Manchester City – Brentford 1:2 (kon.) | Bournemouth – Everton 3:0 (kon.) | Liverpool – Southampton 3:1 (kon.)
Nottingham – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Tottenham – Leeds 4:3 (kon.) | West Ham – Leicester 0:2 (kon.)
Newcastle – Chelsea 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Arsenal 0:2 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
4:3 (1:2)
Leeds United
cz Sobota 12.11.2022, 16:00 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 16. kolo
Predzápasové kurzy
    83. Rodrigo BENTANCUR - 4:3
     
    83
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat jako hrom! Ještě pár minut zpět Spurs prohrávali, ale nyní poprvé v zápase vedou! Skvěle to na pravé straně udělal Kulusevski, který po individuální akci připravil míč před poloprázdnou branku pro RODRIGA BENTANCURA a ten dokonává obrat. Asistence: Dejan Kulusevski.
     
    81
    Tottenham právě vstřelil branku!
    I potřetí je vyrovnání! Centr Dohertyho se sice hostům podařilo odvrátit, jenže jen do prostoru, kde byl postavený RODRIGO BENTANCUR a ten po rychlém zpracování tvrdou střelou propálil Mesliera.
    76. RODRIGO - 2:3
     
    76
    Leeds právě vstřelil branku!
    Aktivita ve druhém poločase nezůstala bez odezvy. Hostující fotbalisté získali balon na polovině hřiště a dokázali díky dvěma rychlými přihrávkami dostat do šance RODRIGA, který se trefil nádhernou ránou ke vzdálenější tyči. Asistence: Marc Roca.
    51. Ben DAVIES - 2:2
     
    51
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hosté nyní měli obrovskou smůlu! Nejprve spálil velkou šanci Kane, ale balon se od Kristensena odrazil na hranici šestnáctky, kde se do něj tvrdě opřel BEN DAVIES a s notnou dávkou štěstí prostřelil Mesliera!
    43. RODRIGO - 1:2
     
    43
    Leeds právě vstřelil branku!
    Ačkoliv hosté neohrozili branku přímo z rohu, dokázali odvrácený míč šikovně hlavičkou poslat zpět do vápna. Tam se nemýlil RODRIGO, který se z voleje opřel do balonu a krásnou střelou propálil Llorise! Asistence: Rasmus Kristensen.
    25. Harry KANE - 1:1
     
    25
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tři rohy v řadě měli k dispozici fotbalisté Tottenhamu a právě ten poslední se ujal. Míč znovu mířil k bližší tyči a velkou chybu vytvořil Meslier, který jen vyboxoval balon do prostoru, kde stál HARRY KANE a ten po rychlém zpracováním vyrovnal. Spurs nyní měli velké štěstí, gólu předcházel faul, který sudí Salisbury přehlédl.
    10. Crysencio SUMMERVILLE - 0:1
     
    10
    Leeds právě vstřelil branku!
    Kometa posledních týdnů se znovu trefila! A to již čtvrtý zápas v řadě! Akci založil Aaronson, který se nenechal odstavit a poslal kolmici kupřed. CRYSENCIO SUMMERVILLE převzal šikovnou přihrávku mezi stopery domácích a po rychlém zpracování překonal i Llorise. Asistence: Brenden Aaronson.

    Ondřej Krásný

    Góly: 25. Kane, 51. Davies, 81. Bentancur, 83. Bentancur (Kulusevski) – 10. Summerville (Aaronson), 43. Rodrigo (Kristensen), 76. Rodrigo (Roca)

    Karty:   57. Bentancur (TOT) – 49. Roca (LDS), 71. T. Adams (LDS)   87. T. Adams (LDS)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:7.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Dier, Lenglet (57. D. Sánchez), Davies – Emerson Royal (57. Doherty), Höjbjerg, Bentancur, Perišić – Kulusevski (90. Moura), Kane, Richarlison (69. Bissouma).
    Náhradníci: Forster – Gil, Skipp, Spence, Tanganga.

    Tréner: Antonio Conte

    Leeds United: Meslier – Kristensen (89. M. Fernández), Koch, Cooper (C), Struijk – T. Adams, Roca (79. Ayling) – Gnonto (46. S. Greenwood), Aaronson, Summerville – Rodrigo (89. Gelhardt).
    Náhradníci: Robles – Firpo, Llorente, Gyabi, Perkins.

    Tréner: Jesse Marsch

    Rozhodca: Salisbury – Mainwaring, Eaton – Scott