto je úplný šok pre domácich Panterov, ktorí nezvládli rozohrávku v strednom pásme, ľahko prišli o puk, Oško peknou prihrávkou za obranu vysunul MAROŠA SIROVÉHO, ktorý zoči voči gólmanovi Lamperovi nezaváhal a prestrelil ho po ľade.
    Asistencia: Patrik Oško
     
    07:50
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Veľmi podobný gól ako ten predchádzajúci! Hráč hostí vyhadzoval puk oblúčikom z vlastnej tretiny, Považskobystričania znova nezvládli bránenie, k puku sa dostal FILI ADAMČÍK, z uhla korčuľoval na bránu a Lampera prestrelil strelou k vzdialenejšej žŕdke na jeho vyrážačku.
     
    05:49
    Tím Brezno práve strelil gól!
    Nevídaná situácia, Brezno strieľa gól v oslabení už po štyroch sekundách! Hostia vyhrali buly vo vlastnej tretine, vyhodili ho popri mantineli do stredného pásma, kde ho domáci hokejisti nezachytili, zmocnil sa ho MAROŠ SUROVˇÝ, korčuľoval sám na bránu a strelou na vyrážačku prestrelil Lampera!
    Asistencia: Petr Kuboš
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 45. Tománek (J. Ďurkech, L. Ďurkech), 50. Dmitriev (Komloš) – 6. Surový (Kuboš), 8. Adamčík, 11. Surový (Oško), 13. Surový (Zubák), 33. Oško (Ďuriš), 54. Tkáč (Oško)


    HK 95 Považská Bystrica: Lamper (13. Pajpach) – Zaťko, Cebák, J. Ďurkech, L. Ďurkech, A. Zlocha, Meszároš, Omelka, Gachulinec – Ligas, Rufati, Cíger – Urbánek, J. Zlocha, Tománek – Dmitriev, Pšurný, Komloš – Švantner, Sádecký, Vilchinskiy
    Brezno Knights: Surák (Andrisík) – Kuboš, Zubák, Kaščák, Biro, Bača, Česánek, Korytko – Surový, Oško, Jasenec – Huhdanpää, Tkáč, Novák – Ďuriš, Adamčík, Tomala – Rákoš, Fungáč, Nespala

    Rozhodca: Čahoj, D. Konc st. – Danko, Bezák