Almería – Vigo 3:1 (kon.) | Cadiz – Atlético Madrid 3:2 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 0:1 (kon.)
Valencia – Barcelona 0:1 (kon.)
koniec
UD Almería
3:1 (0:1)
Celta Vigo
cz Sobota 29.10.2022, 14:00 • Power Horse Stadium – Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Almería právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí rozehráli roh nakrátko a vypadalo to, že budou chtít jen šetřit čas. Pak však obranu Celty totálně zaskočil Dyego Sousa, který se podél brankové čáry vydal až do pokutového území, kde balón předložil před bránu zcela volnému ÍÑIGOVI EGUARASOVi a ten už to měl snadné.
     
    60
    Almería právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Na hranici šestnáctky se dostal k míči CÉSAR DE LA HOZ. Ten vystřelil, balón ještě nešťastně přizvedl jeden z bránících hráčů a Marchesín už nestačil adekvátně reagovat – 2:1.
     
    52
    Almería právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají! Na vlastní polovině přišel o míč Iago Aspas. Hráči Almeríe pak sehráli akci na pravém křídle, v jejímž finále poslal Léo Baptistão ve skluzu do šestnáctky zpětnou přihrávku, kterou si našel střídající LÁZARO a po zemi balón umístil ke vzdálenější tyči. Marchesín se natahoval marně – 1:1.
     
    25
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímávají vedení! Óscar Rodríguez posílal z levé strany přihrávku do pokutového území. Tam se nikdo ze spoluhráčů do zakončení nedostal. Balónu se pak ale ujal Carles Pérez, který ho předal proti noze GABRIELA VEIGY a ten vyslal z 20 metrů parádní střelu, po níž se míč odrazil od břevna za brankovou čáru.

    Martin Augustin

    Góly: 52. Lázaro (Baptistão), 60. de la Hoz, 90+6. Eguaras (Sousa) – 25. Veiga (C. Pérez)

    Karty:   22. Embarba (ALM), 27. de la Hoz (ALM), 84. Melero (ALM), 90+2. Ely (ALM)   32. Veiga (CVG)


    UD Almería: Fernando – Mendes (46. A. Pozo), Ely, Babić, Akieme – de la Hoz (C), Melero (86. Eguaras) – Baptistão (62. Ramazani), Robertone, Embarba (46. Lázaro) – Touré (67. Sousa).
    Náhradníci: F. Pacheco – Šviderský, Puigmal, Kaiky, Brandáriz, S. Costa, Portillo.

    Tréner: Rubí

    Celta Vigo: Marchesín – Mingueza, Aidoo, Núñez, Galán (86. Durán) – Beltrán (89. Paciência) – Ós. Rodríguez, Veiga, C. Pérez (46. Cervi) – Aspas (C), Strand Larsen (46. Tapia).
    Náhradníci: Villar – Swedberg, Domínguez, K. Vázquez.

    Tréner: Eduardo Coudet

    Rozhodca: del Cerro – Porras, García