Vítkovice – Tatran 2:8 (kon.) | Česká Lípa – Pardubice 8:2 (kon.) | Otrokovice – Liberec 5:6 (po pr.)
Chodov – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:5 (0:3, 2:0, 2:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Sobota 22.10.2022, 19:00 • SH Jižní Město, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
    59:52 Mikuláš KOMÁREK - 4:5
     
    59:52
    Chodov právě vstřelil branku! Tak přeci jen se ještě Chodov dostává na dostřel! Z tlačeni na brankovišti dostal míček do sítě MIKULÁŠ KOMÁREK. Bez asistence.
     
    59:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Tak tady je hotovo! Do prázdné branky upravuje na 3:5 MILAN TOMAŠÍK. Asistence: Daniel Šebek.
    58:26 Mikuláš KOMÁREK - 3:4
     
    58:26
    Chodov právě vstřelil branku! Na konci nádherné kombinace byl MIKULÁŠ KOMÁREK, který dostal zpoza branky nabito na osu, odkud překonal Bauera a zdramatizoval konec utkání! Asistence: Podhráský.
     
    57:40
    Hodík opouští brankoviště. Chodov to zkouší v šesti!
    45:23 Jan NATOV - 2:4
     
    45:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Hemerka našel na středu hřiště trestuhodně nehlídaného JANA NATOVA, který v ideální pozici natáhl a vypálil. Málokdy se stane, aby se střelec jeho kalibru v takové šanci mýlil. Asistence: Hemerka.
     
    45:04
    Mikuláš Komárek běžel z levé strany vstříc brance prakticky osamocen. Bauera neprostřelil.
    38:30 Jakub DUFEK - 2:3
     
    38:30
    Chodov právě vstřelil branku! Tak to byla paráda v podání JAKUBA DUFKA! Ten na obranné polovině nabral velkou rychlost, krásnou kličkou obešel obránce a sám i gólově zakončil. Asistence: Skřivánek.
    33:43 Tom ONDRUŠEK - 1:3
     
    33:43
    Chodov právě vstřelil branku! Ondrušek se po chybě Punčocháře dostal k míčku a rozjel rychlý protiútok. Z levé strany poslal střílený pas, který do branky jen usměrnil MAREK VÁVRA. Asistence: Ondrušek.
     
    32:17
    Ondřej Vošta po pravé straně spěchal k brance úplně sám, míček ale poslal přímo do Lukáše Bauera.
     
    28:18
    Natov si z levé strany natáhl míček na osu a vypálil do bloku, následně sám dorážel a rozezvonil levou tyč!
     
    27:54
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov:
    Jiří Bauer – 2 min., Bránění ve hře.
     
    21:50
    Mikuláš Komárek se utrhl na pravé straně a dobrou střelu mířil mezi ruku a nohu Bauera, jehož zákrok byl mírně řečeno nejistý.
    14:35 Martin TOKOŠ - 0:3
     
    14:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Suchánek z krkolomné pozice na levé křídle dostal míček do brankoviště, kde se od Hodíkových nohou odrazil míček přímo na MARTINA TOKOŠE, který úspěšně dorazil. Asistence: Suchánek.
     
    13:32
    Na konci nádherné akce Boleslavi byl Matěj Pěnička, před kterým na levé straně jímala prakticky odkrytá branka. Boleslavský borec ale napálil míček jen do gólmana.
     
    12:35
    Lukáš Kafka se prakticky úplně osamocen mířil na branku, tu ale minul.
     
    10:43
    Po Votavově dobré střele mohl z hrany malého brankoviště dorážet Mikuláš Komárek, nicméně před odkrytou brankou skákavý míček netrefil.
    08:16 Jakub BÍNA - 0:2
     
    08:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! A je to 0:2! Adam Hemerka na pravé straně rozkmital své rychlé nohy a proběhl celé hřiště. Jeho dobrá střela se pak odrazila přesně na čepel JAKUBA BÍNY, který bez problémů dorazil do sítě. Asistence: Hemerka.
     
    03:59
    Komárek využil místa na levém mantinelu, odkud mířil přesně do šibenice. Lukáš Bauer ale až neuvěřitelně rychle vyhodil svoji ruku a vyrazil míček.
    03:23 Jan NATOV - 0:1
     
    03:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! A máme tu první gól! JAN NATOV dostal na ose hřiště až trestuhodně mnoho prostoru, který využil ke střele. Ta se zastavila až o chodovskou síť – 0:1. Asistence: Suchánek.

    Jakub Ruč

    Góly a asistencie: 34. Ondrušek (Vávra), 39. Dufek (Skřivánek), 59. Komárek (Podhráský), 60. Komárek – 4. Natov (Suchánek), 9. Bína (Hemerka), 15. Tokoš (Suchánek), 46. Natov (Hemerka), 60. Tomašík (D. Šebek)


    Využitie: 0:0. Zásahy brankárov: 5:12.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Lupoměch) – J. Bauer, Podhráský, Horký, Slunečko, Doubek, M. Šmíd, Maxa – Matoušek, Ondrušek (C), Vávra, Vošta, Votava, Komárek, Skřivánek, Kafka, Dufek, Netrefa.
    Tréner: David Podhráský

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Zakonov, Punčochář, Gruber, Hemerka, Seibert – Krebner, Tomašík, Natov (C), Tokoš, Beneš, D. Šebek, Sládek, Zoufalý, Pěnička, Bína, Chroust, Korych.
    Tréner: Petr Novotný

    Rozhodca: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc