Nemecko – Česko 6:8 (kon.) | Slovensko – Nórsko sk 7:6 (kon.)
koniec
Slovensko
7:6 (2:3, 4:0, 1:3)
Nórsko
Nedeľa 06.11.2022, 17:00 • Swiss Life Arena (Zurich) • Majstrovstvá sveta mužov
     
    59:40
    Nórsko dalo gól!
    Nóri nakoniec využívajú presilovku, keď po dobrej prihrávke dokázal strelou z prvej prekonať Kohúta MARKUS LINDGJERDET. Záver zápasu tak bude ešte veľmi napínavý.
    Asistencia: M. Pedersen
     
    57:39
    Nórsko dalo gól!
    PATRICK HJEMGARD už z tejto jasnej pozície nezaváhal a z polovice odkrytú bránu po peknej prihrávke už trafil. Nóri tak znižujú na 5:7 a na vyrovnanie majú ešte niečo vyše dve minúty.
    Asistencia: O. M. Olesen
     
    53:06
    Slovensko dalo gól!
    MICHAL DUDOVIČ teraz dostal skvelú prihrávku rovno pred bránu od Pažáka. Dudovič potom prudkou strelou dokázal rozvlniť sieť a zavŕšil svoj hetrik.
    Asistencia: M. Pažák
     
    51:51
    Nórsko dalo gól!
    DANIEL GIDSKE využil pri svojom protiútoku nedôraznosť v našej obrane a po nenápadnej strele zo strednej vzdialenosti prekonal nášho brankára. Nóri sa tak vďaka tomuto gólu dostávajú späť do hry.
    Asistencia: M. Normann
     
    39:51
    Slovensko dalo gól!
    Michal Dudovič teraz ukázal svoj prehľad na ihrisku a peknou prihrávkou cez stred ihriska teraz našiel úplne voľného LUKÁŠA UJHÉLYIHO. Ten potom zakončením z prvej prekonal Jelsnesa už po šiestykrát v dnešnom duely a vedieme tak 6:3.
    Asistencia: M. Dudovič
     
    33:59
    Slovensko dalo gól!
    MICHAL DUDOVIČ dokázal z voleja trafiť letiacu prihrávku Gašparíka. Jeho prudký pokus už Jelsnes nedokázal zastaviť a Slovensko tak predsa len vedie o dva góly.
    Asistencia: R. Gašparík
     
    30:55
    Slovensko dalo gól!
    Na ľavej strane ihriska dostal prihrávku do voľného priestoru Ladislav Gál. Jeho strela z prvej potom mierila rovno do pravého horného rohu bránky a Slovensko tak vedie už 4:3.
     
    22:42
    Slovensko dalo gól!
    MICHAL DUDOVIČ dostal prihrávku pred bránu a z krkolomnej pozície dokázal backhandom loptičku doklepnúť do siete. Zápas je tak vyrovnaný a začínať sa môže odznova.
    Asistencia: L Gál
     
    19:55
    Slovensko dalo gól!
    Prakticky z ničoho teraz RONALD GAŠPARÍK nájsť kúsok priestoru medzi hromadou tiel nórskych hráčov a šikovnou strelou prepálil aj brankára Jelsnesa. Prvá tretina tak nakoniec skončí pomerne vyrovnane.
    Asistencia: M Dudovič
     
    15:15
    Slovensko dalo gól!
    Gašparík dokázal spoza brány prihrať do skvelej pozície LADISLAVOVI GÁLOVI, ktorý sa už nemýlil a presnou strelou k tyčke strieľa prvý slovenský gól v dnešnom zápase.
    Asistencia: R. Gašparík
     
    12:50
    Nórsko dalo gól!
    Po nahodení loptičky na bránu z väčšej vzdialenosti sa podarilo MARKUSOVI LINGJERDETOVI tečovať loptičku do brány a Nóri tak vedú nad Slovenskom už 3:0.
    Asistencia: K. Kronberg
     
    08:00
    Nórsko dalo gól!
    JOACHIM TERJESEN si teraz prebral dobrú prihrávku od Pedersena a peknou strelou prekonal brankára Klobučníka po druhýkrát v dnešnom zápase.
    Asistencia: M. Pedersen
     
    04:19
    Nórsko dalo gól!
    FREDRIK FRAFJORD dostal dobrú prihrávku na pravej strane ihriska, kde bol prakticky nechránený. Odtiaľ potom vyslal presnú strelu k vzdialenejšej tyči a Klobučník ostal bezmocný.
    Asistencia: M Hamrin

    Martin Kožiak

    Góly a asistencie: 16. Gál (Gašparík), 20. Gašparík (Dudovič), 23. Dudovič (Gál), 31. Gál (Dudovič), 34. Dudovič (Gašparík), 40. Ujhélyi (Dudovič), 54. Dudovič (Pažák) – 5. Frafjord (Hamrin), 8. Terjesen (Pedersen), 13. Lingjerdet (Kronberg), 52. Gidske (Normann), 58. Hjemgard (Olesen), 60. Lindgjerdet (Pedersen)


    Slovensko: Kohút (Klobučník) – Bačinský, Cvacho, Dudovič, Gál, Gašparík, Hatala, Kelemen, Košarišťan, Kozák, Kubovič, Kvasnica, Mirt, Miške, Nehila, Pažák, Ujhélyi, Virga
    Tréner: R. Mrazek

    Nórsko: Jelsnes (Halvorsen) – Bye, Fauskanger, Frafjord, Gidske, Gronli, Hamrin, Hjemgard, Jansen, Kronberg, Kvisvik, Laasonen, Lindgjerdet, Normann, Olesen, Pedersen, Solheim, Terjesen, Vestby
    Tréner: D. Ericsson Frej

    Rozhodca: S. Zurbuchen, Wehinger