Ottawa – Dallas 4:2 (kon.) | NJ Devils – Washington 3:6 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 6:3 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 4:0 (kon.) | Vegas – Toronto 3:1 (kon.) | Vancouver – Carolina 2:3 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 25.10.2022, 04:30 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:40 J. T. Miller - 2:3
     
    50:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor, už je to zas jen o gól! Canucks se zdáli naprosto ztraceni, nicméně teď jsou zpět ve hře. Byl tu i kus smůly, když Jesperi Kotkaniemiho trefil Myersův backhand do tváře, což jej na chvíli vyřadilo a obranu hostí rozhodilo, pro volný puk si dojel J. T. MILLER, z první se do něj plácl a tahle tvrdá rána končí až za překvapeným Andersenem – 2:3. Asistence: Tyler Myers a Oliver Ekman-Larsson.
    41:27 Jesper FAST - 1:3
     
    41:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak Vancouveru se z ničeho nic rozpadá celý zápas a v Rogers Aréně je hrobové ticho... Jordan Staal si v hloubi pásma vyměnil puk a ještě vracel na levou stranu kam si sjížděl JESPER FAST, hostující útočník netrefil puk holí, nicméně zasáhl jej bruslí a kus černé gumy umístil přesně do sítě. Úmyslné kopnutí tam (asi) nebylo. 1:3 a situace pro Carolinu najednou vypadá o řád růžověji. Asistence: Jordan Staal a Brady Skjei.
    40:50 Sebastian AHO - 1:2
     
    40:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes velice rychle po startu třetí třetiny strhávají vedení zpět na svou stranu! Seth Jarvis sebral poslední zbytky sil a energicky zaútočil, natlačil se před beka a krátkou kličkou zkusil prohodit za Demka! Domácí gólman sice zasáhl, nicméně puk mu propadl a situaci dojížděl SEBASTIAN AHO, který už jen doklepne do opuštěné klece – 1:2! Asistence: Seth Jarvis a Teuvo Teräväinen.
    12:34 J. T. Miller - 1:1
     
    12:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno! Canes měli za vlastní brankou situaci relativně pod kontrolou, nicméně Brent Burns situaci trošku podcenil a nechal se přitlačit na mantinel. Kotouč vyškrábl kapitán Bo Horvat, vybruslili si před bránu a precizně našel na druhé tyči J. T. MILLERA, který už jen doklepne do prázdné sítě! Pěkná kombinace – 1:1! Asistence: Bo Horvat a Elias Pettersson.
    06:06 Andrej SVEČNIKOV - 0:1
     
    06:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    To byl fofr! Martin Nečas se nejdříve dostal k okamžité ráně "golfákem" po buly, kotouč se k němu od Burnse za chviličku vrátil a český mladík narýsoval náramný pas skrz celé pásmo až na pravý kruh kde vartoval ANDREJ SVEČNIKOV! Ruský ostrostřelec se opřel do puku z první s okamžitě využívá přesilovku, tady byl Thatcher Demko bez šance – 0:1! Asistence: Martin Nečas a Brent Burns.

    Adam Čuba

    Góly a asistencie: 13. J. Miller (Horvat, E. Pettersson), 51. J. Miller (T. Myers, Ekman-Larsson) – 7. A. Svečnikov (Nečas, Burns), 41. Aho (Jarvis, Teräväinen), 42. Fast (J. Staal, Skjei)


    Vancouver Canucks: S. Martin (Demko) – Ekman-Larsson, T. Myers, Rathbone, Burroughs, L. Schenn, Brisebois – Podkolzin, E. Pettersson, Pearson – J. Miller, Michejev, Lazar – Kuzmenko, Joshua, Horvat – Höglander, Garland, Aman.
    Tréner: Bruce Boudreau

    Carolina Hurricanes: Andersen (Raanta) – Slavin, Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – Teräväinen, Aho, Jarvis – A. Svečnikov, Kotkaniemi, Nečas – Stastny, J. Staal, Fast – Martinook, Stepan, Noesen.
    Tréner: Rod Brind'Amour