Česko – J. Kórea 8:2 (kon.) | Francúzsko – Česko 3:0 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:0 (0:0, 3:0)
Česko
cz Utorok 25.10.2022, 22:45 • Pavilion Europe - Parque Olímpico • MS inline hokej juniorov
Partner:
     
    39:16
    Francie právě vstřelila branku!
    Češi až příliš otevřeli hru a neměli prostor k nějakému většímu náporu. Francie je potrestala třetí brankou, když se z poloviny hřiště do prázdné branky trefil FLORENT CARRAZ.
     
    38:43
    André Lequin vyklidil brankoviště a do hry pošle pátého bruslaře.
     
    37:37
    Hra směřuje konečně správným směrem. Adam Abazaj mohl ještě zdramatizovat závěr, ale zase chyběl kousek.
     
    33:03
    Francie právě vstřelila branku!
    Bránící se trojice už byla hodně dlouho pod tlakem a téměř před koncem trestu nakonec jde z ledu se sklopenými hlavami. MATHIS LAMBERT totiž už dokázal najít skulinu volného místa a přesně k tyči zvyšuje na rozdíl dvou branek.
     
    31:09
    Vyloučení v týmu Česko:
    Matouš Havlík – 2 min, podrážení.
     
    29:43
    Alex Gauze hodně nepříjemně kroužil u české branky, měl i několik možností dorážek. André Lequin si pohlídal snad každý centimetr volného prostoru, kudy by jej Gauze mohl přelstít.
     
    23:55
    Francie právě vstřelila branku!
    První branka je na světě, obstaral ji NATHAN JEANMART. Češi příliš zariskovali v oslabení a snažili se získat puk u mantinelu, aby mohl jít do přečíslení. To se jim ale nepovedlo a naopak Jeanmart měl hromadu času, s čímž naložil nejlépe jak mohl, když švihem prostřelil Lequina kolem lapačky.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu Česko:
    Josef Halbych – 2 min, podrážení.
     
    20:28
    Zase Daniel Dunda. Jakub Kuchař jej dobře našel a před Dundou se znovu otevíral prostor, aby se musel zase vyznamenat Tim Froger.
     
    18:21
    Jeden z Francouzů si najel na křižný pas před českou branku a dostal jej přesně na hůl, kde zůstal zcela volný bez pozornosti obrany. André Lequin se však stihl okamžitě přesunout a parádně podržel Čechy.
     
    14:03
    Daniel Dunda si říkal o přihrávku od Tadeáše Kulhánka. Napoprvé ji nedostal, ale následně přišel vynikající pas, ze kterého se otevřela další šance pro Dundu. Nyní jej nezastavila tyč, ale přestřelil
     
    05:16
    Daniel Dunda dostał perfektní pas za obranu a měl obrovskou šanci otevřít skóre. Dunda ale trefil jen tyč!
     
    01:41
    Obrovská šance Čechů! Zapletal prošel středem hřiště, posunul na levou stranu k Abazajovi, na něhož už vzývala téměř odkrytá branka. Nakonec ale Froger dokázal nacpat k tyči lapačku!
     
    00:15
    Nebezpečný průnik Alexe Gauzeho v první minutě je velkým vykřičníkem pro českou obrannou hru! Gauze nakonec ztroskotal na Lequinovi.
    Góly a asistencie: 24. Jeanmart, 34. Lambert, 40. Carraz


    Francúzsko: Froger (Faust) – Jeanmart, Gauze, Romanaz, Mesona, Riberac, Lambert, Schneider, Labreux, Dupuis, Flamet, Carraz, Monteux
    Česko: Lequin (Brada) – Kulhánek, Dunda, Kuchař, Abazaj, Komínek, Novotný, Zapletal, Voska, Halbych, Havlík, Zdeněk, Skoupý