Trnava – Humenné 4:2 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC 19 Humenné
Pondelok 07.11.2022, 17:30 • Zimný štadión Trnava • JOJ Šport Slovenský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Trnava potvrdila domácu silu a poradila si s aktuálnym lídrom súťaže aj v rámci semifinále Slovenského pohára. Do odvety v Humennom pôjdu Gladiátori s dvojgólovým náskokom. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:44:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Jacko chcel ešte prehovoriť a vykresať iskru nádeje. Hollý bol však v správny čas na správnom mieste.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:07
    Gladiátori sa vysporiadali s tlakom a doviedli hru do útočnej tretiny! V nej definitívne nezaklincoval súpera Alex Kupka, keď nezasiahol hornú časť Krasanovského bránky!
     
    56:40
    Súvislý tlak, ktorému teraz čelia Trnavčania! Humenné chytilo druhý dych a všetko dáva do útočenia!
     
    55:48
    Humenné dáva gól! Jurák si spytuje svedomie, pretože postával pred Hollým a sledoval situáciu za sebou. Napokon sa ale nechal vytiahnuť von. JAKUB RAGAN ostal medzi kruhmi a nekompromisne skóruje. Asistencia: Norbert Miškuf.
     
    55:19
    Krasanovský nepúšťa piaty gól domácim! Tóth mu to dvíhal okolo hlavy, ale český gólman zastavil pokus ramenom!
     
    55:08
    Ščurko nebezpečne strieľal! Hollý bol však ďaleko od toho, aby vyťahoval puk zo siete!
     
    52:31
    Trnava dala gól! Domáci hokejisti rozobrali defenzívu východniarov. Veľký podiel na tom mal Antonov, ktorý na seba nalákal troch Humenčanov a ROMAN KUKUMBERG ST. osamotený pokoril Krasanovského. Asistencia: Vladimir Antonov.
     
    52:28
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.
     
    51:26
    Presilovkový kolotoč Trnavy. Kukumberg hľadal pred bránkou Schmidta, ktorý sa tam presunul z čiary. Puk sa odrazil od jeho päty.
     
    50:28
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    Borov – 2 min., podrazenie.
     
    50:15
    Gladiátori sa budú pripravovať na presilovku. Faulovaný bol Marco Ejem, ale Trnavčania ešte nedovolil hosťom prerušiť hru.
     
    50:00
    Trnava vedie 3:1. Je tak blízko k výhodnému výsledku pred decembrovou odvetou pod Vihorlatom. Pohárový duel vstupuje do posledných desiatich minút riadneho hracieho času.
     
    48:25
    Trnava dala gól! VLADIMIR ANTONOV ihneď reagoval švihom po vhadzovaní, na ktorom uspel matador Kukumberg. Krasanovský nemal šancu zakročiť. Asistencia: Roman Kukumberg st.
     
    48:14
    Okoličány išiel nebojácne okolo Glazkova do gólovej pozície! Ruský obranca ho vyhnal do strany, a tak prišiel ešte jeden pokus! Vyznamenal sa Krasanovský!
     
    47:30
    Humenský krídelník Kristián Horvát skončil na mantineli. Poriadne to zahučalo. Odchovanec prešovského hokeja je ale v poriadku a aj rozhodcovia vyhodnotili, že to nebol faul.
     
    46:59
    Juraj Hollý zachytil strelu zápästím od Farkaša.
     
    46:13
    Safaralejev podržal Zemplínčanov v pásme. Spoliehal sa, že mu pomôže Jacko, čo sa na chvíľu darilo, no vzápätí poslal do problémov Marcinka a nasledovala strata tretiny.
     
    44:50
    Denis Markuš po vyšachovaní trnavských obrancov išiel do tvrdej strely zvnútra pravého kruhu. Pokus prepadol Hollému popod pazuchu.
     
    44:05
    Krajňák vystrelil z modrej čiary na Hollého lapačku. Hneď na to Glazkov výborne nabil Stripaiovi, no zadunel iba zadný mantinel.
     
    43:27
    Aktuálne je to zakázané uvoľnenie zo strany Humenného. Po Kukumbergovom tlaku do bránky muselo prísť vyhodenie cez všetky čiary.
     
    42:24
    Bodnár korčuľoval, čo mu sily stačili a ešte sa poriadne natiahol za pridlhou nahrávkou. Zakázané uvoľnenie a sťahovanie sa pred Hollého.
     
    41:25
    Roman Kukumberg strieľal z pravého uhla. Krasanovský bol na okamih bez hokejky, ale strelecký pokus skúseného kozáka obtrel bočnú sieť.
     
    40:33
    Juraj Hollý vyriešil situáciu k spokojnosti. Zemplínčania boli nakorčuľovaní s trojicou útočníkov. Kombinovali dvaja Filipovia – Vaško s Vrábeľom.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 19:10.
     
    V porovnaní s prvou tretinou bola druhá už o góloch. O jeden viac ich dala domáca Trnava, ale vôbec nie je nič rozhodnuté.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:01
    Holovič ešte sa pokúsil podstreliť Krasanovského z úrovne bránkovej čiary po nahrávke Juráka. Bolo vidieť, že s týmto nepočítal, preto aj to zakončenie tak vyzeralo.
     
    37:24
    Tvrdú bombu Safaralejeva zneškodnil brankár Hollý! Následne jeho obranca odpaľoval čo najďalej!
     
    35:41
    Za domácim Kupkom korčuľovali dvaja hostia v snahe zabrániť mu prejsť ku Krasanovskému. Trnavský útočník bol však v postavení mimo hry.
     
    35:02
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.
     
    33:59
    Jurák svojím projektilom zazvonil na hornú žŕdku!
     
    33:02
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    Ragan – 2 min., sekanie.
     
    32:49
    Trnavčania si sami zavarili. Hollý vyšiel za pukom za bránku, kde však prišiel jeden z jeho spoluhráčov a vznikal problém pre domácich. Hollý sa vrátil medzi žrde a hneď ho zamestnal bombou Ťavoda.
     
    31:04
    Humenné dáva gól! Parádna reakcia Zemplínčanov, ktorá prichádza takmer okamžite. Glazkov povozil Trnavu. Vaškova pohotová strela bola vyrazená Hollým, ale IGOR SAFARALEJEV následne zasiahol ľavý vinkel. Asistencie: Ivan Glazkov a Filip Vaško.
     
    30:15
    Trnava dala gól! Trnavský kapitán ROMAN JURÁK bol poslaný do nájazdu krásnym pasom cez celé klzisko. Geniálne oklamal Filipa Krasanovského, ktorého musel zahanbiť. 2:0 pre Gladiátorov. Asistencia: Dávid Okoličány.
     
    28:56
    Bodnár pretlačil vracajúceho sa Marcinka, ktorý išiel pomáhať svojmu brankárovi! Ešte predtým sa presunul puk na Kupku a Krasanovský mu doslova ukázal semaforom, že má jeho strelu v náručí!
     
    28:22
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.
     
    27:39
    Kukumberg dokázal prihrať Antonovovi popod humenské hokejky. Trnavský legionár vypálil z pokľaku, no nešlo to na bránku Humenného.
     
    27:07
    Roman Jurák ako obranca naznačil tvrdý náprah, ale posúval Holovičovi. Pokus bol pomerne slušný, ale letel do stredu brány na čakajúceho Krasanovského.
     
    26:31
    Prvú strelu v početnej výhode zaznamenal pravák Marcel Holovič. Hostia mu to nadvihli až na ochrannú sieť.
     
    26:22
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    hráčska lavica Humenné – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    24:49
    Trnava hrá s piatimi hráčmi.
     
    24:19
    Martin Krajňák elegantne prešiel cez trnavskú obranu a vypýtal si súboj s Hollým zoči-voči! Chýbali centimetre, aby to zakončil k pravej žŕdke!
     
    23:23
    Pekné prevedenie akcie v presilovke. Lenďák dobre spolupracoval s Filipom Vaškom, ktorému stačil malý priestor na ideálnu strelu. Hollý vytasil betóny.
     
    22:49
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Kupka – 2 min., hákovanie.
     
    22:49
    Safaralejev je vždy nezastaviteľný a poriadne nepríjemný pre súperov. Pretlačil sa z pravého rohu až do predbránkového priestoru. Triafať cieľ nestačil, pretože mu Kupka nadvihol hokejku nedovoleným spôsobom.
     
    22:00
    Trnava dala gól! RONALD DVONČ si poradil s bekhendovým zakončením. Krasanovský nemal pri sebe betóny, a tak Humenčania pykajú. Asistencie: Vladimir Antonov a Roman Kukumberg st.
     
    20:56
    Príliš dlho trvala rozohrávka domáceho Buláka, ktorý sa zaparkoval za brankára Hollého. Po dlhom premýšľaní zakladal útok po ľavej strane, ktorý však nikam neviedol.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Druhá tretina sa začne o 18:20.
     
    Juraj Hollý a Filip Krasanovský sú spoľahliví. Hokej je obojstranne rýchly a doteraz prinášal zaujímavé sledovanie. Otázka však znie, kto pôjde prvý do vedenia.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:09
    Krasanovský neudržal koncovku Okoličányho! Z prvého pohľadu to vyzeralo, že puk mu prepadol za chrbát! Nakoniec išiel okolo tyčky na zadný mantinel!
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    16:47
    Hollý si poradil s pokusom Vrábeľa!
     
    16:38
    Trnava hrá s piatimi hráčmi.
     
    14:38
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Kupka – 2 min., hákovanie.
     
    14:38
    Fantastický samostatný výpad Jakuba Ragana! V jeho prípade to nebolo prvý raz v ročníku! Ručnú brzdu musel zaťahovať v poslednej chvíli Alex Kupka! Trnava pôjde do štyroch!
     
    13:24
    Humennému hrozilo nebezpečenstvo. Vzadu ostal ako sám vojak v poli obranca Matej Jacko. Košičan však poctivo cúval s domácou dvojicou a v závere upratal hokejkou prihrávku Juráka na Okoličányho.
     
    12:31
    Východniarom spôsoboval vrásky na čele aktívny Kupka. Líder situáciu zvládol a snaží sa dostať hru do útočného pásma.
     
    10:49
    Ragan miešal puk za trnavskou bránkou. Pred Jurajom Hollým bolo rušno, a tak sa rozhodol vhodiť tam žabku do lesu hráčov. Trochu sa to poodrážalo a napokon sa puk vykotúľal do bezpečia.
     
    09:41
    Holovič ťažil z nadobudnutých skúseností. Jednoducho prešiel za útočnú modrú čiaru a skúšal to trafiť okolo ľavého betónu humenského brankára. Smer puku bol mierne zmenený.
     
    08:50
    Veľmi aktívny hokej produkujú súperi v Trnave. Najmä domáci sú pri väčšej chuti, hoci to ešte nezdokumentovali gólmi. Urban namieril do dobre postaveného Krasanovského po prehľadnej práci Kupku.
     
    07:48
    Vaško mal možnosť poslať Zemplínčanov do vedenia! Z druhej žŕdky nedokázal ohroziť Hollého cez Korímovu čepeľ!
     
    07:34
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.
     
    06:45
    Krasanovský je oporou prvoligového lídra. Zmocnil sa šance, ktorú mal ruský hokejista Antonov.
     
    06:13
    Dávid Okoličány sa skoro preštrikoval do pozície na zakončenie. Humenčania ho pohybom vytiahli na modrú čiaru.
     
    05:34
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    Vaško – 2 min., sekanie.
     
    04:58
    Miškuf išiel tvrdo na Koríma, ktorého prišpendlil na mantinel! Bolo to čisté! Trnavský obranca si následne vybral za svoju obeť Farkaša! Ani v tomto prípade to nebolo nič nedovolené!
     
    04:09
    Ladislav Ščurko využil nepozornosť protihráčov v obrannej tretine! Dostal puk pred bránkovisko, no nezrodila sa strela na Hollého!
     
    03:41
    Domáci brankár Hollý zaznamenáva úspešný zákrok. Ragan sa presúval pred jeho svätyňu a vystrelil na neho Martin Krajňák. Prerušená hra.
     
    03:08
    Zakončovateľ Safaralejev sa už rozbiehal od červenej čiary a mal v úmysle predrať sa do streleckého pokusu po ľavom krídle. To sa mu nepodarilo praktizovať.
     
    01:22
    Kupkovi pomohol do útočného pásma Urban. Puk putoval po mantineli za súperovu bránku. Ocitol sa tam Glazkov, ktorý vypomáha Zemplínčanom z Michaloviec pri lazarete v defenzíve.
     
    00:44
    Antonov pripravoval streleckú pozíciu veteránovi Kukumbergovi, keď na seba naviazal Humenčanov a medzi kruhmi vznikla medzera. Krasanovský rýchlo chňapol po puku.
     
    00:19
    Hra musela byť prerušená. Prilba spadla z hlavy brankára Filipa Krasanovského. Nasleduje vhadzovanie po jeho ľavej ruke.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Gladiators Trnava: Hollý – Korím, Bulák, Maarnela, M. Ejem, Rašin, Schmidt, Kocúr, Kliment – Okoličány, Holovič, Jurák – Bodnár, R. Kukumberg st., Antonov – Deneš, Kupka, R. Dvonč – Urban, Tóth.
    Tréner: Martin Baran.

    HC 19 Humenné: Krasanovský – Jacko, Lenďák, Ťavoda, J. Marcinko, Glazkov, Stripai – Vaško, Vrábeľ, Safaralejev – Ragan, M. Krajňák, Horvát – Lačný, D. Markuš, Ščurko – Borov, Farkaš, Miškuf.
    Tréner: Andrej Parfjonov.

    Rozhodca: Krajčík, Crman – Jurčiak, Klejna.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 1. semifinále JOJ Šport Slovenského pohára medzi Trnavou a Humenným.

    HK Gladiators Trnava

    Trnavčania postúpili do tejto fázy súťaže ako druhý tím zo základnej A-skupiny, kde nazbierali šesť bodov. Počas skupinového účinkovania podľahli len Žiline a poradili si s Púchovom aj Skalicou.

    HC 19 Humenné

    Humenčania zvíťazili v základnej B-skupine. S extraligovým Prešovom uhrali remízu 1:1 a rozuzlenie nepadlo ani v nájazdoch. Ligových súperov z Brezna a Martina zdolali 3:1, respektíve 3:0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. R. Dvonč (Antonov, R. Kukumberg st.), 31. Jurák (Okoličány), 49. Antonov (R. Kukumberg st.), 53. R. Kukumberg st. (Antonov) – 32. Safaralejev (Glazkov, Vaško), 56. Ragan (Miškuf)


    HK Gladiators Trnava: Hollý – Korím, Bulák, Maarnela, M. Ejem, Rašin, Schmidt, Kocúr, Kliment – Okoličány, Holovič, Jurák – Bodnár, R. Kukumberg st., Antonov – Deneš, Kupka, R. Dvonč – Urban, Tóth.
    Tréner: Martin Baran.

    HC 19 Humenné: Krasanovský – Jacko, Lenďák, Ťavoda, J. Marcinko, Glazkov, Stripai – Vaško, Vrábeľ, Safaralejev – Ragan, M. Krajňák, Horvát – Lačný, D. Markuš, Ščurko – Borov, Farkaš, Miškuf.
    Tréner: Andrej Parfjonov.

    Rozhodca: Krajčík, Crman – Jurčiak, Klejna.