Florida – Edmonton 2:4 (kon.) | NJ Devils – Arizona 4:2 (kon.) | Buffalo – Boston 1:3 (kon.)
Montreal – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Toronto – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (po pr.)
Nashville – NY Rangers 2:1 (kon.) | Colorado – Carolina 4:1 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.)
Vegas – St. Louis 2:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:2 (kon.) | LA Kings – Detroit 4:3 (kon.)
Philadelphia – Dallas 1:5 (kon.)
koniec po predl.
Montreal Canadiens
5:4 (1:0, 0:2, 3:2 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Nedeľa 13.11.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:03 Mike Hoffman (MTL) - 5:4
     
    61:03
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Po 63 sekundách Montreal skóruje v predĺžení! Domáci sa na pár prihrávok dostali do útočného pásma, Dach dostal krížnu prihrávku, mohol strieľať, no neulakomil sa, prihral k žŕdke MIKEOVI HOFFMANOVI, ktorý trafil malý priestor medzi Jarryho betónom a tyčkou.
    Asistencia: K. Dach
    54:42 Sean Monahan (MTL) - 4:4
     
    54:42
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Hráči Montrealu si vymenili niekoľko prihrávok, z osi klziska prišla strela Drouina, ktorú Jarry vyrazil pred seba, SEAN MONAHAN mu clonil a napokon si počkal aj na dorážku a doklepol puk do siete.
    Asistencie: J. Drouin, K. Dach
    54:02 Brock McGinn (PIT) - 3:4
    54:02 3:4
     
    54:02
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Nedáš-dostaneš. Pittsburgh vyhral buly v obrannom pásme, Carter potiahol puk cez celé ihrisko a naservíroval ho BROCKOVI MCGINNOVI, ktorý bez problémov skóruje do odkrytej brány.
    Asistencia: J. Carter
    44:09 Nick Suzuki (MTL) - 3:3
     
    44:09
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Montreal uzavrel pri mantineli útočné pásmo, NICK SUZUKI následne dostal prihrávku medzi kruhy, mal pomerne veľa času, prvé zakončenie bekhendom mu nevyšlo, trafil brániaceho hráča, no puk sa k nemu dostal znova a tentokrát Suzuki nemal problém trafiť odkrytú bránu.
    43:19 Jevgenij MALKIN - 2:3
     
    43:19
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Vyrovnaný stav dlho neplatil, Pittsburgh sa znova ujíma vedenia. Petry vyhral súboj o puk na zadnom mantineli, prihral na kruh Zuckerovi, ktorý to bekhendom hodil pred bránu, tam puk do brány šikovne usmernil JEVGENIJ MALKIN.
    Asistencie: J. Zucker, J. Petry
    40:49 Cole CAUFIELD - 2:2
     
    40:49
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Hráči Montrealu vyhrali osobné súboje pri mantineli, Guhle prihral na modrú COLEMU CAUFIELDOVI, ktorý hneď nahadzoval puk na bránu, Jarry vôbec nič nevidel, nachádzala sa pred ním dvojica hráčov a puk skončil v jeho bránke.
    Asistencie: K. Guhle, N. Suzuki
    23:29 Rickard RAKELL - 1:2
     
    23:29
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Montreal nedostal puk z vlastnej tretiny, Pettersson do neho buchol príklepom, Allena pomýlil teč RICKARDA RAKELLA a už nestihol zareagovať. Puk skončil v ľavom hornom rohu jeho brány.
    Asistencie: M. Pettersson, J. Zucker
    21:46 Jeff PETRY - 1:1
     
    21:46
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Pittsburgh napokon presilovku využíva. Hostia po krátkych prihrávkach dostali hru za bránku Montrealu, Rakell spoza nej prihrával do predbránkového priestoru, JEFF PETRY správne nastavil hokejku a oblúčikom tečoval puk za chrbát Allena.
    Asistencie: R. Rakell, J. Zucker
    01:48 Josh Anderson (MTL) - 1:0
     
    01:48
    Montreal Canadiens dáva gól!
    Montreal ide pomerne jednoducho do vedenia. JOSH ANDERSON získal puk v útočnom pásme, potiahol ho na os a nahodil na bránu, puk skončil za prekvapeným Jarrym!

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 2. J. Anderson, 41. Caufield (Guhle, Suzuki), 45. Suzuki, 55. Monahan (Drouin, Dach), 62. Hoffman (Dach) – 22. Petry (Rakell, Zucker), 24. Rakell (M. Pettersson, Zucker), 44. Malkin (Zucker, Petry), 55. McGinn (Carter)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Savard, Guhle, Xhekaj, Edmundson (A), Kovacevic, Harris – Dach, Suzuki (C), Caufield – J. Anderson, Monahan, Dadonov – Gallagher (A), Dvorak, Hoffman – Armia, Evans, Drouin.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), M. Pettersson, Petry, Dumoulin, Rutta, Ruhwedel – Rust, Crosby (C), Guentzel – Rakell, Malkin (A), Zucker – Heinen, Carter, McGinn – Archibald, Poehling, Kapanen.