Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | NJ Devils – Arizona 4:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Toronto – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 2:1 (kon.) | Colorado – Carolina 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.)
Vegas – St. Louis 2:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:2 (kon.) | LA Kings – Detroit 4:3 (kon.)
Philadelphia – Dallas 1:5 (kon.)
koniec po predl.
New York Islanders
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 13.11.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.
     
    Hokejistům Columbusu se povedlo v posledním utkání proti Philadelphii přerušit černou šňůru pěti porážek a trochu si vylepšit svou bilanci v probíhající sezoně, i tak je to ale ze strany Blue Jackets zatím jedna velká tragédie. Celku z Ohia náleží poslední příčka v celé lize, když ze 13 odehraných zápasů dokázal vybojovat pouhých 8 bodů. A to je hodně slabá bilance, se kterou nemůže být nikdo spokojený. Týmu prozatím výrazněji nepomohl ani návrat brankáře Joonase Korpisala, který se ale zajisté rozchytá. Naopak do konce sezony bude chybět produktivní bek Zach Werenski, což je obrovská ztráta pro Blue Jackets.
     
    Domácí Islanders po výhrách nad Calgary a Rangers selhali v posledním utkání s Arizonou. V duelu, ve kterém byli Ostrované považováni za velké favority, se Kojotům povedlo soupeře vynulovat a vyhrát 2:0. Přesto mohou být NY Islanders mnohem spokojenější se svými výkony v průběhu této sezony. Drží se na výborném třetím místě Metropolitní divize, přičemž z posledních deseti zápasů vyhráli hned sedmkrát. Ostrovany znovu zdobí výtečná defenziva, jelikož v 15 zápasech inkasovali pouze 38 branek a z tohoto pohledu patří k nejlepším v lize.
     
    V minulé sezoně se oba celky střetly celkem čtyřikrát. Zatímco první zápas vyhrál Columbus, následně se třikrát radovali hokejisté newyorského týmu. Na domácím ledě navíc zvítězili v obou případech drtivě – 6:0 a 5:2. Určitě by se nezlobili, kdyby něco podobného zopakovali i tentokrát.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Romanov, Dobson, Aho, Mayfield – Bailey (A), Wahlstrom, Barzal – Lee (C), Beauvillier, Nelson – Palmieri, Parise, Pageau – Cizikas, Clutterbuck (A), M. Martin.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Peeke, Gavrikov, Bayreuther, Bean, Bjork, Christiansen – J. Gaudreau, Jenner (C), Laine – Nyquist (A), Bemström, Roslovic – Činachov, E. Robinson, Sillinger – Foudy, Gaunce, Olivier.

    Rozhodčí: Chmielewski, O'Donnell – Deschamps, Baker.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Domácí na nic nečekali a okamžitě rozehráli rychlou útočnou akci. Před brankovištěm se k protečování puku dostal Parise, Korpisalo si připisuje první zákrok.
     
    01:09
    Jake Christiansen, který hraje první zápas v této sezoně – důvodem je široká marodka Blue Jackets – se pokusil odpovědět, ale byl zablokován.
     
    01:18
    Další útok domácích, Nelson neusměrnil svou střelu mezi tři tyče.
     
    02:10
    Islanders se chtěli rychle vrátit do útočného pásma, dopustili se však pouze zakázaného uvolnění.
     
    03:08
    Marcus Bjork, který debutuje v NHL, neudržel pro Columbus útočné pásmo. Rychle se ale pro puk vrátil do neutrální zóny a zase jej zavezl zpět.
     
    03:48
    Hosté se však do střelecké pozice neprodrali. O pásmo nakonec přichází, aniž by brankáře Sorokina ohrozili.
     
    04:48
    Přihrávka skrz střední pásmo hostům nevychází. Dopouští se zakázaného uvolnění.
     
    05:35
    Činachov si sjel do levého kruhu pro odražený kotouč, prudkou střelou však orazítkoval jen zadní mantinel. Sorokin stále nečelil ani jedné střele. Korpisalo zasahoval pouze na začátku utkání.
     
    06:21
    Pro změnu se icingu dopouští domácí. Martin nezachytil prudký pas ze svého pásma.
     
    06:26
    Bjork se zpoza pravého kruhu prodral ke své první střele v NHL. A Sorokin poprvé v utkání zasahuje.
     
    07:20
    Utkání zatím sice není moc kouskované, respektive se příliš nepřerušuje, ale schází mu tempo a vůbec energie. I proto zatím byly k vidění jen dvě střely, což za bezmála sedm a půl minuty je hodně málo.
     
    08:15
    Změnit se to pokusil domácí Wahlstrom, ale před brankovištěm, kde byl tísněn bránícím protihráčem, netrefil Korpisalovu klec.
     
    09:11
    Hosté vyrazili k přečíslení tří proti dvěma, ale jejich akci scházela rychlost. Bemstrom se sice dostal mezi kruhy ke střele, ale ta byla pomalá, jednalo se spíš o pozdrav Sorokinovi, který přerušuje hru. Komerční pauza.
     
    09:46
    Korpisalo nic neriskoval a raději ukryl odražený kotouč pod svou lapačku. Bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    10:22
    Sorokin si poradil s výpadem hostujícího týmu a střelou Jennera zpoza levého kruhu. Komerční pauza.
     
    10:47
    Jenner zblokoval střelu soupeře od modré a mohl tím nastartovat protiútok a přečíslení tří proti dvěma. Jenže ve středním pásmu se tento kontr zasekl a hosté přišli o puk.
     
    11:20
    Dobrá souhra Columbusu s přihrávkou do levého kruhu k Emilovi Bemstromovi. Jeho střela z první ale byla sražena brankářem Sorokinem, který se stihl přesunout brankovištěm.
     
    11:31
    Kotouč skončil v hledišti. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    12:26
    Až za obranu se dostal Brock Nelson, dokonce se mu povedlo vyprodukovat kličku do bekhendu před Korpisalem, brankáře hostujícího týmu ale nepřekonal, když svou střelu poslal přímo do něj.
     
    13:00
    Zakázané uvolnění Islanders po nepřesné rozehrávce Pulocka.
     
    14:03
    Dlouhá a rozvážná kombinace Islanders v útočném pásmu. Nakonec se po objetí skoro celého okruhu v útoku odhodlal ke střele z levého kruhu Noah Dobson, Korpisalo ale kotouč pevně drží pod kontrolou a nepovolil dorážku. Komerční přestávka.
     
    14:24
    Sorokin, zasypán sprškou ledu, vyřešil rychlý protiútok Columbusu, který přišel po předchozím mírném tlaku do brankoviště Korpisala.
     
    15:40
    Pageau se snažil protečovat křižný pas směrem na branku, Korpisalo nakonec zasahovat nemusel.
     
    16:00
    Teď ale už ano. Mayfieldova střela se odrazila od brankáře hostů do nohy bránícího hráče Columbusu a zpět před Korpisala, který ale zareagoval pohotově a kotouč zaklekl.
     
    17:06
    Hra je znovu přerušena před brankou Korpisala, který už má na kontě osm zákroků. Oproti hodně slabému rozjezdu se nakonec oba týmy poměrně rozstřílely.
     
    17:27
    Blue Jackets se dopouští zakázaného uvolnění.
     
    17:36
    Parise, který padl k ledu a kopíroval cestu útočícího soupeře, srazil nohou střelu Jennera z levé strany a pomohl tím Sorokinovi.
     
    18:44
    Sillinger šikovně přihrál před kruhy na najíždějícího Gavrikova, tomu ale puk ujel a nepovedlo se mu ohrozit branku Sorokina.
     
    18:53
    Naopak rychlý protiútok Islanders přinesl střelu Cizikase zpoza levého kruhu. Korpisalo po zákroku přerušuje hru.
     
    19:53
    Ještě poměrně nebezpečná střela Cizikase, která prolětěla kolem bránícího Jennera, ale nakonec také kolem brankáře Korpisala a minula branku Columbusu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Islanders a Blue Jackets branku nepřinesla. Střelecky aktivnější byli domácí, kteří po úvodních dvaceti minutách vedou na střely 10-6.
     
    Další třetina začne přibližně v 02:31.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Po chybě v rozehrávce Islanders se Jenner dostal k nečekané střele, kterou ještě tečoval Gaudreau. Puk ale prolétl pouze na zadní mantinel.
     
    21:08
    Lee se od zadního hrazení dostal vedle branky, tlačil se do brankoviště, ale Korpisala nepodstřelil.
     
    21:16
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Alexandr Romanov – 2 min., držení.
     
    21:28
    Gaudreauova rána přeletěla branku Islanders a odrazila se od plexi zpět do hřiště.
     
    22:03
    Jenner operoval před brankou, když ale dostal přihrávku, nepovedlo se mu zakončit a musel s pukem odjet do prostoru.
     
    22:11
    Laineho centr před brankoviště se odrazil od bránícího hráče k Sorokinovi, který raději přerušuje hru.
     
    22:40
    Domácí vyhodili přes všechny čáry, Columbus se rychle do útoku vrátil, ale Islanders opět vyhazují.
     
    23:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Střelu zpoza kruhů dokázal nadvakrát dorazit za brankáře Sorokina COLE SILLINGER, který vsítil svou první branku v této sezoně! Asistence: Jegor Činachov, Jake Bean.
    23:09 Cole SILLINGER - 0:1
     
    23:51
    Posíleni úvodním gólem se hosté znovu vřítili do pásma soupeře a Gaudreau vytvořil hodně nebezpečný tlak na Sorokina, který těžkou situaci ustál. Columbus ale stále drží pozici v útočném pásmu.
     
    24:15
    Jenner střílel z prostoru v levém kruhu, trefil jen rameno Sorokina.
     
    24:29
    Tlak Columbusu nakonec vyřešil hvizd rozhodčího. Vhazovat se bude před brankou Sorokina.
     
    24:51
    Buly vyhráli domácí a rozehráli postupný útok, na jeho konci se Brock Nelson dostal ke střele přes bránícího protihráče. Korpisalo neměl ideální výhled, puk ale zachytil.
     
    25:23
    Přihrávku na útočnou modrou dokázal Sillinger zachytit a rychlostí blesku se prodrat skrz obranu do levého kruhu. Jeho zakončení vyrazil Sorokin ramenem až do ochranné sítě.
     
    26:10
    Komerční přestávka.
     
    26:54
    Olivier se mezi kruhy prosadil ke střele, Sorokin dokázal kotouč odrazit do bezpečí. Ve druhé třetině je zatím Columbus jasně lepším týmem.
     
    27:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vše ale může změnit jeden útok! Výborná přihrávka od modré čáry našla na levé straně brankoviště BROCKA NELSONA, který puk protečoval za záda bezmocného Korpisala, jemuž nepomohl ani obětavý skok brankovištěm. Asistence: Scott Mayfield, Sebastian Aho.
    27:27 Brock NELSON - 1:1
     
    27:59
    Christiansen se prokličkoval až do levého kruhu a vyzval střelou zápěstím Sorokina k zákroku.
     
    29:00
    Utkání se pomalu blíží ke své polovině. Nejen, že je vyrovnáno na góly, ale v tuto chvíli i na střely. 16-16.
     
    30:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zaváhání obrany Islanders dokonale využil EMIL BEMSTROM! Přihrávku Beana z vlastního pásma poblíž útočné modré sklepnul na Bemstroma Nyquist a švédský útočník se mezi dvěma obránci vřítil před branku Sorokina, kterého překonal po kličce do bekhendu. Asistence: Gustav Nyquist, Jake Bean.
    30:15 Emil BEMSTRÖM - 1:2
     
    30:50
    Palmieri se snažil prosadit mezi kruhy, branku Columbusu ale neohrozil, protože trefil pouze protihráče před sebou.
     
    31:52
    Dlouhý úsek bez přerušení. Další příležitost domácího celku, která ale dopadla stejně jako Palmieriho. Martin trefil mezi kruhy pouze bránícího Beana.
     
    32:20
    Nakonec ale Korpisalo zasahovat musel, když se ke střele mezi kruhy prodral tentokrát Beauvillier.
     
    32:38
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Liam Foudy – 2 min., hákování.
     
    Komerční pauza.
     
    33:04
    Prudkou střelu Barzala z levé strany vyrazil Korpisalo před sebe, dorážku ale nedopustil, když puk následně přikryl lapačkou.
     
    33:28
    Jedovatá rána Dobsona od modré čáry, Korpisalo vyráží puk mimo brankoviště. Domácí se dál drží v útočném pásmu.
     
    33:45
    Další dvě střely Islanders v rychlém sledu. Columbusu se nadále nedaří osvobodit se!
     
    34:02
    Jeden z hráčů Blue Jackets je dokonce bez hokejky. Islanders dál drží útočné pásmo!
     
    34:38
    Až nyní je hra přerušena, když Dobsonovu střelu drží Korpisalo na své hrudi. To byl velký tlak na Columbus, který byl celé dvě minuty uzamčen ve svém pásmu, nakonec to ale zvládnul, zejména díky skvělé práci Korpisala. Komerční pauza.
     
    35:20
    Islanders se i po krátké pauze snažili nadále působit hodně aktivně, nakonec ale po ráně Pelecha od modré o útočné pásmo přichází.
     
    35:35
    Rychlý návrat domácích do útočného pásma. Wahlstrom se prodral mezi kruhy, trefil ale jen nohu protihráče.
     
    35:56
    Po buly v útočném pásmu bleskově vypálil Mayfield, ani on ale nenašel recept na Korpisala, který se v posledních minutách překonává.
     
    36:50
    Útočný výpad hostujícího Robinsona, kotouč byl sražen do ochranné sítě. Columbus se v posledních minutách k útočení moc nedostává, naopak s vypětím všech sil brání těsné vedení.
     
    37:27
    Moc nechybělo, aby Roslovic těžil z vysokého obloučku, který jeho spoluhráč odpálil z vlastního pásma. Roslovic byl sice u puku v útočné třetině první, ale nebyl už v dobrém úhlu, navíc byl tísněn obráncem, a tak jeho střelu Sorokin vyrazil.
     
    37:56
    Sorokin musel znovu zasahovat, tentokrát proti Foudymu. Raději přerušil hru.
     
    38:59
    Prudká rána Pelecha od modré byla nejspíš před brankou Korpisala ještě tečována, finský brankář ale další tlak soupeře zatím ustává.
     
    39:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácím daří vyrovnat! Korpisalo zasáhl proti střele Aha z levého kruhu, puk ale odrazil jen do pravého kruhu, kam si sjel BROCK NELSON, který kotouč doráží do odkryté klece. Asistence: Anders Lee, Sebastian Aho.
    39:15 Brock NELSON - 2:2
     
    39:46
    Domácí pokračují v tlaku na Korpisala, který musel ustát další dvě střely Baileyho. Další gól odmítá inkasovat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco v první třetině branka nepadla, ve druhé třetině byly k vidění čtyři. Skóre otevřel Columbus, který ve 24. minutě využil přesilovou hru, ale z vedení se přiliš dlouho neradoval. Na gól Sillingera totiž po třech a půl minutách reagoval domácí Nelson. Hosté se následně dostali do vedení ještě jednou, když se v polovině utkání prosadil Bemstrom, ale ani tento náskok nakonec Columbusu nevydržel. O vyrovnání se znovu postaral Brock Nelson.
     
    Další třetina začne přibližně v 03:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Sorokin zůstává otřesený po střele a střetu s Lainem. Rozhodčí poměrně dlouho vyčkávali s přerušením hry. Laine sice po kličce mířil mimo brankoviště, byl ale trefen Pelechem a v pádu trefil Sorokina nohou do hlavy.
     
    40:36
    Vypadá to, že Sorokin bude v pořádku a bude moci nadále chytat.
     
    40:51
    Blue Jackets se dostali do postavení mimo hru.
     
    40:57
    Hra je nyní kvůli technickým problémům s plexisklem u střídačky Islanders přerušena a dochází k úpravě problémového místa.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Jake Bean – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    41:37
    Hosté rychle vyhodili puk až za branku Islanders.
     
    42:02
    Povedená kombinace domácích, kterou mohl zpoza pravého kruhu zakončovat Nelson. Kotouč mu ale sjel po čepeli.
     
    42:37
    Tentokrát se už Nelson k ráně dostal, Pageau se navíc snažil dorážet před brankovištěm. Korpisalo ustál těžké chvíle a jeho spoluhráči vyhodili do středního pásma.
     
    43:30
    Při návratu Beana na led se ještě Nelson snažil o jednu střelu, která ale neprošla skrz skupinu hráčů v mezikruží a byla sražena na zadní hrazení.
     
    44:43
    Hra se nyní velmi rychle přenáší ze strany na stranu. Islanders cítí, že mají momentum na své straně a rádi by se prodrali do vedení. Blue Jackets chtějí naopak převahu soupeře utnout.
     
    45:17
    Činachov střílel zpoza pravého kruhu, Sorokin v poklidu kotouč vyráží do bezpečí.
     
    46:01
    Komerční pauza.
     
    46:19
    Clutterbuck se dostal za obranu Columbusu, neměl ale dostatečnou rychlost. Kvůli tomu mu byl zezadu vypíchnut puk, a tak se útočník domácích vůbec nedostal do zakončení.
     
    47:10
    Další těžké chvíle pro Korpisala, který si rozhodně na nedostatek práce nemůže stěžovat. Na kontě už má 36 zákroků.
     
    47:19
    Jenner se tlačil ke střele mezi kruhy, Sorokin puk vyráží.
     
    47:26
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Adam Pelech – 2 min., krosček.
     
    48:00
    Domácí vyhodili sice puk ze svého pásma, ten se ale dotkl někoho na střídačce. Vhazovat se tak bude před brankou Sorokina.
     
    48:15
    Nic z toho, Mayfield vyvezl puk do středního pásma a nahodil směrem na Korpisala. Navíc se pak dostal ještě do šance forčekující Clutterbuck, se kterým měl Korpisalo, co dělat.
     
    49:00
    Gaunce byl zblokován bránícím Nelsonem, který vyhazuje kotouč přes všechny čáry.
     
    49:26
    Domácí v plném počtu.
     
    49:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přestože Islanders oslabení ubránili, nakonec stejně inkasují! Při svém debutu v NHL se prosadil MARCUS BJORK, který se dostal k odraženému puku na hranici pravého kruhu a prudkou ránou prostřelil Sorokina. Asistence: Emil Bemström, Gustav Nyquist.
    49:38 Marcus BJORK - 2:3
     
    51:10
    Ve středním pásmu se nepříjemně srazili Laine se Sillingerem. Zatímco Laine rychle vstal, jeho spoluhráč měl se vstáváním docela problémy a otřesen se odploužil na střídačku.
     
    51:58
    Hra je po zákroku Sorokina přerušena. Následuje komerční přestávka.
     
    52:08
    Velké trable Korpisala po střele Cizikase. Brankář Columbusu skončil na ledě vsedě, k jeho štěstí ale nedošlo k žádné dorážce.
     
    52:32
    Islanders se vrátili do útoku a štěstí zkoušel Clutterbuck. Korpisalo kotouč vyráží a následně se puk dostal mezi střídačky. Hra je přerušena.
     
    52:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se však povedlo vyrovnat! Mezi kruhy se za pukem prodral SCOTT MAYFIELD, který bekhendem kolem obránce zvedl kotouč do horní poloviny branky a především protipohybu Korpisala, který nedokázal na toto zakončení zareagovat. Takže je to 3:3! Asistence: Mathew Barzal, Oliver Wahlstrom.
    52:51 Scott MAYFIELD - 3:3
     
    54:09
    Postavení mimo hru, do kterého se dostali domácí. Komerční přestávka.
     
    54:51
    Činachov se sice uvolnil v pravém kruhu, svou střelou ale pouze orazítkoval zadní mantinel.
     
    55:25
    Korpisalo zachytil lapačkou střelu Pulocka z pravé strany. Přerušuje hru, neriskuje rozehrávku.
     
    55:46
    Rodící se útok Columbusu zastavilo postavení mimo hru.
     
    55:53
    Ofsajd je odpískán i na druhé straně při průniku Leeho do útočného pásma.
     
    56:26
    Barzal hledal svým křižným pasem na pravé straně Mayfielda, ten byl ale rychlejší, než potřeboval, a puk mu proletěl za záda.
     
    56:54
    Na druhé straně ledu se Olivier po obkroužení branky pokusil zakončit útok, Sorokin ale měl betony připravené.
     
    58:27
    Gaudreau poslal prudkou přihrávku před brankoviště Islanders, kde se po puku natahoval Jenner. Trefil ale jen lapačku Sorokina, který už měl kotouč pod kontrolou.
     
    59:01
    Poslední minuta základní hrací doby. Vše směřuje k prodloužení.
     
    59:20
    Mayfield vypálil od modré, branku Korpisala přestřelil a trefil jen plexisklo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rozhodčí signalizoval vyloučení na straně Columbusu, k tomu ale nakonec už nedojde. Přečíslení Islanders zakončil právě faulovaný ZACH PARISE, který si najel do levého kruhu, dostal přihrávku do jízdy a překonal přesouvajícího se Korpisala! Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Adam Pelech.
    60:39 Zach PARISE - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Columbus dělal, co jen mohl, ale na výhru proti Philadelphii navázat nedokázal. Proti Islanders sice hosté třikrát vedli, ve všech případech o vedení ovšem přišli a duel dospěl do prodloužení, ve kterém rozhodl rychlý protiútok po ose Pelech – Pageau – Parise. Poslední jmenovaný svým pátým gólem v sezoně strhnul vítězství na stranu domácích.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 46 – 29 | Přesilová hra: 0/2 – 1/2 | Trestné minuty: 4 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Ilja Sorokin (NYI) 26 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,7%, odchytal 60:39
    Joonas Korpisalo (CBJ) 42 zákroků, 4 OG, úspěšnost 91,3%, odchytal 60:39

    Česká a slovenská stopa
    V utkání se žádný český nebo slovenský hokejista nepředstavil.

    Tři hvězdy utkání
    1. Brock Nelson (NYI) 2+0
    2. Scott Mayfield (NYI) 1+1
    3. Sebastian Aho (NYI) 0+2 (04:15:27)

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 28. Nelson (Mayfield, Aho), 40. Nelson (Lee, Aho), 53. Mayfield (Barzal, Wahlstrom), 61. Parise (Pageau, Pelech) – 24. Sillinger (Činachov, Bean), 31. Bemström (Nyquist, Bean), 50. Bjork (Bemström, Nyquist)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Pulock, Pelech, Romanov, Dobson, Aho, Mayfield – Bailey (A), Wahlstrom, Barzal – Lee (C), Beauvillier, Nelson – Palmieri, Parise, Pageau – Cizikas, Clutterbuck (A), M. Martin.
    Tréner: Lane Lambert

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Peeke, Gavrikov, Bayreuther, Bean, Bjork, Christiansen – J. Gaudreau, Jenner (C), Laine – Nyquist (A), Bemström, Roslovic – Činachov, E. Robinson, Sillinger – Foudy, Gaunce, Olivier.
    Tréner: Brad Larsen

    Rozhodca: Chmielewski, O'Donnell – Deschamps, Baker

    Diváci: 17 255