Paríž – Troyes 4:3 (kon.) | Štrasburg – Marseille 2:2 (kon.)
koniec
Paríž Saint-Germain
4:3 (1:1)
ESTAC Troyes
cz Sobota 29.10.2022, 17:00 • Parc des Princes, Paříž • Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    88. Ante PALAVERSA - 4:3
     
    88
    Troyes právě vstřelilo branku! Hosté se nevzdávají a chtějí ještě získat body! Po rohovém kopu vznikl menší zmatek ve vápně, když hráč hostí posunul míč na ANTEHO PALAVERSU, který hlavou dává ještě spoluhráčům naději.
    77. Kylian MBAPPÉ - 4:2
     
    77
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Tady je definitivně rozhodnuto, i když takové drama čekal málokdo! Míč si na penaltový puntík postavil KYLIAN MBAPPÉ, jehož dělovka končí v horním růžku. Gauthier Gallon sice odhadl stranu, na zákrok ale nárok neměl.
    62. NEYMAR - 3:2
     
    62
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Otočka skóre je dokonána! NEYMAS si naběhl na přihrávku mezi obránce, kterou mu adresoval Lionel Messi. S tímto si už Brazilec bez problémů poradil a PSG je poprvé ve vedení.
    55. Lionel MESSI - 2:2
     
    55
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Ovšem na srovnáno jsme vlastně nemuseli čekat vůbec dlouho! LIONEL MESSI napřáhl těsně za hranicí šestnáctky a jeho rána se zastavila až v síti. Nádherná rána argentinského hráče.
    52. Mama BALDÉ - 1:2
     
    52
    Troyes právě vstřelilo branku! Domácí se budou muset ještě hodně snažit, jelikož zase prohrávají o jeden gól! MAMA BALDÉ byl trestuhodně neobsazený na penaltě. Prvním dotykem si zpracoval balón, načež se prosazuje přesnou střelou k tyči!
    24. Carlos SOLER - 1:1
     
    24
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku! Nyní už je ale srovnáno! Neymar poslal míč mezi obránce, kam si svůj náběh skvěle načasoval CARLOS SOLER, který si obhodil gólmana, načež zamířil do úplne odkryté brány.
    3. Mama BALDÉ - 0:1
     
    3
    Troyes právě vstřelilo branku! Neskutečné, hosté se totiž prosazují už ve třetí minutě a jdou překvapivě do vedení! Rychlý protiútok po levé straně táhl Abdu Conté. Jeho přihrávku ještě Rony Lopes posunul na penaltu, kde byl úplně volný MAMA BALDÉ, který se z voleje trefuje naprosto parádním způsobem.

    Denisa Józsová

    Góly: 24. Soler (Neymar), 55. Messi (Ramos), 62. Neymar (Messi), 77. Mbappé (pen.) – 3. M. Baldé (Rony Lopes), 52. M. Baldé (Odobert), 88. Palaversa

    Karty:   59. Porozo (TRY), 75. Gallon (TRY), 78. Rony Lopes (TRY)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:12.
    Paríž Saint-Germain: Donnarumma – Mukiele, Kimpembe (C) (59. Marquinhos), Ramos, Bernat (85. N. Mendes) – Vitinha (59. Ruiz), Verratti (85. Sarabia), Soler (78. Sanches) – Messi, Mbappé, Neymar.
    Náhradníci: Navas – Ekitike, Bitshiabu, Hakimí.

    Tréner: Christophe Galtier.

    ESTAC Troyes: Gallon (C) – T. Baldé (72. Ripart), Porozo, Palmer-Brown, Salmier, Conté (72. Larouci) – Rony Lopes, Kouamé (81. Ugbo), Chavalerin (88. Dingomé), Odobert (81. Palaversa) – M. Baldé.
    Náhradníci: Lis – Rami, Yade, Bruus.

    Tréner: Bruno Irles.

    Rozhodca: Wattellier – Finjean, Gonçalves de Araujo